Appleberry paj i ett äpple (Vegan)Apple var det första ordet jag någonsin lärt mig att stava och skriva, och som sådan, den har en speciell plats i mitt hjärta. Jag känna brukar att det är ett brott att baka äpplen, men denna healthy-ish dessert är så läcker, jag gjorde ett undantag ;-)

* Obs: Jag valde att göra en appleberry paj eftersom det är sommar och bären är så mumsigt nu, men kan du göra en vanlig äppelpaj eller otaliga andra varianter! Du kan lägga till russin och extra kanel, choklad chips, och/eller mutter smör till fyllningen alltför! Ha kul med det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Äppelpaj i ett äpple

Hade en galen idé att göra en äppelpaj i ett äpple för översta kock: äpplen utmaning.Detta recept är mycket rättfram och enkel. Du kan blanda detta recept med din favorit äppelpaj recept, använda pajskalet. Jag har precis gjort detta mycket enkel och...

Spricka ett äpple i hälften med dina bara händer

Visa din övermänskliga styrka genom att slita ett äpple i hälften med bara händerna. Lär dig enkla tekniken här.Om du föredrar versionen av Instructable, kan du se processen i denna korta video.Steg 1: teknik Detta trick handlar om tekniken. Som vide...

Krympta huvud (från ett äpple)

Stammarna av Amazonas regnskog i Ecuador och Peru är benämns Jivaro är ett välkänt för deras praxis att krymper huvudet av sina fiender för religiösa och andliga ändamål.Krigare av dessa stammar sprang räder mot främmande stammar specifikt till säker...

Hur att göra McDonalds pommes frites ur ett äpple!

https://youtu.be/qUBvvfjs3DQSteg 1: Att göra en McDonald's pommes frites av An Apple du behöver! Hiiiiii! Vill idag jag visa dig hur man gör McDonalds pommes frites av An Apple, detta är hälsosamt mellanmål till lunch. Apple fries är roligt för barne...

Hur att bryta ett äpple i fyra skivor

det är inte så svårt att bryta ett äpple i kvartsparterDen mänskliga handen kan göra det utan några knep eller hjälp. Och låt inte någon säga ett grönt äpple är lättare att bryta än en röd. Färg spelar ingen roll. Du behöver bara öva. Börja med ett ä...

Hälsa frukt Rack: Ett äpple för vägen.

Hi,Som ni kanske vet, elever gör vanligtvis inte har en god och hälsosam kost.jag är student!Jag trodde jag bör bry sig lite om vad jag äter, och jag kom ihåg ordspråket säger:"Ett äpple om dagen håller doktorn borta"Jag köpte äpplen och försökt...

Hur man skalar ett äpple, det manliga sättet.

Problemet.Faderskap för med sig en mängd svåra val och dilemman som man måste möta. Ta till exempel äppelmos. Min dotter älskar äppelmos. Förutom bröst är äppelmos hennes favorit sak någonsin. Detta seemlingly innocuous ämne orsakar mig en hel del av...

Snabb skiva och kärna ur ett äpple (... Asymmetriskt)

här är ett snabbt sätt att skiva och kärna ur ett äpple på samma gång. I stället för bisecting apple-kärnan, bara skiva runt den. Fler nedskärningar för tunnare skivor. Enkelt.Men kommer med hastighet asymmetri. Det första snittet skapar en stor "häl...

Hur man delar ett äpple med bara händerna!

Handledning om hur att dela ett äpple i hälften utan en kniv!http://www.youtube.com/watch?v=lV2SjMDCLKU&feature=PLCP...

Hindra skenande sköldpadda med ett äpple.

Någon som har att bry sig för en sköldpadda utomhus vet de gillar att vandra. Jag har fångat George, flera gånger, trycker på den port som leder ner till uppfarten och street. Inte velat ha henne att bli en farthinder i mitt stads kvarter, jag var tv...

Matlagning Tips: Hur man gör ett träd med ett äpple

I denna video Visa jag dig hur man gör ett träd med ett äpple. Du kan använda äppelträdet som garnering i en tallrik.Viktiga anmärkningar: det är viktigt att tvätta äpplet (med en tvål för frukt och grönsaker) och skölj under rinnande kallt vatten. D...

Matlagning Tips: Hur man gör en rosett med ett äpple

I denna video Visa jag dig hur man gör en rosett med ett äpple. Du kan använda rosetten som garnering i en tallrik.Viktiga anmärkningar: det är viktigt att tvätta äpplet (med en tvål för frukt och grönsaker) och skölj under rinnande kallt vatten. Och...

Dela ett äpple med ett finger!

Någonsin velat dela ett äpple med någon, men ville göra det på ett imponerande sätt? Förmodligen inte, men detta är fortfarande ett ganska coolt sätt att dela ett äpple. Se till att du berätta en stor historia om hur du utbildades som samuraj i den g...

Hur man skär ett äpple i inkvarterar #1

Detta är nummer 1 av 7 delar serie om äpplen, varje del kommer att ha ett tips på äta äpplen eller ett recept på äpplen.Del 1 är den enklaste guiden av dem alla så var noga med att kolla in de andra innan du får din åsikt på denna serie.Jag kommer at...

Hur man äter ett äpple!

Du har förmodligen gjort det fel här hela tiden. Sluta slösa dyrbara mat!Steg 1: Hitta ett äppleHitta ett moget äpple för att förstora. Red Delicious, Honeycrisp, Granny Smith, McIntosh, Fuji,.. någon form kommer att göra! Glöm inte att tvätta äpplet...

Två enkla sätt att stoppa ett äpple browning #5

Serie: "äpple om dagen i en vecka".Del: #4Typ: hålla ett äpple färska.Hur man hittar: Jag kommer att sammanställa denna serie i en samling som du hittar här.Metod: Läs vidare för att ta reda på hur!Steg 1: Beviset Så dessa bilder kan vara svårt...

Hur man odlar ett äpple i en flaska

förra året jag vände 21 och bra shopping på en spritbutik i St.Cloud MN, det var något som fångade min blick. Det var ett päron i en flaska konjak, jag måste tänka hur fick päron i flaskan. väl kunde inte jag lista ut men efter söka GOOGLE jag gjorde...

Citron Meltaway paj--ingen bakar, glutenfri, Vegan och Amazing!

Jag kom nyligen över kokboken choklad täckt Katie: över 80 Delicious recept att är i hemlighet bra för dig av Katie Higgins och var inget annat än imponerad, chockad ännu. Att vara kroniskt sjuka, jag får energi från maten jag konsumerar, och jag vet...

Banana Toffer paj recept för veganer | AllGoneVegan.com

Banana kola paj är en brittisk efterrätt med bästa kappsäck namnet någonsin bananer och toffee.Letar du efter mer stor Vegan recept? Kassan AllGoneVegan.comIngredienser 1¼ koppar kokosmjölkT cup mörkt brunt sockerS cup ren osötad sojamjölk3 msk maize...