Använda en Xbox controller på Windows 10Detta fungerar med endast Windows 10! allt annat fungerar inte, och du måste vara i ett spel som stöder en kontrollant för det ska fungera.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Använda en Xbox 360-handkontrollen som en mus

jag köpte först en Xbox 360-handkontrollen till använda med emulatorer. Jag upptäckte att inte bara utför uppgiften att imitera en SNES styrenhet beundransvärt, men med ett gratis program kan du använda det i stället för en traditionell mus. Medan de...

Använda din XBOX 360 controller på datorn

Om din för lat för att få upp till använda musen eller inte vill spela ett spel hukade över din dator. XBOX controler bör kan du luta dig tillbaka och njuta. Detta instructable kommer att lära dig hur man programmerar snabbtangenter för alla spel du...

Använda en Xbox 360-handkontrollen på OS X (fast + trådlös)

jag plockade upp Borderlands 2 för OS X i senaste ånga försäljning eftersom vänner till mig inte skulle hålla käften om spelet. Så jag sköt upp det bara för att få reda på att jag behövde använda ett tangentbord (massor av nycklar) + en mus (karpaltu...

Använda en xbox 360-strömförsörjning till ett slutsteg

jag letade en nätadapter att använda för min bil förstärkare för att använda i mitt hus, men alla de andra 12 volt strömförsörjning antingen inte har anough watt, eller sa att de var 12v när multimeter sa 14v, eller båda. så jag skruvade med xbox kra...

Använda en xbox 360-handkontroll som en mus

jag kommer att visa dig hur man ställer in din 360 controller för användning som en mus och hur man använder det för pc-spel istället för att använda en mus och tangentbord.Du behöver1.) en med sladd 360 controller eller en trådlös en med en adapter2...

Använda en PS3 Controller för att styra en Arduino NXT Bot

uppdatering:Jag har fixat ett par kör buggar med datapaketet, och jag har ändrat NXTI2CDevice biblioteket för att vara kompatibla med Arduino 1.0.Den bifogade zip-filen har1. en ny Arduino skiss2. en ny bearbetning skiss3. ändrade NXTI2CDevice biblio...

Hur till använda Dropbox på Windows

intresserad använder tjänsten cloud-saving Dropbox på din windows-dator? Kom igång genom att följa dessa steg!(Anmärkning: vi främst används Windows 8 när man bygger dessa steg, så att du kan uppleva denna process annorlunda om du använder en annan v...

Uppgradera och använda Windows 8!

Windows 8 är Microsofts senaste operativsystem. I detta Instructable kommer du lära dig hur man korrekt installera Windows 8 från en äldre Windows-version, konfigurera systemets inställningar, installera program (användande Ninite) och använda de nya...

Raspberry Pi/RetroPie projekt - tillägg 1 - installera/använda 1: a Gen/trådbunden USB kontrollanten för Xbox 360 för användning med RetroPie

min Youtube-kanal (dagliga uppladdningar)https://www.youtube.com/user/daiatlus79Detta är en video tutorial på hur till installera och använda en Xbox 360 eller 1st Gen Xbox (hertig eller S typ) USB-styrenhetmed The RetroPie Project, en massiv flera r...

Hur du skapar en startbar USB-enhet utan att använda någon programvara

Vi kommer använda kommandotolken för att skapa en bootable USB driva manuellt, som Windows standardprogram. Här är steg för steg att skapa en bootbar USB-enhet som Windows-installationsmediet. För att skapa en bootbar USB-enhet som en Windows-install...

Använda och/eller hämta iHeartRadio utanför USA

gör någon av du utanför USA vill iHeartRadio men vet inte hur man får det, och du kan inte använda webbplatsen eftersom den vet din plats?Göra någon, Amerikan eller inte, vill använda iHeartRadio i ett annat land?Lyckligtvis, du kan, men det är lite...

Använda din bärbara dator som en Xbox/Xbox 360 "Wireless Adapter" på Windows XP/Vista och Mac OSX

jag hatar hur Xbox 360 trådlös adapter kostar $100, så jag tittade på nätet om hur man använder någon adapter som en. Jag kunde inte hitta en artikel om det, men fann att du kan använda din bärbara dator som en gateway, men många artiklar fungerade i...

Använda PS3-handkontrollen som PC game controller

På min födelsedag jag fick en bärbar dator och ville sätta en emulator på den. Jag ville använda en handkontroll för det men vill inte spendera pengar på en domänkontrollant, adapter, eller något annat. Så jag bestämde mig att använda min Ps3 dualsho...

Hålla din Xbox 360 Cool, spara energi, värme upp en yta, och använda din egen hårddisk

svalka din Xbox 360, spara energi, värme och område och använda din egen hårddisk, ja mycket lång titel, jag vet. Men det fanns inget annat att beskriva detta awesome projekt. Nu var hela detta projekt för mig helt gratis förutom intercoolern. Jag an...

DIY-kabel att använda OTG och samtidigt Ladda enheten (Windows och Android)

Du kan använda denna kabel med alla android och windows-enheter att använda funktionen OTG och samtidigt ladda enheterna.Steg 1: Material som krävs förMicro USB hane A,USB A hane,USB kvinnliga ADPDT eller 2P2W eller 2P2T switchoch några kablar.Steg 2...

Hur till använda en bild som bakgrund på din Xbox 360

du kan få uttråkad av standardbakgrunden på Xbox 360, eller de andra temana som ingår, så du kanske vill använda din egen bakgrund. I detta Instructable kommer att jag berätta hur du använder en bild som bakgrundsbild på din Xbox 360.Du behöver:Dator...

Använda en iMac eller Macbook som en trådlös internet tjudra för Xbox Live

i mitt första instructable, jag kommer att visa dig hur du använder en iMac eller Macbook som en trådlös internet tjudra så du kan använda xbox live med ut att köpa det dyra trådlösa internet kortet.Vad du behöver:En Mac med Mac OSXEn Xbox 360En tråd...

Använda en gammal Xbox PSU för att driva en bil förstärkare.

Detta är min första Instructable så bli inte alltför hårt på mig. Jag är säker det är förvirrande i en massa ställen.Jag ser tutorials över hela Internet om hur du använder en PC NÄTAGG för att driva en bil förstärkare i ett hus. Jag ville prova det...

Använda din bärbara dator som en trådlösa nätverksadaptern för Xbox 360 (Dec 2009) (Vista/XP)

Intro:Jag är trött på alla de andra inlägget ute om att försöka få din xbox 360 online med din laptop som de flesta tutorials är mycket komplicerade eller helt enkelt inte fungerar eller sedan göra din ethernetadapter oförmögna att få internet utan a...