Använda din bärbara DVD-spelare som en bildskärm


Transportabel DVD spelaren hacka - roligt bloopers är ett klick bort i denna korta video, jag visa dig hur du använder funktionen input på din bärbara DVD-spelare. 90 procent av anständig kvalitet transportabel DVD spelaren har denna funktion.

Detta är en liten enkel för en instructable, men jag använder det hela tiden och jag tänkte jag skulle dela.

Tack för att titta på!

Relaterade Ämnen

Använda din bärbara dator som en Xbox/Xbox 360 "Wireless Adapter" på Windows XP/Vista och Mac OSX

jag hatar hur Xbox 360 trådlös adapter kostar $100, så jag tittade på nätet om hur man använder någon adapter som en. Jag kunde inte hitta en artikel om det, men fann att du kan använda din bärbara dator som en gateway, men många artiklar fungerade i...

Använda din stora tote väska som en ryggsäck

HejJag är azka och jag är tillbaka med en annan cool idéer att använda din gamla stora grova Tygkasse som en ryggsäck för skolan.Hoppas du gillar denna idé.Steg 1:Det finns väl inga steg att göra i denna diy idé.Bara bära din Tygkasse som visas i bil...

Gör en kabel att använda din iPhone eller iPod Touch som en gitarrförstärkare

Välkommen till min första instructable och det är inte så bra, så anser själv varnade.Om du äger en iPhone eller en iPod Touch och råkar vara en gitarrspelare chansen har ni redan hört av antingen GuitarBud av PRS eller iRig av Amplitube.Båda produkt...

Använda din bärbara dator som en trådlösa nätverksadaptern för Xbox 360 (Dec 2009) (Vista/XP)

Intro:Jag är trött på alla de andra inlägget ute om att försöka få din xbox 360 online med din laptop som de flesta tutorials är mycket komplicerade eller helt enkelt inte fungerar eller sedan göra din ethernetadapter oförmögna att få internet utan a...

Använda din bärbara dator som oscilloskop

oscilloskop är ett elektronisk testinstrument som gör att projektionen av spänning signaler som ska visas och lärt mig. En viss krets i oscilloskopet skapar upprepade rörliga signaler från vänster till höger. Denna upprepning skapar icke upprepande V...

EReader är valfritt att använda din bärbara musikspelare och Linux.

Det finns många gratis e-böcker (använder du favorite spindelväv söka motor till söka för e-böcker eller .pdf) ute och e-läsare är jättefina men det måste finnas ett bättre sätt. Jag kan bara inte se spendera hundratals dollar bara för att läsa en bo...

OscilloPhone: Använda din Smartphone som ett oscilloskop / Signal Generator

OscilloPhone: Använda din Smartphone som ett oscilloskop / Signal Generatorav Loann BOUDIN | 2015Oscilloskop och Signalgeneratorer är två grundläggande elektronik anordningen att skapa och testa elektroniska kretsar. Tyvärr, dessa enheter är mycket e...

Hur till använda din videokamera som en webbkamera

om du är lik mig du har en hel del vänner som har flyttat hemifrån, och lever tusentals kilometer bort, eller har du vänner som du gick till universitetet med att alla lever på olika ställen. Jag personligen hatar telefoner och instant messaging men...

Använda din Windows Phone-enhet som en trådlös mikrofon

kan du förvandla din Windows Phone 8 powered smartphone till en trådlös mikrofon för din PC.Vad du kan göra:Spela in ljud på din dator med hjälp av telefonens mikrofon.Flytta runt inom spänna av bluetooth-anslutning.Har inga sladdar fäst mellan telef...

Använda din gamla USB-flashminne som en dator lås

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du sätter någon USB- eller SD-kort till ett lås för din dator.Steg 1: Ladda ner Predator Första sak först Hämta Predator här:http://www.Montpellier-Informatique.com/Predator/en/index.phpSteg 2: Öppna rar-f...

Bärbar DVD-spelare Car Mount

jag fick en bärbar DVD-spelare att underhålla min son på långa bilresor (jag rekommenderar Sony, btw). Jag har inte hittat någon bil montering system som uppfyller mina behov. Det finns mjuka fall som monteras på baksidan av framsätet med remmar, men...

HACKAD!: bärbar DVD-spelare

I detta lilla projekt kommer jag visa dig hur hacka jag"" en gammal bärbar DVD spelare. Det inte hade en videoingång vilket gör det ganska meningslöst, eftersom som vakar DVD nuförtiden? Jag tog en titt inuti spelaren och hittat ett sätt att mat...

Hålla din Xbox 360 Cool, spara energi, värme upp en yta, och använda din egen hårddisk

svalka din Xbox 360, spara energi, värme och område och använda din egen hårddisk, ja mycket lång titel, jag vet. Men det fanns inget annat att beskriva detta awesome projekt. Nu var hela detta projekt för mig helt gratis förutom intercoolern. Jag an...

Använda din iPhone för att skanna koder och Läs Sensor fordonsdata

Med hjälp av en mycket billig (10$!) adapter som du kan använda din iPhone som ett diagnostiskt verktyg för att räkna ut ditt fordons check engine ljus, koder, eller avmarkera Visa sensorer (t.ex. temperatur, syre sensormätningar och fordonets hastig...

Använda en combo förstärkare som ett skåp (billigt och lätt)

detta är det enklaste sättet att använda en combo förstärkare som en högtalarlåda för ett separat amp huvud. Jag använder en Line 6 Spider IV combo här men de flesta combos fungerar detta sätt. Obligatoriska delar bara kostar £8,50 ($13) och detta pr...

Katter använda inte min trädgård som en toalett!

Katter bort teknikEn annan ständigt återkommande problem jag har, är varje gång jag gräva trädgården eller förbereda ett frö bed lokala katterna beslutade dess rättvis och snällt av mig ha skapat en skräp låda för dem och gå huvud och lämna mig glädj...

Använda din propan spis under ett strömavbrott

Under en nyligen ice storm kom jag upp med en beredskapsplan för att värma upp mitt hus som värms normalt med elektriska baseboard värme. Eftersom vi aldrig har förlorat makten även i några ganska vild kanadensiska vinterstormar ville jag investera i...

Använda din Wii som en Dvd-spelare

för några reson Nintendo beslutade att inte inkludera dvd play-back funktion till wii.Men det är nu möjligt tack vare några fantastiska verk av Team TwiizersDu behöver:En Wii (Duh!)Ett Sd-kortEtt sätt för du Wii att köra HomebrewOm din wii inte är re...

Använda din mobiltelefon som en MP3 spelare

kolla författarens hemsida, http://www.neatinformation.com/, för massor av intressanta artiklar. Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .En av mina vänner blev h...