Arcade skåp - spela arkad spel gamla skoolRio - The göra klass blogg

Detta instructable är för dig som gillar spel men missat eller vill återuppleva gånger där de beroendeframkallande mynt suga maskinerna var på toppen av spelet livsmedelskedjan.

Det finns ett par instructables om arcade hytter redan men ingen av dem är som en klassisk stil, två spelare, street fighter skåp som jag anser är de mest mångsidiga och kul att ha. Även görs detta av en student utan en massa pengar att göra det lite mer tillgänglig. (Inte alla har tillgång till en metall verkstad)

Jag ska förklara det i tre delar med fokus på olika delar av hytten. Dessa är datorn, kontrollerna och skåpet själv. Observera att, precis som alla instructables, du behöver inte följa mina exakta steg. Det finns en hel del utrymme för anpassning. Hytten har jag gjort är därför inte mycket estetiskt tilltalande. Ännu inte på något sätt, är det fortfarande ett pågående arbete.

Om du behöver ytterligare förtydligande eller kanske en extra foto eller något bara lägga en kommentar.

Kanske jag ska bara hålla käften och gå vidare med det då.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att spela gamla spel/ROMS MAME, Nintendo 64, Sega Genesis, Super Nintendo - etc

dag jag kommer att visa dig hur man spelar (MAME, Nintendo 64, Sega Genesis, Super Nintendo) gamla spel som du hade köpt innan men förlorade dem.(Jag kommer att visa dig hur man spelar skivor (spel) på en dator) Viktiga anteckningar:Om du inte äger d...

Spela gamla spel på nya Pc

Jag växer upp spelar DOS spel men när windows bort DOS de stöds inte längre, men tack vare DOSBOX, en gratis X86 emulator som vi fortfarande kan spela dessa utan någon problem så i detta instructable jag ska visa dig hur man gör.DOSBOX används inte b...

GameBoy DS - spela någon Nintendo handheld spel (Del1)

mitt projekt fungerar på denna ekvation, Nintendo DS + GameBoy färg + GameBoy Advanced SP delar = GameBoy DSNär Nintendo DS först kom ut, var jag ganska spännande. Jag var särskilt glad att höra om GameBoy Advance facket. När jag fick min DS, var jag...

Dosbox Video Tutorial för att spela spel

här är en snabb lista över vad du behöver att spela gamla DOS-spel på din nya dator:DOSBoxEtt gammalt spel.Följ instruktionerna i min video (aktivera anteckningar) för att se hur montera och spela spel eller kolla in denna länk.Du kan behöva ändra di...

Hur man spelar DOS-spel på nya versioner av Windows.

Den gamla DOS -baserad spelen är inte längre kompatibla med nyare Windows-operativsystemet, men du kan fortfarande spela gamla spel med en DOS emulator. Dessa instruktioner kan du ställa in denna simulering för DOS i ungefär en timme. Kunskap om DOS...

Hyperspin Arcade soffbord Ikea Ramvik

Tja jag har alltid velat en cocktail stil arcade maskin, jag såg några bra exempel på här med Ikea Ramvik så höll mitt öga på min lokala säljande webbplatser och lyckades knäppa en upp för £20 av Special offer! Jag hade en del hårdvara redo att driva...

Barnen bygga - Raspberry Pi Arcade skåp

Vi ville skapa ett arcade skåp som ett roligt projekt för barnen på våra (Coventry) Makerspace, som en grupp projekt som kan omfatta många olika färdigheter och tekniker, ge dem en "stor bygga" att vara stolt över som en talande punkt i vår Make...

Hemgjord Arcade skåp

Välkommen! Detta är mitt första försök att skapa en MAME arcade skåp från början. Jag byggde det här några år sedan och har bara valt att ladda upp den till instructables.comJag försökte ta så många bilder jag kunde för att Visa steg för steg-skapand...

Linne Hybrid Arcade Machine!

Som en hyllning till min hög elektronik och teknik skolklasser, bestämde jag mig att lämna dem en gåva som skulle locka nya studenter och vara underhållande. Vad bättre för att göra det än en AWESOME arkad maskin! Designval:För denna arcade maskin ja...

Hur man bygger en Arcade Machine!

jag är äntligen tillbaka, och jag är här för att visa dig hur man gör en arkad maskin för din egen personliga njutning. Det är verkligen inte för svårt eller för dyra (jämfört med hur mycket verkliga arkad maskiner kostnad), så detta gör för en bra s...

Billiga högtalare ryggsäck det är högt!

jag är för ung för att verkligen komma ihåg gamla skool bergsprängare 1980- och 1990-talet fältet ravepartyn, men inte för ung för att beundra dem: D idag är motsvarigheten till den boombox som det verkar är människor gick på gatan håller sina mobilt...

Propeller Powered Skateboard

Skateboarding blir mer spännande så jag bandet en modell flygplansmotor till slutet av en skateboard.Jag hade en fantastisk tid med detta projekt. Det var ganska lätt att sätta ihop och en hel del roligt att testa. Jag ser fram emot att spela med det...

Få 3D Pinball på Vista

om du var som mig, du var antagligen mycket besviken att de bort 3D Pinball från Vista. Ja är detta vägen till hugg efter programmet från Windows XP, Windows 2000 Professional, Windows ME eller Windows NT och lägga den till Vista. Detta fungerar även...

Commodore Telbbsing med Retropie

Stäng dina ögon... Det är 1985...Wham! spelar på radion...Det är dags att koppla av på datorn för att fånga upp med vänner...Det finns inget Internet, ingen Facebook, ingen Google...Det är du och din Commodore 64 och ett uppringt modem.Detta Instruct...

Hur man bygger tyst (HT) PC

Att göra en helt tyst dator är en dröm för de flesta av oss och en utmaning för många av oss. Ideal PC körs så kallt som möjligt. Jo är det möjligt genom att lägga till fans för att flytta kallare luft PC fallet. Eller att göra PC vätskekylda. Detta...

Google Nexus 7: första tankar.

Folk säger handdatorer och pekplattor är det nya skrivbordet. Jag sorts samtycka och håller inte med den kommentaren. Kommer ni att bända upp skrivbordet ur min hand, men jag har inga problem med en pad. Den nya arm processorn tar över i IT-världen d...

Pingbot - Micro RC uppladdningsbara musikaliska Robot Pal

Pingbot är en mycket liten (38mm diameter), usb Laddningsbar, programmerbar, musikal, fjärrkontrollen robot utformad för maximalt nöje och danceability.Jag har byggt några experimentella robotar tidigare och för att vara ärlig, de alla såg delen. De...

Bygga en iPod Video (5. / 5.5th gen)

så i princip, fick jag uttråkad under sommaren 3-4 år sedan, så jag byggde detta. Om du vill bygga en, Skyll inte på mig om det bryter, och kom ihåg jag är bara en collegestudent, så försök inte att stämma mig för något.Genom att bygga din egen iPod,...

Hur man gör Gourd'O' lykta

ja ville jag göra en gourd'o' lykta som min första instructable eftersom jag har tittat på denna webbplats för så länge och bara undertecknad nyligen. Trodde det skulle vara ett bra inlägg för en första instructable... och då såg jag någon hade redan...