Anpassade till de framtida teckenHar du någonsin velat skapa en anpassad "tillbaka till framtiden" tecken, men visste inte hur? Tja, om du har, är jag glad för att hjälpa. Jag skapade ett anpassade utbytbara tecken som du kan anpassa med vad du vill, till exempel skämt/ordlekar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tillbaka till den framtida typografin

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man skriver text med ett teckensnitt som är inspirerad av filmen "Tillbaka till framtiden"Tillbaka till framtiden är ett globalt kulturellt fenomen och var den största filmen av 1985Kanske bjuder nästa gå...

DIY tillbaka till den framtida Delorean

För det första, Happy Halloween alla!För detta år beslöt min pojkvän och jag att göra en tillbaka till temat framtid. Istället för att bara klä upp som Doc Brown och Marty McFly, ville vi gå den extra milen och bygga en Delorean. Nu det faktiskt tar...

Anpassade till Lego-servomotor-

Hej, detta är min första Instructable, jag hoppas du kommer att njuta av det!Syftet är att styra Lego byggnader från Arduino styrelser med billiga delar. Denna första projet består i att anpassa de traditionella servomotor 9g för att ansluta den med...

Mini tillbaka till den framtida Hoverboard

detta är min första instructable och som en enorm tillbaka till den framtida fan jag gjorde denna billiga DIY BTTF hoverboard. Jag förberett några mallar för miniversion. Detta är ett stort projekt att göra med barnen. Jag vet att julen är långt bort...

Resa i tiden: En kort Guide till den framtida

har du någonsin velat se en "Jetson"-esque framtid, några 10.000 år framåt i tiden? Tja. Om du är ekonomiskt kunna, lär jag dig hur. Men först bör du veta exakt vad som händer.Steg 1: Vetenskapen Som ni borde veta, vi lockas till jordens dragnin...

Logga in till Gmail & Gmail tecken i 1

"Google mail" eller "Gmail" är en webbaserad e-postkonto där e-postmeddelanden lagras på internet och inte på datorn. Internet e-post kan vara ett flexibelt alternativ som du kan komma åt e-post från vilken dator som helst som har till...

Tillbaka till den framtida skrivbord kalendern

Jag letade efter ett projekt för att publicera för att fira tillbaka till framtiden dagen. Ingenting hoppade ut på mig tills jag funderat på att göra en skrivbord kalender. Då tänkte jag att jag ska göra en tillbaka till framtiden tema skrivbord kale...

Riktiga flygande tillbaka till den framtida Delorean

Jag bestämde mig att göra en faktisk flygande Delorean från tillbaka till framtiden II. Om du gillar denna snälla rösta på mig via länken ovan.Material:Delorean plastmodellMillennium Falcon Quadcopter12V LED flexibelt band (bilindustrin)Liten trä spe...

Tillbaka till den framtida Cykelkärra

Någonsin behövt till jazz upp din barnen Cykelkärra för en kommande rida? Jag har behov av varje år när vi deltar i Utahs antilop av Moonlight cykeltur. Det är en 24 mil tur som börjar kl 10 och kostymer uppmuntras. Årets tema var tillbaka till framt...

DeLorean tillbaka till den framtida RC

Lest's go att fira ankomsten av Marty och Doc.Min bror älskar denna film och RC leksaker, och jag älskar pyssel, så jag beslöt att göra en DeLorean för honom. Jag använde: en RC bil, en pappersmodell mönster (pdf kopplad), en kartong liknar den som a...

Tillbaka till den framtida fäder dag kortet.

Min pappa älskar tillbaka till framtiden som jag. Så förra fäder dag bestämde jag mig för att göra honom en fäder dagskort olik alla andra. Jag använde en tung bit cardstock & en fin punkt sharpie. Jag designade den fram, inne-, och lägga till alla v...

Anpassad Spray målade tecken

Om du inte har en stadig hand, men du älskar utseendet på en handmålad skylt, har du tur. Allt du behöver är brev stenciler och Preval sprutan.Steg 1: Vad du behöver Rektangulär träbitSkärande verktyg, inklusive en exacto knivSjälvläkande mattaAkrylf...

Personlig gatunamn tecken

Aldrig! Ja, du kan göra din egen anpassade personlig gatans namn skyltar att hänga någonstans utom ute på gatan.Ingen för metallbearbetning inblandade inte heller sugen på industriella trycktekniker krävs. Detta använder grundläggande pyssel som är r...

Anpassade NYC tunnelbana mosaik namn Sign

Ikoniska konstverk stänkte i hela New York City tunnelbanesystemet. De pryder väggarna i tunnelbanan posterar i skyltning och försköna subway kakel väggar. Kakel mosaik är en återgång till gamla världen hantverk som användes för att bygga gångtunnlar...

Bläddringsbar Laser skärning tillägg

detta Instructable kommer att gå din hjälp med att skapa en plattform för rullningsbar papper att använda i en laserskärare. Detta kan du klippa en kontinuerlig mönster i en lång remsa av papper som inte kunde göras standard arealen av en laserskärar...

Hur till bygga din egen rörliga Tardis!

Få din "hur att bygga din egen Tardis Kit" & en annan klar Tardis för skala.Steg 1: Steg 1 öppna Tardis Kit Steg 1 Öppna "Hur att bygga din egen Tardis Kit"Kontrollera att du har alla bitar du behöver!Steg 2: Steg 2 sätta lampa i T...

Lägga till en pekskärm i ditt projekt

lägga till grafik, information i realtid visning och ett dynamiskt användargränssnitt i projektet mikrokontroller med pekskärm! I detta instructable, jag ska visa dig hur du använder en pekskärm till:Display dira[6] := 1 -färg bilderSkapa ett dynamis...

Tillbaka till framtiden hoverboard tofflorna

Hej,Jag tänkte göra något med anknytning till tillbaka till den framtida tävlingen.Jag beslöt att göra en hoverboard men det fanns redan många av dem. såJag tänkte på att göra hover tofflor. Hoppas du gillar att göra det.Steg 1: Saker du behöver Att...

Tillbaka till arkaden av JDRamos

Jag presentera mitt arcade projekt.Ett projekt jag började redan 2013 när Födelsedagspresenter min far erbjöd mig en gammal arkad kabinett, köpte från en leverantör som fortfarande installerar och hanterar dem på kaféer. Det var en gammal arkad med p...