Arduino Firefly-programmerad lysdioder på handgjorda tovade Tote BagDetta var mitt första projekt som krävs för kodning. Min idé var att skapa en tovad väska som hade några lysdioder som skulle tona in och tona ut slumpmässigt, som eldflugor. Det skulle vara ganska och inte alltför nördig, så jag arbetade hårt på tovade design. Inspirerad av Kandinskys rutor med koncentriska cirklar, skapade jag en design som jag gillade. Detta Instructable kommer att gå igenom de steg jag tog för att skapa påsen, lägga till elektronik och programmera Lilypad enkel styrelsen. Om du vill lära dig hur man gör en tovad Tygkasse, finns det många bra tutorials på nätet. Jag är bara en hantverkare som gillar att mixtra med elektronik, och jag gjorde en hel del söka på nätet för kod som skulle fungera för mitt projekt. Tack och lov, Arduino gemenskapen gillar att dela, så hittade jag alla sorters exempelkod där jag kunde kopiera och tweak för mitt projekt. Kanske det är en av de bästa sätten att börja programmera. Jag måste säga att HTML-kursen jag tog tillbaka 1998 gav mig en början uppfattning om hur kodning kan fungera och det hjälpte mig att förstå vissa konventioner av kodning. Självklart har jag mycket att lära, men att slutföra detta projekt visade mig att inte jag är för gammal för att lära sig nya saker, att nördiga teknik kan också vara på modet, och att någon aning är värt byggnad, även om du har ingen aning om det verkligen fungerar!

Material som behövs:

  • Tovad väska - faktiskt alla textil-projekt som du vill lägga till lysdioder att skulle fungera
  • 5mm lysdioder
  • 5 LED MM innehavare (valfritt men jag gillar hur de stabilisera LED)
  • Ledande tråd och nål (från SparkFun)
  • Lilypad Arduino Enkla styrelse (från SparkFun)
  • LiPo batteri
  • Motstånd (jag har ingen aning om de är verkligen nödvändigt här, men jag använde dem ändå sedan de kom fri med lysdioderna jag köpte på eBay. Jag vet att de har något att göra med Ohms lag, men jag tänkte det inte skulle skada. Jag antar att låg spänning batteriet jag använde inte skulle starta en brand eller blåsa ut min lysdioder, så jag inte oroa dig så mycket om detta. Ja, jag vet jag behöver veta framåt spänning och allt det där. En dag jag kommer att lära sig det här).
  • Arduino för LilyPad, ladda ner från här.
Se Steg
Relaterade Ämnen

"Maria hade en liten lamm" Tote Bag

I min klass på Ungdom och teknik i biblioteken utformade vi projekt med hjälp av LilyPad Arduino. Jag valde att göra en Tygkasse med ett lamm som lyser upp och sjunger "Maria hade en liten lamm." Jag hade aldrig kodat eller sytt innan, så jag tr...

Vikt Sensing Tote Bag

Detta instructable är för en vikt sensing väska. Det hjälper människor som bär en hel del i sina väskor och förbättrar på skalor genom konstant omgivande feedback och en automatisk varning varning för övervikt.Hur det fungerarDet fungerar med hjälp a...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Hög kvalitet Duct Tape Tote Bag

detta är min senaste skapelse, en 15 "x 15" x 4 "vävd duct tape tote/handväska väska. Det är super robust och ganska imponerande!Steg 1: Saker som behövsCa 120 varv silvertejp (jag använde 3 olika färger med 2 rullar att vara 60 gårdar av s...

Kvinnor att hjälpa kvinnor Tote Bag

Jag designade denna tote i stöd till våra lokala våld skydd, Kvinnor att hjälpa kvinnor. Ganska ofta när ett offer för våld flyr hennes missbrukaren, lämnar hon bokstavligen med ingenting utan sina barn och kläder på ryggen. Vi har börjat att donera...

"Essentials" lista Tote bag

objekt som kommer att behövas för detta projektTom duk Tote BagPre klippa ut bokstäver (helst plast så de inte tänja på grund av fukt) dessa finns i avsnittet klippbok i din lokala hantverk butikInkodye av LumiVattenTom sprayflaskaglasruta (kan tas f...

Quiltad Diamond Tote Bag

dag ville jag dela en gratis nedladdningsbara DIY sy projekt för helgen som kommer att få dig att se cool och är super praktisk på samma gång! Quiltad Diamond Tote Bag!Jag är ett stort fan av tote påsar. Jag lämnar sällan huset utan en. De flesta gån...

Easy-Peasy reversibel Tote Bag

jag gillar att göra mina egna kassar eftersom färgen, design och specifikt storlek är helt upp till mig.Jag skapade min egen design i Adobe Illustrator och skickade bort till Spoonflower.com ha tyget tryckt för mig. Himlen är gränsen om du designar d...

Tovad Totes

två tovade väskor jag gjort i år. De är båda klädda, med en bit plast duk i botten (under slemhinnan) för att upprätthålla struktur.Jag använde Patons ullgarn för kroppen och handtag, Lions varumärke vadmal för virkade scalloped kanter och ögonfrans...

Arduino grunderna: Ansluta lysdioder

I detta Instructable, ska jag visa dig hur du ansluter en LED till en Arduino och slå på den med hjälp av koden laddas upp från Arduino tillämpningen. Detta är mycket enkel och lätt att förstå. Även om jag ska Visa endast hur du flash en led på, och...

Arduino: Kontroll 3 lysdioder med en potentiometer

detta är min första instructable. Jag hoppas du njuta av den. :)I detta instructable du kan lära dig hur man styr 3 lysdioder med en potentiometer.Steg 1: delar Behöver du:-3 led's-några av hoppare ledningar-1 potentiometer-3 220 Ohm motstånd-Arduino...

Flappy fågeln vördnad för Arduino och 64 lysdioder

jag fick ett par av 8 x 8 LED matriser med posten igår. Så tillbringade jag tid lödning, felsökning, kodning och felsökning ett litet spel som är starkt inspirerad av den sena Flappy fågeln.Källkod och mer detaljer på GitHub: https://github.com/augus...

Arduino kör lysdioder

Heres videon kör ljuset som jag gjort härHERES VIDEON LÄNKhttp://www.youtube.com/watch?v=6uitp9KSp3Y...

Lätt utbyggbart filt Tote Bag

för de gånger när jag har gått med en söt liten påse, bara för att ha behövs för att göra ett köp och hamnade fastnar något som inte passar in i min alltför litet påse eller väska en ful plast emblazoned med namnet multinationella konglomerat, jag gj...

Stranden Tote Bag

Hej alla detta instructables är på hur för att göra denna stora Tygkasse stranden... sommaren är precis runt hörnet och det kunde verkligen få dig att se moderiktiga och avslappnad på samma gång. Låt oss gå igenom det! Njut avSteg 1: Samla leveranser...

Duct Tape Tote Bag

Hej, i denna tutorial kommer jag att visa dig hur man gör denna somriga tote väska! BTW detta tog mig en och en halv timme så avsätta en liten bit av tid.Steg 1: material You will need 5 stycken konstruktion papperSaxSilvertejpMåttbandSteg 2: skär Sk...

Lilburn Day Camp Art Gallery Tote Bag

Jag slutade nyligen en bra vecka som ledare för Junior 7 vid Girl Scouts Lilburn Dagsläger Konstakademien. Vi hade två äldre scout Camp medhjälpare att hjälpa vår enhet. Som en gåva för dessa underbara medhjälpare inrett vår enhet en väska för dem. V...

Seahorse Tote Bag

Gör denna sjöhäst Tygkasse med mindre än 1 gården av tyg och har den sötaste väskan på stranden eller i snabbköpet.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöver3/4 gården av tyg (bomull, twill, duk)SymaskinFrys papperJärnE-6000 limE-6000...

Tote Bag

jag gjorde denna Tygkasse från artiklar fann jag två av mina favorit butiker och några överblivna saker jag redan hade. SKROT i Portland är som Goodwill för craft älskare och Goodwill utlopp är där de säljer saker av det brittiska pundet och du har t...