Äpple Fritters (Starbucks Copycat recept)Starbucks är kända för deras kaffe, however bakverk är en fin komplimang till någon kopp Joe. Äpple fritters är min favorit och jag hoppas du gillar receptet. Låt mig veta vad du tycker i detta recept på via twitter eller instagram (& #thevegetarianbaker)

Prenumerera på min youtube: TheVegetarianBaker

Ingredienser:

 • Struva på:
 • 1 kopp alla ändamål mjöl
 • 1/4 dl socker
 • 3/4 tsk salt
 • 1 1/2 tsk bakpulver
 • 1 tsk kanel
 • 1/3 kopp mjölk
 • 1 ägg
 • 1 kopp hackad apple
 • Glasyr:
 • 2 cups florsocker socker
 • 1 1/2 msk mjölk
Relaterade Ämnen

Saltad Carmel Cake Pops - Starbucks Copycat recept

Hej alla det är momo och idag ska jag visa er alla hur göra Starbucks Saltad Carmel cake pops. Även om sommaren inte är säsong för saltade sockerkulör, är detta god året runt. Njut! DETTA RECEPT GÖR 50, I DETTA INSTRUCTABLE, JAG BARA GÖRA EN HALV SAT...

Kaka smet glass - kall sten Copycat recept

kaka smet glass är min mans favorit smak på Cold Stone Creamery. Så, för hans födelsedag jag beslutat att göra det hemma. Wow, det är enkelt att göra, krämig och så, så läcker!Om min man och jag tar våra två pojkar till Cold Stone för en särskild beh...

Lätt äpple Fritters receptet

häromdagen samtidigt Krispy Kreme Donuts på kontoret, jag fann mig själv med en stor gryta med olja och några överblivna ingredienser. Det plus några äpplen kvar från att göra cider inspirerade mig att prova min hand på äpple fritters! (Ok, så det va...

Copycat recept Bob ättikslag Popsicles

Jag såg nyligen för en copycat recept för Bob's Dill ättikslag Juice Popsicle och allt jag kunde hitta var pickle juice Popsicle. Jag gjorde tre och testade dem på mina killar. De verkligen puckered upp och nämnde att de var mycket vinäger. Jag försö...

Thailändska jordnötssås Copycat recept!

jag absolut avgudar jordnötssås...men vi normalt bara köpa det i en burk.Men jag lärde mig hur man gör en stor version!Thailändska jordnötter sås... perfekt ris eller veggie dopp!Det är en härlig blandning av sött, salt och vitlök.Steg 1: ingrediense...

Starbuck's Peppermint Mocha Frappuccino Copycat recept

Jag hoppas du gillade den här videon lär dig hur man gör en Starbuck's Peppermint Mocha Frappuccino hemma. Om du gillar videon nog, gillar det och dela med dina vänner. Också kolla in länkarna nedan. Jag försöker att få 1000 likes på min Facebooksida...

Vanilj Starbucks Frappuccino Copycat recept

Efter att ha upptäckt insåg kärleksfull, då blir helt beroende av Starbucks vanilj Frappuccino drycker, jag snabbt att jag spenderade alldeles för mycket pengar på dessa läckra koffeinhaltiga drycker. De genomsnitt om $2,50 varje och jag drack en var...

Taco Bell Crunchwrap Supreme - Copycat recept

Som ett collegestudent är snabbmat min akilleshäl. När jag plugga för ett test eller stannar uppe hela natten skriva en uppsats, Taco Bell har varit en av mina bästa vänner. Vill börja spara pengar och äta sundare, föddes Crunchwrap högsta copycat re...

Carrabbas kyckling Bryan en Copycat recept

hur bra är Carrabbas kyckling Bryan? Så jäkla bra kycklingar bör vara en ära att göras till denna maträtt! Gjord med en basilika och solen torkade tomatsås, hälls över en tenderized, grillad kycklingfilé toppad med syrlig getost.Mmmmm, Mmmmmm! Vissa...

Starbucks Copycat Pumpkin Spice Latte

för de som hellre skulle göra det själva, eller de som vill ha detta säsongsbetonade behandla alla niSteg 1: ingredienser För pumpa sirap:2 1/2 dl vatten1 msk muskot1 1/2 msk kanel (eller 3 kanelstänger)1/2 tsk mald ingefära (eller 1/2 tums bit färsk...

Copycat recept - hemgjord CoolWhip

detta instructable kommer att visa hur man gör homemade vispad grädde toppning med tunga vispgrädde grädde och pulver socker. Vispgrädde är en läcker och hälsosam toppning för olika desserter, drycker osv. Min favorit användning av det är en toppning...

Olive Garden toskanska copycat recept

denna soppa är så gott och superenkelt att slänga ihop! Det har blivit en familj favorit och jag älskar att göra det för företaget också!Steg 1: ingredienser 2-26 oz kartonger kycklingbuljong1 c grädde4 stora potatisar1 hel drös grönkål2 lb italiensk...

Karamell äpple Nachos! Halloween recept!

Jag hoppas att ni njuta av detta så mycket som jag gjorde att göra det! (och äta den!). Det är så bra, och så lätt! Du måste ge det ett försök! Glöm inte att kolla in min YouTube-kanal för mer videor! Här är länken! :https://www.youtube.com/Channel/U...

Red Lobster kex Copycat recept

dessa är så läcker, och så lätt att göra. Och ärligt talat - detta är anledningen till att någon går till Red Lobster ändå, eller hur?Steg 1: För dessa, måste du:2 c. bakning Mix (som Bisquick)1/2 c. mycket kallt vatten1 c. riven cheddarost1/4 c. smö...

Vit jul Frappuccino recept

Vit jul Frappuccino är en rolig drink som jag hittade på Starbucks hemligheten Menu hemsida. Det är som en kombination av Peppermint Mocha Frappuccino och Candy Cane Frappuccino. Det är bara en kul variation kan du prova om du redan har pepparmynta s...

Jordgubbar och grädde Frappuccino recept

Om du är ett fan av Starbucks jordgubbar och grädde Frappuccino, kan du använda detta recept till göra det hemma helst du vill! Det är traditionellt en kaffe-fri dryck, men du kan fortfarande lägga till det i om du vill ha. Om du älskar denna dryck o...

Födelsedagen kaka Frappuccino recept

Starbucks Frappuccino födelsedag kaka infördes för ett år sedan för Starbucks 20-årsjubileum. Det är en ganska välsmakande koffein-fri frappuccino som blandar vanilj och hasselnöt och toppad med en hallon vispgrädde. På grund av sin popularitet beslö...

Cherry Blossom Frappuccino recept

Nyligen tjänade Starbucks Cherry Blossom Frappuccino (i USA) för bara några dagar. Jag fick aldrig chansen att prova det, men jag ville ändå göra det själv. Starbucks gjorde det med grönt te och Jordgubbsmos färsk, som verkar ganska konstigt för någo...

Nutella Frappuccino recept

Nutella är ganska populär, så det är klokt att göra en Frappuccino från det! Denna läckra recept använder Nutella för att göra en god choklad och hasselnöt smaksatt fryst drink!Hitta fler Frappuccino recept och andra Starbucks imitatör recept, i denn...