Arduino LEGO bluetooth bilJag gjorde ARDUINO bluetooth bil av LEGO.

Det är mycket enkla och billiga.

Låt oss börja göra!

Se Steg
Relaterade Ämnen

RoverBluetooth: Arduino-baserad Bluetooth bil

Hej, är detta en öppen källkod Bluetooth bil. Det är verkligen reaktiva och kan vara controller via en Android app eller ett Windows-program. Android app är gjord med MIT App Inventor 2 så det är verkligen lätt att ändra; programmet Windows är writte...

Arduino Android Bluetooth bil

Detta instructable beskriver en enkel robotbil kontrolleras via bluetooth genom att luta en Android-telefon. Accelerometrar i telefonen mäta vinkeln på tilt i grader framåt och bakåt och höger och vänster, och används för att beräkna motor hastighete...

DIY Arduino fjärrkontroll och Lego RC bil!

Uppdatera (8/29/13): tacka er läsare för din entusiasm och typ kommentarer angående detta projekt! Det har varit en enorm resa sedan jag började detta projekt redan i mars, men jag är mycket glad med den resulterande produkten och spänningen som det...

LEGO Technic bil med Arduino + XBee trådlös kontroll

jag var perusing Instructables en fin vinter lördag, när min 8 yo son kom och tittade över min axel och såg detta: av sath02. Min son är ett stort fan av allt Lego, och älskar robotar och bilar, och detta var rätt upp hans gränd. Han lägga omedelbart...

Använda Arduino och Bluetooth kontroll en två-bil

vi bara ändrat en två-förare bil kontroll av Arduino och Bluetooth-modulen. Kontrollera sidan används Freaduino 328 och två Joystick modul och Bluetooth sköld för skicka data. Andra sidan används Arduino Pro och Bluetooth Bee för mottagna data och st...

En enkel Arduino Bluetooth bil

Hej, detta är min första instructable.Detta är en enkel arduino bluetooth bil för nybörjare.Jag använder två kontinuerlig rotation servon i stället för motorer.Så, låt oss börja. :)Steg 1: Vad du behöver1) Arduino (jag använder en Mega 2560)2) Blueto...

Trådlös LEGO Race bil Redux

den ursprungliga trådlös Lego racerbil byggdes med hackade motor och växellåda med axeln att jag tog ut från liten leksak R/C bil, och modifierade LEGO plattor som ska användas som en servo fäste.Senare designade jag nya tre nya hardwares användas me...

Avlägsen kontrollerade Bluetooth bil

I detta instructable, vi kommer att göra en avlägsen kontrollerade bluetooth bil det var laserskuren och vars mått är modellerade efter Bigtime muskel 2006 Chevy Camaro konceptetSteg 1: material 1. Arduino UNO styrelse2. L298N motorn förarens IC3. HC...

Mobil robotik med repa: hur man kan integrera Scratch, Arduino och Bluetooth

Länge kämpade vi med uppgiften att skapa en enkel, billig, plattformsoberoende, tillförlitlig och stabil strategi att integrera Scratch och Arduino så att du kunde använda Scratch att lära ut de principer och programmering av mobila robotar (inklusiv...

Arduino powered bluetooth remote relay switch

HiJag ville bygga en enkel 2 kanal bluetooth remote switchbox.att tillåta mig att byta distans olika enheter på och bort från min android-telefon.Enheten måste vara liten lättanvänd och flexable nog att styra vad jag ville.några av användningsområden...

Arduino Lego EV3 motor controller spara $45

Genom att göra en diy lego ev3 motor controllerSteg 1: Intro Så jag har ett kit som heter lego mindstorms EV3 är det en häpnadsväckande $349 robotics kit som verkligen är enkel att bygga som lego men har verkligen awesome funktioner den kit funktione...

LEGO Video bil

jag kunde hitta en GILLIES Spyder Cam(1) på Goodwill. Kom att tänka på flera hacka för det, men det enklaste var kopplar den till en fjärrkontroll fordon. Jag har en gammal Lego Radio kontroll Racer(2) som har varit samla damm så jag bestämde mig att...

LEGO muskel bil

Jag spelade runt med några tegelstenar och WAZZAM! en lego muskel bil.Steg 1: Underdelen 1-4x4 flat2-2 x 2 platta4-hjul3-2 x 4 lägenheter2-1 x 4 tegelstenarSteg 2: Främre övre Steg 3: Tillbaka upp Steg 4: Övre mitten 1-4x4 flat3-1 x 4 plattor10-1 dub...

LEGO Tower bil

detta är en liten Lego modell jag gjort. Det ser ut som den har ett torn på den, och det är en bil, så jag kallar det en Lego tower bil. Jag gjorde det två olika sätt, en är lättare att hitta bitar än den andra. Tornet på den första är en bit jag hit...

LEGO hiss bil

detta är en liten lego hiss bil jag utformade för att passa storleken 3 lego hundar. Jag har inte skapat ett effektivt liftsystem för det men som ska komma snart!Steg 1: delar som behövs delar du behöverSteg 2: bil box fäst de två fönster sätt så här...

Kör motorn med android använder arduino och bluetooth

Hej vänner! Detta är min första instructable någonsin och idag jag ska visa dig hur man kör 2 motorer med android använder arduino och en billigt Bluetooth-modul. Detta projekt kan vara till stor hjälp för dig att bygga robotar som kan kontrolleras a...

IPhone till Arduino med Bluetooth 4.0--

Obs: detta projekt kräver en iOS licens för utvecklare . Det är $99 per år.Denna uppskrivning beskriver skriva en app för Bluetooth 4.0 iOS enheter att aktivera en seriell anslutning till en Arduino. För att underlätta seriell anslutning finns på Ard...

Arduino/Android BLUETOOTH seriell Monitor APP för arduino med hjälp av HC-06 och ANDROID

Hej världen! Idag gjorde jag en Android app som bara läser värden eller text som skrivs ut till arduino seriella bluetooth-modulen HC-06/05 eller några andra moduler. Du behöver inte ställa in något i arduino koden. Bara helt enkelt Serial.println();...

Hur man skapar en Arduino kompatibel Bluetooth 4.0 modul

UPPDATERING: Låter göra robotar, mitt hem digital hackerspace, köptes av RobotShop. Jag vill inte gå in, men de nya ägarna förbjudit mig själv och de flesta veteran medlemmarna. Som sagt, de flesta av länkarna där kommer att brytas. Lyckligtvis kunde...