Anpassade spela svärd och baljajag älskar svärd spela, men inte begränsat urval av skum eller vadderat svärd säljs. Isolering av PVC och röret är bra, men de svärd som du kan göra med dem är begränsade. Dock med lite plywood och en såg, kan du göra anpassade svärd i någon form eller storlek.

* Disclaimer: Svärd av något slag är farliga! Detta svärd är vadderad men det kommer att skada om du få slå hårt. Använd aldrig att såra en annan levande varelse eller någons egendom! Jag är inte ansvarig för vad du gör med dessa instruktioner! De är ning endast i informationssyfte! *

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en anpassade spel tidtagare med egna ljud

Älskar du spel? Att göra spel? Ändra spel? Ja! Då kommer du älska detta Instructable, där du får lära dig att göra en anpassade spel tidtagare med oavsett tid varaktighet och ljudeffekter du vill.I det här exemplet ska jag hacka en off-the-shelf "nej...

Att göra ett spel i anteckningar och mycket mycket mer

Detta är min första instructable. Så om du har snälla några förslag kommentar. Låter komma igång!När vi alla höra ordet anteckningsblocket tänker vi av några tråkiga värdelösa applikationer att notera ner saker. Bra anteckningar är mycket mer än så....

Spela Nintendo64 spel med Wiimote och Nunchuk på en PC!

Hej alla!I denna min första instructable jag ska visa dig hur man spelar Nintendo64 spel med bekvämligheten av en Wiimote och Nunchuk på en PC!Disclaimer: Game roms är egendom av Nintendo och hämta dem är olagligt så för denna tutorial jag antar du h...

Roligt spel med arduino och bearbetning

Denna tutorial ska show dig hur man gör en första person FPS-shooter i bearbetning med hjälp av en arduino. Detta projekt lämnades till oss som en avslutande tentamen i en teknisk specialkurs, (gymnasieskolan).Video av projektet! :) (Svårt att spela...

Allt om en bas: hur man spela, plocka ut och ha kul med en elbas

så avhålls från min oftast datorn typ insructable, beslöt jag att göra en "konstnärliga" en. Jag är inte en master basist, men jag har spelat i 3 år och vet lite om vad jag talar om.Steg 1: Plocka ut en bas Om du har en bas redan, bara hoppa öve...

Jag skickar den: ett spel av romantik och enstaka explosionen

Jag vet inte om dig, men jag älskar frakt. Sjöfarten är romantiska hopkoppling av olika karaktärer och kändisar. Jag tillbringar mina dagar läser om alla Destiel, Johnlock, Appledash, Crundee, och mycket mer. Detta spel hjälper inspirera berättelser...

Arduino låter dig spela Atari 2600 och ZX Spectrum handkontroll NES

detta instructable visar hur du använder NES controller i Atari 2600 eller ZX Spectrum (med Kempston Interface) med hjälp av en Arduino.Steg 1: Bakgrund tala jag har nyligen köpt ett par Atari 2600s och en massa joysticks. Båda konsolerna arbetade me...

Grundläggande CMD spel (körbar och kod textfil ingår i länkar)

jag skrev ett spel i C-språket som körs i Kommandotolken.Den använder wasd-tangenterna för att flytta en 0 runt i ett hav av * s.Du kan ange upp till 6 wasd-tangenterna och tryck enter.Detta gör att du kan flytta en ruta i taget eller flytta många ru...

Hur man gör en anpassad elektriska Go-Kart och borstlösa DC Motor

detta Instructable information om design och tillverkning av min elektriska go-kart. Dock kan de principer och metoder jag använt tillämpas på liknande fordon.Eli-Kart växte fram ur ett intresse till mig att skapa en enkel, pålitlig, personliga elekt...

Fotboll straff sparkar spel med ledningar och Arduino

Detta är en interaktiv elektromekaniska spel ligger mellan elektronik och den verkliga världen, gör du del av handlingen. Du spara mål med hjälp av en anordning och sparka bollen med fingrarna.Ju fler spelare bättre (vi har spelat 8 personer!). Video...

Knex docka spel lagring Rack och Accesory förvaringsväska för 3DS, DS och DSi

långa titeln berättar exakt vad detta är för: 3 DS, DS och DSi spel och tillbehör lagring. Förvaringsbox är Oceanous's design med några ändringar så att det kan ansluta till spelet rack. Detta är det första jag har postat (även om jag har varit medle...

Enkel anpassad koppar låda och dörr handtag

vi nyligen remolded vårt kök, och därigenom ersatt skåp. När vi gick till den lokala järnhandeln och började prissättning drar, allt vi fick var klistermärke chock! Om du inte vill bara en vanlig rund knopp ska du betala för den. De som vi gillade bö...

Knex Xbox 360 spel, Controller, konsolen och guidebok skåp

en grundläggande modell för en 360 spel, guidebok och controller innehavaren. Denna modell rymmer 24 spel, två styrenheter, har ett utrymme att hänga ett kabelanslutet headset, och ett annat fack att hålla guideböcker eller andra spelenheter....

Mega-Cade! Spel, filmer, musik och TV-

Välkommen till del 1 av MEGA-CADE! I grund och botten vad jag gör klämma varenda droppe gaming och median godhet av en Raspberry Pi 2.Under nästa uppsättning vids jag tar dig från den nakna ben och i slutet kommer du ha en installation som kan: - spe...

Hur man väljer rätt Airsoft Gun och enkla spel rådgivning och taktik

okej, så när jag kom i airsoft, var det första jag ville veta, "var kan jag få en av dessa"? sedan "som man vill jag?" Tja, hjälper detta dig att välja.Steg 1: Billiga vs dyra & typer av vapen Tja, det beror på vad du kommer att an...

Handsnidade Deku Shield och anpassad målade SNES och N64

trä deku shield skars av maskin men symbolen var handsnidade med min fickkniv, massor av spillror och skrubbsår för att en. SNES är målade guld med silver accent tema för zelda tillsammans med dess zelda tema ledaren. Samma sak gäller för N64 guld me...

Anpassade Vinyl klistermärken och bokstäver

detta lilla projekt är i grunden en hemmagjord Letraset pack, som du behöver vinyl tejp, tydliga förpackningstejpen, sax, kniv och en design som du vill ha i vinyl. Det är ett enkelt projekt, och det är så lätt att göra om som det är att skruva upp....

Hur du skapar anpassade Minecraft Mini block och objekt

Verktyg:-Sax-Linjalen-Limpistol-Penna-Kniv-Box knivMaterial:-0,5 cm. tjocklek svart skum-Varmt lim pinnar-Vitt lim-Tryckt "Papercraft" Texture(s) för att förstora-Batteri-drivna värmeljus (mina är 3,5 cm. i diameter)(Belopp beror på hur många bl...

Anpassade Zippo med harts och klistermärken

Hej alla! Jag ville göra en egen Zippo lättare med harts och star klistermärken för mig själv (Im alltid anpassa saker). Jag trodde jag skulle göra processen till en tutorial video. Det är ett roligt, enkelt, och en billig hantverk och/eller projekt....