Använda en combo förstärkare som ett skåp (billigt och lätt)detta är det enklaste sättet att använda en combo förstärkare som en högtalarlåda för ett separat amp huvud. Jag använder en Line 6 Spider IV combo här men de flesta combos fungerar detta sätt. Obligatoriska delar bara kostar £8,50 ($13) och detta projekt kan genomföras av någon med liten eller ingen elektriska färdigheter som jag själv.

Se till att du matcha impedansen (Ω) av din nya huvud och högtalaren i combo.

Delar som behövs

• 2 x 1/4 tum mono domkrafter
• Högtalare kabel (1/4 hona till hona, som en gitarr bly men högre impedans)
• Tång / kabel strippa
• Lödkolv och löd
• Philips huvud skruvmejsel

Se Steg
Relaterade Ämnen

1000W Combo gitarrförstärkare

Jag är gitarrist och enda chordist för medlem 15 jazzband. Jag spelar också ibland melodi och solo. Par av gitarrförstärkare som jag äger är inte högt nog för att spela över bandet medan fortfarande klingande ren. Min musikprofessor föreslog vissa Ja...

Hur man använder en Candela förstärkare

The Candela förstärkare är en hög kvalitet demonstration av termoelektrisk generation. Termoelektrisk generatorer är en form av alternativ energiproduktion som innehåller inga rörliga delar. Detta exempel används spillvärme från en liten låga att gen...

Katter använda inte min trädgård som en toalett!

Katter bort teknikEn annan ständigt återkommande problem jag har, är varje gång jag gräva trädgården eller förbereda ett frö bed lokala katterna beslutade dess rättvis och snällt av mig ha skapat en skräp låda för dem och gå huvud och lämna mig glädj...

Använda din stora tote väska som en ryggsäck

HejJag är azka och jag är tillbaka med en annan cool idéer att använda din gamla stora grova Tygkasse som en ryggsäck för skolan.Hoppas du gillar denna idé.Steg 1:Det finns väl inga steg att göra i denna diy idé.Bara bära din Tygkasse som visas i bil...

PICAXE - musik lyhörda, dimma producerar, LED Light Show och Audio förstärkare i ett

jagn detta instructable jag förklara och utföra processer som skärning och med olika utrustning, genom att imitera någon av processer i detta instructable du göra det på egen risk och följer du någon säkerhetsinformation för all utrustning som använd...

Gör en kabel att använda din iPhone eller iPod Touch som en gitarrförstärkare

Välkommen till min första instructable och det är inte så bra, så anser själv varnade.Om du äger en iPhone eller en iPod Touch och råkar vara en gitarrspelare chansen har ni redan hört av antingen GuitarBud av PRS eller iRig av Amplitube.Båda produkt...

Hur du använder MAX6675 termoelement förstärkare med RAMPER 1.4 och Marlin

Surfa på internet att ta reda på hur tråd vår nya MAX6675 förstärkare med RAMPER och Marlin när vi beslutade att använda termoelement istället för termistorer för mer exakt temperaturkontroll under utskrift, vi har inte hittat någon fullständig dokum...

Nyckelhållare - gitarrförstärkare som

Enligt detta Instructable gjorde jag en nyckelhållare som ser mer ut som en gitarrförstärkare.Jag beslutade att använda en 3D-skrivare för att göra mer detaljer som en talare rutnät, handtag och fundament.Steg 1: Delar och verktyg 4 kvinnliga 1/4" lj...

Använda en momentan eller taktil Switch som en tryckknapp Switch.

En liten stundTaktil switchar (en viss typ av momentan switch) finns överallt och de är särskilt populära DIY elektronik och mikrokontroller styrelserna eftersom de är väl lämpade att agera som en boot alternativ eller återställa switch. Synnerhet är...

Använda din bärbara DVD-spelare som en bildskärm

Transportabel DVD spelaren hacka - roligt bloopers är ett klick bort i denna korta video, jag visa dig hur du använder funktionen input på din bärbara DVD-spelare. 90 procent av anständig kvalitet transportabel DVD spelaren har denna funktion.Detta ä...

DIY billiga SSD förstärkare (från bärgade delar)

bor i ett tredje världen land, förstärkare som marshall, fender, line6, peavey och andra är alldeles för dyrt för fattiga gitarr spelare som mig, eftersom de flesta förstärkare är leksaker för de rika pojkarna. Så med en blandning av inspiration och...

Kalebass förstärkare (för akustisk bas)

målAtt utveckla ett sfäriskt formade combo gitarrförstärkare för användning av akustisk bas-gitarrist som bärbara ljud förstärkning. Förstärkaren idealt bör väga mindre än 8 kilo för enkel bärbarhet, kunna köra på elnätet eller batteridrift och bör g...

Hur du sätter en gitarrförstärkare röret till en preamp/snedvridning enhet (med load box)

Hej alla!Detta är min första Instructables, kommer jag att förklara dig hur till vända en liten gitarr rörförstärkare i en preamp enhet/pedal, med belastning låda; Im franska och min engelska är begränsad, så om jag gjort några misstag förlåt mig! :)...

Använda SMTP- och SASL med Postfix när din ISP kommer inte att vidarebefordra

bra dag!Jag tillbringade nyligen flera timmar lutad över konfigurationsfiler och telnet-sessioner, försökande till räkna ut varför jag inte kunde skicka mail från min linux-maskin något mera.I år har jag använt postfix mailer för att hantera skicka e...

Använda den MaKey MaKey för att göra DIY hjälpmedel för tillgång till dator

i detta Instructable kommer vi att titta på hur man använder en innovativ produkt som kallas den MaKey MaKey för att skapa anpassade, låg kostnad, DIY dator tillgång gränssnitt för användare med funktionshinder.Vad är en dator tillgång gränssnitt?En...

Använda en gammal Xbox PSU för att driva en bil förstärkare.

Detta är min första Instructable så bli inte alltför hårt på mig. Jag är säker det är förvirrande i en massa ställen.Jag ser tutorials över hela Internet om hur du använder en PC NÄTAGG för att driva en bil förstärkare i ett hus. Jag ville prova det...

Hur du använder din dator som en gitarrförstärkare

Förstärkare är awesome. De använder el för att skapa en klagomur av ljud, och de har aktiverat elgitarr blir en ikonisk verktyg för många genrer som pop, rock, metal, blues och jazz i år.Men kan förstärkare också vara ganska högt. Kanske har du en fa...

Combo gitarr förstärkare skåp byta

jag kom om detta projekt på ett problem jag hade med en solid state Jay Turser Classic 25r combo amp (25 watt, 10" högtalare). Den lilla killen hade ett dåligt hum och jag kunde inte helt eliminera den efter ersätter ett antal kondensatorer (men det...

Använda en Kindle Fire som en skärm för din Raspberry pi

I denna svårlösta jag kommer att visa dig hur man använder en kindle fire som skärm för en raspberry pi. Jag hade en gammal kindle fire som jag fick ett par år tillbaka som jag inte använder längre och jag tänkte, varför inte använda den som en monit...