Antik klocka uppgraderingNågra långa veckor sedan köpte jag på en loppmarknad, en Ansonia gjutjärn mantel klockan fallet; Det hade inga tarmar, glas eller bezel men, hade stil under massor av torkade gnidning sammansatta och smuts.

Eftersom denna klocka inte hade någon av de ursprungliga urverk eller ansikte, beslöt jag att föra den tillbaka med lite av en modern twist genom att ge det en andra hand gjorda av lysdioder.

Reservdelslista:

Klockan kropp
Klockan motor och AA batteri
Plexiglas
Styren.02 och.06
SainSmart Uno
12 Led-lampor med motstånd (köpte en förpackning med lampor som ingår motstånd
Krok wire
Hobby plywood
Färg
Primer
Gnugga förening
Bilvax
Maskeringstejp
Shoo Goo lim

Se Steg
Relaterade Ämnen

Antik Mantel klocka Resto-Mod

Några månader tillbaka jag hade skapat en "kompatibel kallas"Antik klocka uppgradera"där jag hade tagit en gammal och Tom gjutjärn klocka fall och lagt till ett nytt ansikte med kvarts rörlighet, lysdioder och en SainSmart micro controller...

Återuppliva en Vintage klocka

Jag plockade upp denna gamla väggklocka från ett vägkanten antikaffär för $15 i helgen. Klockan själv fungerar fortfarande bra, men färgen var flagna i olika sektioner och det hade en hel del mindre yta rust också. Jag visste med lite TLC, jag kunde...

Gör en fin gammal klocka från scratch

i detta Instructable kommer jag att beskriva steg som min sambo Tina och jag tog när vi räkna ut detta bygga. Vi var anställda av ett filmbolag för att göra en prop klocka (klockan hade en mycket specifik titt - det är därför de inte bara köpa en frå...

Tryckt trä klocka telefon Stand

Så vad händer om du inte har en 3D-skrivare eller en CNC-maskin? Finns det något enkelt sätt att göra prototyper eller skapa 3D-modeller utan dessa verktyg hemma? Jag har haft viss framgång med hjälp av en crafting cutter (Die skärmaskin) för inte ba...

Hur man snurra ett Rainbow Gradient garn

Detta Instructable kommer att visa hur att snurra en gradient garn. En gradient garn är en där färger ändringen jämnt från en färg till nästa och varje färg presenteras en gång. I motsats till andra flerfärgade Garner där varje färg visas flera gånge...

Nixie bargraph klockan

Så har jag sett massor av Nixie klockor online och tyckte de såg bra ut, men jag inte ville spendera $100 + på en klocka som inte ens innehåller rören!Så med lite elektronik kunskap jagade jag runt de olika nixie rör och kretsar. Jag ville göra något...

Carleyys blogg runda upp - 23 augusti

Välkommen tillbaka för en annan måndag round-up av godsaker!Jag förundras av alla kreativa och vackra sätt människor tror att återanvända. Jag hittade en mängd intressanta återanvändning projekt och inspiration som kommer har du sålla igenom dina oan...

3D tryckt plast kåpan för ikoniska antika Seiko klocka som bärs av Arnold Schwarzenegger i olikt filmar

Ouppnåelig sparepart för ovannämnda klocka smeknamnet "The Arnie" - Detta är ett samlarobjekt bland Seiko fanatiker.Arnie bar denna klocka i flera av hans berömda filmer, vilket är anledningen till dess popularitet, det producerades ungefär 30 å...

En ny klocka ringa

ikväll min fru kommentera decennier gamla klockan har vi eftersom vi har varit gifta (20 år). Detta, som jag förstörde en gammal telefon att rädda växlarna och andra intressanta delar. Så började jag tänka... Hur uppdaterar jag slå av den gamla klock...

Ice Cube klocka ^ 3

Fluorescerande glöd röret inbäddat inuti denna polyesterharts gjutning är en display gasledningen från det kalla kriget, av vår dåvarande-fiende, Ryssland. Det har denna cool retro look med dess Nixie-ish blått sken.Mitt projekt är resultatet av min...

Antik lampa orgel - MIDI/OSC kontrollerade

skapa din egen antik lampa orgel för att lägga till nostalgisk atmosfär midi instrument!12 glödlampor motsvarar de 12 tonerna i en oktav (minus oktav tonen). Rektangulära rutan utspelar sig om du vill placera ljuskällorna vertikalt för display, medan...

2cm höjd 7 segment 6 siffror AVR klocka med 4 siffror termometer

Detta projekt är att förklara hur man skapar själv en 6 siffror 7 segment klocka med AVR microcontrollerSteg 1: Förbered delarna för detta projekt Vi måste förbereda en delar för detta projekt,6 x 7 segment gemensam anod6 x PNP transistorer för förar...

Återställa gamla brand Alarm klocka

Jag tog en antik Sperti Faraday N276001 gjutjärn skolan brandlarm bell och nya ledningar det att plugga till ett uttag med en stor knapp på framsidan. Detta projekt kräver grundläggande elektronik verktyg och en valfri vinyl skärare för etiketten. De...

Luxo Maginfying lampa LED uppgradering

Jag är lycklig nog att ha en svärfar som en gång var en hängiven snille som jag själv. Ibland, kommer att han skänka mig en av sina prisade "gammaldags" verktyg. Dessa pass-downs är ofta antika skatter, som har älskat och uppskattad för årtionde...

Mahogny & mässing nixie klocka (med IR och UART kontroll)

Uppdatera: min tävlingsformulär accepterades. Om du gillar klockan, kommer att jag uppskatta om ni röstar för det!Hej där!I detta instructable jag ska visa dig processen att göra en awesome, steampunk-alike nixie klocka.Det finns massor av nixie proj...

Uppgradera och underhålla en stationär dator med återvunnet delar

detta instructable visar du hur jag tog isär min dell stationär dator, lagt till två extra hårddiskar, rengöras kylflänsen, lagt till en intern Wifi dongle och lagt till interna USB-portar. Dessa steg bör gälla alla liknande datorer och skulle kunna...

Hacka en billig USB-leksak till en färgskiftande Crystal klocka!

jag såg denna cool "Dream Cheeky Webmail Notifier" gadget online och visste att jag var tvungen att hacka den. De flesta platser sälja den för $15, men jag råkade hitta detta på ebay för $6. Den drivs av usb; lite smart av kretsar tänds en smart...

Bygga en honung Extractor (med en "Antik" tvättmaskin)

HEMMABYGGD honung EXTRACTOR (aka The honung maskin!)Kommersiella honung gasborttagare är anordningar som används för att utvinna honung från honungsbinas "ramar". Detta uppnås genom "uncapping" varje ram/kam, lastning som ram/kam in i...

Medsols - en Intelligent Alarm klocka drivs av Intel Edison

Medsols är din nästa intelligenta väckarklocka: det vaknar du upp genom att säga högt väderförhållandena och din Google kalender händelser för dagen i en Bluetooth-högtalare.Basen i detta projekt är ett python-skript: med hjälp av API: er, som pywapi...