Apelsin och choklad smör kola glass pajIgår min nära vän och hans familj kom över till min plats för en tidig middag och jag tjänade dem denna läckra Orange och choklad smör kola glass paj till efterrätt och de älskade det. Denna paj har en mycket fräsch somrig smak på grund av apelsinsorbet och pekannötter och graham kracker smulor som jag spred sig mellan varje lager av kakan gav en kontrasterande konsistens från den krämig och mumsig glassen. Graham kracker skorpan är också bara en fantastisk känsla att bita in med glassen. Dess en match made in heaven mat. Hoppas du älskar denna paj som vi älskade den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel RAW choklad kola glass tårta

Åh mums! Choklad... Kola... Glass... Kaka... och det är Raw?!? Fyra lager glass tårta, som visste att något sådant kunde vara bra för dig?! Jag ska berätta att det smakar fantastiskt, men du har fortfarande att prova själv!Detta recept kommer ta en s...

Engelsk kola Cappuccino paj! (För Pi-dagen!)

Så paj dagen kommer! Låt oss göra en awesome mumsig paj!Min älskare och jag bestämde mig att göra, engelsk kola Cappuccino paj!Denna paj recept tar ca 1 timme och hälften till 2 timmar.Utan vidare göra, låt oss baka!Steg 1: Material/ingredienser! Beh...

Jag pi = log(-1): ögat paj (choklad Cherry mandel Panna Cotta paj) = LOG negativa en (choklad mandel Log)

jag älskar att baka, och min man, Aaron, är en fysiker, så vi hade mycket kul att skapa denna pi paj. Aaron tänkte en lek jag som "öga" skulle vara en bra utgångspunkt, så han tyckte om ekvationen exp (pi) = -1 . Med logaritmen av båda sidor, de...

Sugar glitter och choklad skålar borderd med socker glitter:

ätbara socker glitter kan användas för att dekorera onicecreams, kakor, muffins och kan också användas som glitter glans på gränsen av några glas och choklad skålar. Detta kan vara ett naturligt sätt med inga kemikalier med naturlig mat färger för at...

PI(e) dyker med rasperry och choklad fyllning - lätt, snabb och välsmakande

(Jag hoppas du gillar min instructable. Så, snälla rösta på mig i "Pi/e dag tävlingen", tack massor)Pi-dagen närmar sig. Men inte någon Pi-dagen, i år det är unikt eftersom det är den 14 mars. 2015 (3,1415). För detta speciella tillfälle jag kom...

Bananer, jordnötssmör och choklad Chips

behöver ett mellanmål? Har en banan, lite jordnötssmör (gå ekologiskt!) och lite choklad chips?Om du svarat ja på någon av dessa frågor eller en banan, med jordnötssmör, med choklad chips på jordnötssmör ljud välsmakande för dig, bör du göra detta!Du...

Gjutning och choklad gjutning

AKA choklad bröst!På jakt efter den perfekta, unika, en-av-en-slag gåvan?Ge dig själv--i choklad!Med hjälp av silikon och choklad, kan du återskapa oavsett strejker din fantasi till din älskade att knapra på när som helst. Det är ett konstverk som ha...

Rosa och choklad!

Min stora systerdotter första födelsedag inspirerade mig att sticka henne en bok väska och mössa. De flesta av min stickning görs med ull eller akryl garn och jag har alltid haft problem med den rätt spänningen med bomull. Men denna rosa och choklad...

Rökt Chipotle, kaffe och choklad bräserad revbenen

korta revben är en av mest uppskattade styckningsdelar av nötkött. Ett av skälen till detta, enligt min åsikt är att de har en mycket hög fetthalt och om inte du laga dem låg och långsam (och jag menar verkligen långsam), de är tuffa och bara inte sä...

Att göra en enkel och lätt Charcoal / kol smedja

i detta instructable du lära dig att göra ett kol / kol brinnande forge från eldfast tegel, några stål VVS delar, en stålplåt, vissa aska block och en fläktTyvärr jag sprang ut pengar innan jag kunde avsluta smedjan, totalt bör det kosta runt $ 50 US...

Zucchini och choklad Chip Bundt Cake

Sommaren trädgårdar producerar ett överskott av zucchini; sommar recept kräver ett överflöd av det. Resultatet: det udda grönsaken eller tre kvar i kylskåpet i slutet av varje vecka i höjden av säsongen. Jag övergår till min mandoline att julienne öv...

Ultimate Pi dagen Cookie, kaka och glass paj

vill göra den ultimata dekadenta behandla att fira Pi-dagen? Ännu bättre, vill du göra en behandling som använder pi typer av desserter i det? Detta är paj för dig!Varför är det pi typer av desserter? Enkelt. Paj, tårta + kakor = 3 efterrätter. Lägg...

Mörbakelse Cookies med lavendel saltade kola och choklad Ganache fyllningar

detta recept är ett resultat av två saker går samman. En är den djupa kärleken av mörbakelse cookies, den andra är förvärvet av en burk lavendel fleur de sel. Jag ville använda två olika cookie anmälningar som var bra, men var också en trevlig kontra...

Saltade kola och choklad tårta

En aptitretande blandning av söta och salta läckerheter kombineras till en dessert! Njut!Steg 1: Skorpan instruktionerVärm ugnen till 300 grader Fahrenheit. I en matberedare, puls 8 msk mjukt, osaltat smör, extrakt 1/2 dl strösocker och 1/2 tsk vanil...

Underbara Banana Split glass paj

Låt mig först säga, detta recept är en läcker blandning av alla dina favorit glass smaker.Detta recept påminner mig om ett dagis konstprojekt - det är verkligen riktigt kul, riktigt enkelt, sorta stökigt och bara lite tidskrävande. Det är mer ett utl...

Saltade kola glass

Servera det över brownies med kolasås. Det kan vara en dessert, ett mellanmål eller en sen natt gourmet part av awesomeness!Steg 1: Gör kola Ta 1 1/3 kopp socker i en tung kastrull och koka på medelhög värme tills det börjar smälta. Det bör ta ca 5 m...

Choklad omfattas kaffe kola!

jag gillade aldrig kaffe. Otäck, bitter, vuxit upp saker, oftast konsumeras tillsammans med rikligt med de äckliga cigaretter och enormt dåligt för dig. Och ändå, jag hittade min smak mognar ett tag sedan, gör att jag kan njuta av underbara livsmedel...

Frisk vegan "ice cream" och choklad "magiska skal" topping

Kommer ihåg när du var liten och du älskade att titta på det choklad topping härda på din glass? Vore det inte bra om du kunde hitta en hälsosam version av det så har du fantastisk, skuld fri dessert? Mig också, och här är det! För att inte nämna bon...

Hälsosam choklad sås till glass

Glass är bara en del av sommaren. Och en av de läckra pålägg som hör till glass chokladsås – sockerhaltiga, caramely, ohälsosam, choklad sås. Ingen väg runt det... det finns något sådant som friska choklad sås – eller finns det? Här är ett recept för...