Anpassade Pop! FigureGör ditt egna Pop! Figur modellerad efter du eller en vän!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade "Pop" konst

jag gjorde dessa för min sons sovrum. Han ville ha en Rock n' Roll-tema, men jag kunde inte hitta prisvärda konst som verkligen "dök", så jag gjorde det själv.Material:Skum styrelserTejpSprayfärgVinyl Wall Art (repostionalble)Steg 1: Paint skum...

Anpassa en tom D.I.Y. Pop!

Detta instructable är avsedd att hjälpa människor att göra en anpassad Pop! statyett med i D.I.Y. Tom bas. Möjligheterna är oändliga med några kreativa påhittighet! Njuta av vänligen detta instructable, och jag hoppas du tycker det är bra.Här är en l...

Custom farbror owen och moster Beru Star Wars förkolnade kroppen figur.

Som några av er som läser detta kanske vet, jag är lite förtjust i filmen franchise Star Wars. och så är min fästmö.Vi älskar de leksaker som producerades för original filmar och har samlat dem i de senaste åren (efter min barndom samling gick som da...

Experimentera med en Lego kompatibel polymer lera figur

jag gjort denna polymer anpassade lera figur som en gåva i den första Instructables Gife utbyte. Som den person som porträtteras använder Lego som pedagogiska hjälpmedel i ett yrkesmässigt, jag har lagt till följande saker:-Ett redskap som bröst embl...

DIY Groot Gem

Hej alla! Vårdnadshavare av galaxen är en av mina favoriter och jag var tvungen att göra dessa gemet markerar med min pop figur låda eftersom väl hade jag bara! Jag tror de kom ut jättesöta och gissa vad? De är så lätta att göra! Nedan är steg och ti...

Förvandla en twitter avatar till en verklig anpassade figur

För alla som har en avatar de använder nätet, detta är ett sätt du kan förvandla det till en 3-d modell, att visa upp runt huset eller var som helst.Denna metod är gamla skolan modellering, inte 3-d utskrift, så förutsätter en viss skulptera förmåga,...

Anpassad Steampunk Mutant parasit åtgärden figur satt

detta är en handgjord anpassad åtgärd figur uppsättning "en la steampunk apokalyptiska stil" tillverkad av följande material:1. en rå, gemensamma plast actionfigur.2. naglar. (många naglar!)3. en gammal cellsbatteri4. smycken pärlor - korall pär...

DIY PoP Vinyl figur - GTA V

Hjälp stödja mig genom driftuppehåll mig på här och på youtube! Tack!Steg 1: Top Hat Använda papper jag gjorde en bas för hatten, storlek det till modellen och sedan tejpade det tillsammans. Efter att jag fick ut min 3Doodle penna och använt PLA i sv...

Göra en 3D anpassade tapet med fri programvara

Det nyaste botemedlet mot din borttappad telefon är äntligen här! (i 3d)Hej alla! Vi skapar en 3d anpassade tapet.Varför använda en personlig tapet?Jag glömmer alltid telefonen i skolan (dum-_-), men tack för min personlig tapet jag alltid få min tel...

Anpassade sjungande snowjordklot

detta instructable kommer att visa dig hur jag gjorde en anpassad snowjordklot som en gåva som en unik statyett, lasergravering och en personlig ljudmeddelande.Det började lite över en månad sedan, när jag arbetade på ett "glasfiber-over-skum" p...

Anpassade 3D tryckt kolfiber cykel ram

om du är verkligen i cykling och finns på denna webbplats, chanserna är att under åren har du åtminstone lekte med idén att göra en egen ram. Det finns något verkligt speciell och djupt givande om ridning något som du har byggt själv och att kunna vä...

Anpassad "Octohedral" jonglering väskor (eller hacky säckar)

jag vilja hålla jonglering bollar på mig vart jag än går, bara i fall jag har en chans att använda dem. Men bollar tar upp för mycket plats, och sittsäckar känner för ljus. Så jag bestämde mig att göra min egen väskor som jag kunde storlek och vikt s...

Rörliga figurer

Detta är en verksamhet anpassad från artasculoa.com/2014/05/moving-figures-inspired-by-futurism/Den har några bra information inklusive mallen för siffrorna. Var noga med att kolla upp det för bra information. Detta Instructable bryts ned i en steg f...

Att skapa Hologram Illusion med anpassad grafik

Jag gjorde detta instructable efter att ha sett en liknande en här.Jag trodde att förutom visar hur man ställer in ett hologram illusiton jag kunde Visa människor hur att också skapa anpassade rörlig grafik för hologrammet.Jag provive en kort handled...

Como construir um barquinho pop-pop

Um barquinho pop pop é um barco pequeno, em tamanho de brinquedo, movido à vapor d'água formado a partir de uma vela que esquenta a água líquida.Steg 1: Materiais:OS materiais necessários para essa experiência são:TesouraEstilete1 lata de refrigerant...

Barquinho Pop Pop 2 ° B

O barquinho pop-pop é um exemplo de máquina térmica e, portanto, funciona devido ao calor da chama de uma vela. En vela, acesa, transfere calor para o tubo e para en água dentro dele, que se vaporiza e utök-se, fazendo com que o barco se mova. Depois...

Anpassningsbara Pop Up Holiday Card

Du behöver:-Laserskärare-Vykort (minst 8,5 "x 11")-LimSteg 1: Bygga din bas Börja med att skära ut "kort mallfilen". Skär längs de röda linjerna, och mycket lätt etch blå linjer. Blå linjerna är inte nödvändigt att skära, men kommer at...

Anpassade läder kniv slida

Hur till skapa en cool anpassade läderslida för någon stil kniv så här!Steg 1: Välj din läderMaterial som behövsAllt material kan köpas i en lokal läder butik fick jag allt sett i den här guiden från "Tandy läder"http://www.tandyleatherfactory.c...

Anpassade till de framtida tecken

Har du någonsin velat skapa en anpassad "tillbaka till framtiden" tecken, men visste inte hur? Tja, om du har, är jag glad för att hjälpa. Jag skapade ett anpassade utbytbara tecken som du kan anpassa med vad du vill, till exempel skämt/ordlekar...