Ant Invasion lösningmyror kan vara ett stort problem i mitt område... en dag inte en myra i sikte... Nästa jag kan hitta en "2 tum bred kolumn" av myror marscherade genom mitt kök och svärma hundars foder rätter. Ett annat problem plats är Boden där vi lagrar pop & öl aluminiumburkar för återvinning.

Jag ogillar sprutar bekämpningsmedel... de inte bara dödar myror, men nyttiga insekter också. En borax, socker & vatten "sirap" är en mycket effektiv "gift" för myror.

Min lösning var att bygga en behållare för "ant sirap" som skulle möjliggöra enkel tillgång för myror, men inte för fåglar, djur och andra insekter som kan hitta söta sirapen tilltalande... och dess ganska säkert från nyfikna barnen. Jag ville ha något som skulle kunna användas utanför & tål elementen... och utformningen skall vara sådan att avdunstning inte skulle utgöra ett problem (jag ville sirap bo sirapsliknande)! Och jag ville att det skulle hålla tillräckligt sirap som jag inte skulle behöva ofta fylla den.

Jag ville sätta den på plats & glömma det! Här arbetade för 9 månader på en fyllning.

Material:

2 burkar, en något kortare och mindre diameter än den andra
folie tejp
ett kök "scrubbie" (Scotch-brite pad typ)
Borax (finns i tvätt rengöringsmedel gången)
Sugar
Vatten

Verktyg:
konservöppnare (den typ som "tar bort" locket, snarare än den typ som skär in i locket)
stor spik & hammer (att göra tillgång hål för myrorna)... eller en borr & drill bit
Sax (att skära "scrubbie pad")

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur bli av myror (eller) hur man dödar en Ant Invasion

Myrorna kan vara fin som husdjur när de bor på sin gård, men när de tar över ditt vardagsrum är det dags att söka en lösning som kommer att bli ditt hem för dem. Detta instructable beskriver den lösning som min dorm-kompisar och jag framgångsrikt anv...

Hur bli av socker myror

Vi hade nyligen en ant invasion problem eftersom jag glömde att börja mata min inomhus hund utanför. När myrorna upptäckte hundfoder, hade jag myror i mitt skåp. Det är en frustrerande upplevelse att bli av med myror när de upptäcker en gourmet behan...

Svara på livets brännande frågor

människor söker efter saker på Instructables hela tiden. Ibland de hittar vad de söker, ibland de inte. Men det finns några gemensamma instruktioner som kommer upp ofta tillräckligt för att får oss att undra, "varför inte vi har en Instructable på de...

Besvara livets brännande frågor - rond 3

människor söker efter saker på Instructables hela tiden. De hittar ibland vad de söker, och ibland de inte. Men det finns några gemensamma instruktioner som kommer upp ofta tillräckligt för att får oss att undra, "varför inte vi har en Instructable p...

Hur retur brännande frågor: Rond 4

*** uppdaterad regler - Vänligen läs ***Människor söker efter saker på Instructables hela tiden. De hittar ibland vad de söker, och ibland de inte. Men det finns några gemensamma instruktioner som kommer upp ofta tillräckligt för att får oss att undr...

Effektiv Ant kontroll på en Budget

Jag bor i södra Kalifornien, där årstiderna är översvämning, brand och pest. Vi tycks ständigt kämpar ant invasioner. De kommer i när det är för blött utanför, för varmt utanför, eller för torrt utsidan. I grund och botten finns det ett par perfekta...

BÄRBAR ANT studie fältet WORKSTATION

Jag behöver ofta en arbetsstation i fältet för min studie av myror (Myrmekologi).Min lösning var att skapa en bärbar, rörliga arbetsstation – ett sätt att packa mina behov i en behållare (fall) över svår terräng. Från bilen till fält - myrstack till...

Upcycled Ant Man hjälm

Det är fantastiskt vad du kan skapa med hittade material och lite fantasi. Världen är redan så full av intressant formade människopåverkade objekt, ibland behöver du bara titta i papperskorgen att hitta den exakta-pappor och thingamajigs måste du gör...

ANT + och Arduino Integration med Cateye Ergociser utöva cykel

Detta instructable förklarar hur du integrerar ANT + transceivern med Arduino controller i en vintage 1987 motionscykel så att PC-baserade eller Garmin sport klocka/cykel dator inspelning av träningsdata som 1) kadens, 2) makt och 3) puls.Stegen inbl...

Mikrovågsugn lösning för woodworm

Varning: Innebär uppsåtliga dödandet av små varelser!Hur man bli trä investerat med woodworm av den pesky lilla critters? Behandling med gift är en lösning, men kladdigt och farligt för människor om inte görs på rätt sätt.En poisonless metod är tydli...

PCB isolering spår fräsning med MyDIYCNC Desktop CNC maskin

Hej där,Tory @ MyDIYCNC här igen för att visa dig en annan cool projekt som är mycket lätt på din desktopen CNC-maskin. Vi ska vara fräsning ut isolering spår till Tom PCB material till manliga rapid prototyping mönsterkort. Med alla de rätta verktyg...

3a variabel bänk PSU med digital avläsning på färgskärmen med ATMEGA8

Jag spelar med elektronik sedan jag var barn och gjort många kretsar. Men fortfarande nu, jag gjort inte någon strömförsörjning för allmänna ändamål använda. Så trött på att göra PSU för varje krets, beslöt jag att göra en stabil bänk PSU för allmänn...

Bygga en jäsning fueled vattenpump

pumpen kommer att arbeta med trycket byggdes av gasen frigörs från någon jäsningsprocessen. Jag förväntar mig att jäst och mjölksyra jäsning kommer att fungera bra. "Bränsle" kan vara köksavfall eller trädgårdsavfall.Jag tror dessa pumpar använd...

Hur man konstruerar bakåtblåsning karp riggen

en av de mest användbara riggar som jag har använt under de senaste 12 månaderna har varit bakåtblåsning riggen. Riggen kan användas med eller utan ett hår för att fästa boilie.I denna artikel ska jag guida dig igenom hur man gör bakåtblåsning hårlös...

Hur man binda karp fiske riggar - bakåtblåsning riggen (med hår)

en serie videoklipp som hjälper dig sätta mer karp på banken!Paul Cooper lär du dig att konstruera bakåtblåsning riggen (med hår)....

Hur man binda karp fiske riggar - bakåtblåsning riggen (utan hår)

en serie videoklipp som hjälper dig sätta mer karp på banken!Paul Cooper lär du dig att konstruera bakåtblåsning riggen (utan hår)....

Tillämpa Sheryl Crow energi kris lösning

jag blev uppmuntrad när Sheryl Crow kom upp med en miljövänlig, energi kris lösning. Hennes lösning är så bra faktiskt fick det mig att undra... kunde det också skydda miljön och spara energi om mat innan den gick ned luckan?Säker nog, som det visar...

Hur man gör egna jäsning Lock (inte en ballong!)

Funderar du på att göra ditt eget vin eller öl? Det finns massor av snabba och enkla recept där ute för att göra vin men många av dem föreslår att du använder en ballong som din luftsluss. Detta är mycket billigt och praktiskt, har jag funnit att mån...

DIY Ant beten från recept flaska täcker

Jag har problem med myror, och köpte en stor flaska flytande ant bete. Problemet är jag behövde beten att lägga den in i och placera runt mitt hus.Med hjälp av ett par gamla recept flaska täcker och en spik, kan du göra en snabb, effektiv ant bete.Al...