Anpassade Pi falletförst gå till putacaseon.me. Klicka på starta du anpassad design nu. Klicka sedan på starta från grunden.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade gitarr fallet

Jag fick en söt ny gitarr, och det kom inte med ett fall. Butiken hade inte en prisvärd en, så jag tänkte att det inte kan vara så svårt att göra en. Natur beslutar att vända Atlanta till en frusen ödemark i veckan gav mig möjlighet att slå detta ut...

Omvandling av en laptop till en Steampunk 18.5" Tablet PC

jag var inte riktigt redo att börja detta instructable; Jag är fortfarande i utvecklingsmässiga faser av projektet. Men när jag såg tävlingarna för den göra den verkliga utmaningen och Shop Bot utmaningen; Jo jag var bara tvungen att få detta "vänner...

Pinebox bärbar dator

Detta är en multi del instructable för en bärbar Raspberry PI dator och utvecklingssystemet:Är det en Pi, i en låda, en låda av tall, därav namnet: PInebox!Användningsområden:Bärbar Linux dator/laptopRaspberry Pi maskin-och programvara projektet utve...

Anpassade gevär fall från Violin fallet

började jag med en 4/4 termoplastiska violin fall jag köpt från http://www.musiciansfriend.comSteg 1: Första fall interiör Fallet kommer fodrad och anpassade för en fiol. Materialet är en typ av fuskpäls som är något elastisk. Basen är frigolit.Steg...

Fallet för mutterdragare med anpassade skär skum infoga

fick jag två uppsättningar ratcheting skiftnycklar för jul, en SAE, det andra måttet. Jag var ute efter ett bra fall att lagra dem i, men kunde inte hitta en bra off-the-shelf modell. Jag beslutade att använda olika verktyg och material jag har till...

Anpassade Multi Tool fallet

Hej, mitt namn är Jeff och jag en Maker.När jag började volontärarbete i mitt lokala bibliotek Maker utrymme, var jag påverkad av den nya tekniken att designa och göra nya saker.Jag hade velat bygga en ersättare för den läderfodral som jag använt i ö...

Anpassade Sumsung Galaxy Tab 8,9 fallet

jag har velat ett nytt fall för min Galaxy Tab 8,9 för en stund. Tyvärr är fallet marknaden för något annat än de typiska silikon/plast fall dumt dyra. Jag vill verkligen inte betala $100 för ett fall. Jag fick idén om att min flik i en bok. Jag vill...

Köpa delar för en anpassad Gaming PC

Som denna guide är förFör alla guider om hur man bygger anpassade datorer, finns det mycket få om hur man väljer delar av kvalitet som uppfyller dina behov. Ännu färre är välskrivna. Varje steg (det finns ett steg per komponent) kan läsas oberoende a...

DIY gitarr fallet

några år sedan jag köpte min första gitarr och inte har någon lust att köpa en $80 fall för en $150 gitarr. Ett tag använde jag bara rutan som det kom att bära det från plats till plats. Det var svårt att hålla gitarren skulle flytta runt mycket lätt...

Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjning

detta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:-Passar min 3 pedaler + tuner-Portabilitet-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart-Bypassable-Integrerad channel-växel-S...

Anpassad PC / Windows mus pekare

återigen en annan Instructable jag trodde id kasta ute medan på jobbet ;)SSSSsssssshhhhhhhhhhhhhhh, det gör att jag ser upptagen ahahahSteg 1: Anpassad PC/LAPTOP MUSPEKARE Officiellt min 2nd instructable,Medan uttråkad eller uesing min tid creativly...

Anpassade lasergravyr Clipboards

I detta Instructable, ska jag visa dig hur man ställer in en fil för anpassade lasergravering en logotyp till ditt material - i det här fallet en Urklipp!Steg 1: Mät ditt materialDet första jag gör när du startar ett projekt är mäta mitt material. An...

Arduino / Raspberry Pi fallet med OpenCase

OpenCase kan du enkelt dimension och generera DXF filer för elektronik kapslingar. Du sätter i materialtjockleken, invändiga mått, och berätta det där att skära hål och utskärningar, och det gör resten. OpenSCAD används för alla beräkningar och gener...

Anpassade CD-fodralet

dag jag ska visa dig hur man gör en anpassad, laser cut, "stencilen" stil CD-fodralet.För det behöver du tillgång till en laserskärare.Steg 1: Samla ditt material! Material för detta är verkligen lätt: papper.I detta fall, använder jag några rik...

Anpassade Windows UI

Hej, för alla er människor som har lite för mycket för mycket fritid på du är händer, eller som arbetar på ett kontor hela dagen, detta kommer att hjälpa lätta upp du är dag.Heres hur att piffa upp din windows XP-operativsystem att imponera på dina v...

Anpassade Arduino MIDI Controller

Hej och Välkommen till detta instructable om hur man bygger en anpassad, Billigt och enkelt USB MIDI-controller, baserat på Arduino. Den bästa nyheten: inget krångel med USB-till-MIDI-gränssnitt eller programvaruverktyg som Hårlösa MIDI, bara plug 'n...

DIY Ukelele fallet

jag har nyligen köpt ett begagnat ukelele och är tillräckligt bra kvalitet för mig att jag ville ge det ett fall. Det ursprungligen kom med sin egen låda, men det är svårt att bära med sig, och i sig inte skulle skydda den väl. Hardshell fall skulle...

Portföljen in pistolen fallet

har du en gammal portfölj liggandes bara samlar damm väl varför inte förvandla den till ett nytt anpassade fall. mycket lätt och tar knappt någon tid alls. Jag kunde göra detta av material jag hade bara ligger runt mitt hus.Steg 1: Begärda artiklarna...

Paintball gitarr fallet

Mod en gammal gitarr ärende till en egen paintball gear fall.Steg 1: Översikt & leveranser Hej alla! Detta kommer inte att vara en typisk instructable; Jag hade för mycket roligt gör projektet och glömde helt att dokumentera vad jag gjorde på vägen....