Arbeta ljus och Cord Reel från PVC slangjag såg denna Husky arbete lampa på Home Depot och verkligen gillade designen. Att vara en ivrig intructabler (är det ett ord?), jag trodde jag kunde förbättra den och bara spendera ungefär hälften ($35) av vad det kostar på HD. Jag ville hålla sig borta från stativet benen som är bundna att bromsa upp och gå med en piedestal design där basen fördubblats som en Sladdspole. Jag gillar att hålla saker kompakt och fristående.

Någonstans jag kan, gillar jag att designa saker med flera användningsområden.

Vänligen checka ut denna nya instructable och betygsätta den.

Tack

Se Steg
Relaterade Ämnen

Byggnaden Christine (med ljus och ljud!)

Denna Halloween vi tema vårt parti runt Stephen Kings berättelser och vi beslutade att en full storlek Plymouth Fury från "Christine" skulle göra en stor samlingspunkt. Den lätta vägen kan innebära att kontakta en klassisk bil klubb och hyra ett...

Ammo rutan kraft, ljus och ljud Kit

Jag kallar detta projekt "Taktiska maktprojicering." Den grundläggande idén: en go-anywhere Swiss Army Knife av makt, musik och ljus. Jag kan ta denna ruta till en campout, jakt arrende, stranden, Nattfiske, etc. och hålla ljusen på, hålla telef...

Halogen arbete ljus projektorn Mod V2.0

Daterad mod:Projektor mods jag gjorde är ut av den här gången. Det finns projektorer med mycket bättre optik, ljusstyrka och kasta avstånd. Om du letar efter en lång använder projektorn, med billig lökar, som jag var när du gör detta mod, skulle jag...

Svans ljus och Blinker Setup för motoriska cyklar

OK här går vi detta är ett grundläggande steg som hjälper dig förstå hur man gör detta projekt. Inte exakt hur man gör det eftersom det är olika för alla. (låter bekant dess zoomar moto) Hoppas du kan få detta och ill se många fler bilder av bemannar...

FÖRKOMPRIMERA din Aerogarden med 50% mer ljus och vatten flöde

The Aerogarden är en counter top hydroponiska trädgård. Jag har haft detta en i flera år och har vuxit örter, jalapeño paprika, körsbärstomater och sallat i det, men den har lämnat mig och ville ha en mer DIY strategi snarare än standarden byggsatser...

Förvandla gamla, döda batteriet i nya emergency ljus och ännu mer

Återvinn blir aldrig gammal. Det hålla världen grön och ge gamla sak ett nytt liv. Jag älskar återvinning, då jag gör nya nödljus från ett dött batteri.Steg 1: Gör batteriet användbar Min pappa gav mig denna döda batteriet när han bytt ut sin motorcy...

Quiz Game Controller med hjälp av "Ljus och ljud Buzzers" och Arduino

fara stil frågesport spel är favoriter för att skapa spänning och pedagogiska instruktioner samtidigt. Lärare, summer camp rådgivare och även industrin pedagoger hitta denna typ av spel för att skapa intresse och engagemang från deltagarna.Tanken bak...

Arbeta ljus / översvämning ljus möter kamerastativ

Denna mod är ganska praktiskt och billigt om du äger ett arbete med ett kamerastativ.Om du är en amatör fotograf som mig, du kommer förmodligen äger någon slags stativ för din kamera, men du won´t har förmodligen den ansluten till kameran hela tiden,...

Nya vakt för ett problem eller arbeta ljus

detta är mitt problem ljus, även känd som en arbetslampa. Det behövs en ny vakt för att skydda glödlampan. Jag bestämde mig att göra min egen, även om jag skulle ha beställt en. Min lokala järnhandeln inte har en, även om deras överordnade företagets...

Ändra din egna ljussabel med ljus och ljud

så det var jag, en Padawan på Jedi vägen som hade precis avslutat crafting sin ljussabel. Det enda problemet var att bristen på kraft i mitt nya verktyg var... störande. Så för att komplettera min ljussabel kraft befogenheter och se till att de andra...

Raspberry Pi Halloween ljus och musik Visa

i år mitt hus var upplyst och animerad av kusliga musik tack vare Raspberry Pi. Tillbaka i 2009 skapade jag vad jag kallade rutan x-mas som inrymt 8 halvledar industri reläer ansluten till en arduino. För detta år jag repurposed rutan och Använd Rasp...

EZ 12v arbeta ljus

jag har en tjänst lastbil som jag använder 24/7 för samtal arbete. frågan är min översvämning ljus är monterade till lastbilen och min skugga gör saker svårt ibland. så jag använde en 12v översvämning ljus och gjorde ett rörligt arbete ljus.Steg 1: m...

NOMAD från ursprungliga Star Trek-serien med ljus och ljudeffekter

om du är ett fan av den ursprungliga Star Trek-serien, du vet vad NOMAD.Det visades i episod #37 "Changeling".NOMAD är huvudsakligen en hybrid av en gammal jord utrymmesonden som kolliderade med en främmande utrymmesonden. Den resulterande hybri...

Tända hela byggnaden med en ljus och en källa till El bara använder reflektion i fysik

mitt projekt är ganska enkel och så fantastiskt, Tänk dig att du kan tända en byggnad eller även mer använda one light och en källa till el och viktigaste... fysik, jag kommer att berätta hur... detta projekt är ett viktigt sätt att spara el så det ä...

Hur man installerar Off Road LED arbete ljus Bar?

*** Varning: kontrollera med din lokala och statliga lagar innan du installerar denna produkt. iJDMTOY ansvarar inte för juridiska problem efter installation av denna produkt på ditt fordon ***Professionell installation rekommenderas starkt. Ändringa...

Android kontrollerade ljus och kraft, pfodDevice för Arduino

Uppdatering: Se Android/Arduino för nybörjare - Design anpassade Android menyer att slå Arduino utgångar på och av. Absolut No programmering krävs för ett alternativ som inte kräver någon programmering alls.===========================================...

DIY 3D skanner baserat på strukturerad ljus och stereo vision i Python språk

Denna 3D scanner gjordes med låg kostnad konventionella objekt som videoprojektor och webbkameror. En strukturerad ljus 3D-scanner är en 3D scanning enhet för mätning av tredimensionell form av ett objekt med projicerade ljusmönster och ett kamerasys...

Arbete, makt och bevarande av energi genom bergochdalbanor

Detta är ett projekt som jag skrev för min gymnasieskola fysik klasser för att gälla en engineering designprojekt arbete, makt och energi formlerna. Projektet engagerade studenter att bygga ett berg-och dalbana spår för en marmor av högvatten rörisol...

Ljus och blinkers

steg för steg-instruktioner om hur man bygger en bakre monterad cykel ljus med blinkers för dag och natt använder, så att föraren kan se dig och vart du ska. Alla kommentarer accepteras, jag skulle vilja höra hur jag kan förbättra detta.Steg 1: Mater...