Arduino Minecraft gränssnitt

Detta kom till mig många år sedan när jag hade först började spela det mycket populära spelet Minecraft. När jag spelar Minecraft jag får mer i har den tekniska sidan av byggnaden, miniräknare och uträkningen alltid varit mer lockande för mig. Dock har bara två gånger jag hittat något som liknar vad jag ville... Eftersom detta är ett sätt att gränssnittet Minecraft Redstone med min lilla Arduino... Men tiden var jag inte väl förtrogen med programmering, mannen som gjorde en Arduino Minecraft server inte skulle hjälpa mig ute och Hey0 mod som var tänkt för att logga redstone händelser i Minecraft var många år gammal. Det har varit ungefär 4 år sedan detta inträffade och jag hade alla men glömt de händelser som hade framkommit. Jag var tillbaka till spela Minecraft mer vanligt och tänkte jag skulle se över detta och således AMI var född. Detta projekt är fortfarande under utveckling och jag försöker att inrätta en webbplats för att arbeta detta av, men för nu en Instructable kommer åtminstone att lägga detta program in i andra händer.

.

För att använda exemplet i den här guiden kommer du behöver:

~ Arduino

~ RGB LED gemensam katod

.

Fäst är en zip-fil innehållande:

~ Källa koden, Program, Arduino Program, katt bild, Minecraft världen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino Minecraft serverstatus + skicka kommandon

Hej killar!Idag visar jag dig hur du kan kontrollera din minecraft server serverstatus. Du kan också skicka kommandon till din Minecraft Server.Jag önskar er mycket kul med detta projekt! ;)När du har frågor kan du lämna ett kommando.Steg 1: Vad behö...

SuperScope: Kretssimulering via Arduino-Processing gränssnitt

Lärande mål: en introduktion till grundläggande analoga kretsar genom fysiskt gränssnitt och grafisk representation.SuperScope är en circuit simulator app för som representerar och beräkning av analoga kretsar.Vad är så cool om SuperScope är förmågan...

Arduino temperaturgivare gränssnitt (LM35). Det enklaste sättet

En enkel temperaturgivare som använder en Sensor LM35 Precision temperatur och Arduino. Kretsen skickar seriell information om temperaturen som du kan använda på din dator.Steg 1: materialDu behöver:Arduino Uno (jag använde Uno R3, du kan använda någ...

Arduino MATLAB - gränssnitt med ADXL330 Accelerometer

Seeeduino MEGA 2560 med ADXL330Referens:http://Arduino.cc/en/tutorial/ADXL3xxhttp://Playground.Arduino.cc/main/ADX...https://www.Sparkfun.com/datasheets/C...För fler projekt, besök - http://retardokiddo.blogspot.sg/...

En regnbåge av fraktaler i Minecraft

Jag gjorde en massa Python skript för att generera färgglada fraktaler i Minecraft. För att köra dem med den stationära versionen av Minecraft, du behöver min Raspberry Jam Mod (det finns också en version för Android Pocket Edition), och många av min...

Dual Core Arduino / Atemga328 - Robot Controller & Audio Player

Hej där stipendiaten beslutsfattare,Jag vill dela några erfarenheter som jag har fått när han arbetade på mitt projekt, som ledde mig att använda 2 Arduino.Varför?Kort version: eftersom det ser ut som ett roligt projekt.Lång version: Jag körde slut p...

Robot Arm Arduino App

Vi behövde en plattform för att testa våra nya MICILE / Arduino användargränssnitt. Robot hand och arm kändes som något komplext nog att verkligen ge begreppet en omfattande träning. Projektet tillät oss att använda en MICILE tablett, en Arduino Uno...

Arduino nyhetsflödet anmälaren

Detta är en Arduino nyheter anmälaren.Funktion: Kontrollerar olika online RSS-källor (både nyheter och sociala medier), och om den hittar en uppdatering på någon av dessa källor signalerar med LED och servo innan visas nyheter titeln på en LCD. Med a...

En Arduino RSS-Feed visas

denna Arduino projekt kommer att visa RSS-feed rubriker på en LCD-skärm via en Arduino och en USB-kabel. Det fungerar ganska bra, och låter dig hänga med världens nyheter medan du sitter vid ditt skrivbord. Många av värdena i koden kan ändras och sys...

Dragspel Master - en python/arduino musik synt

Detta projekt skapades av ett team av tre studenter från University of Pennsylvania på MHacks 2014 Detroit (en helg Hackathon). Målet med detta projekt är att skapa en musik-synt som genererar signaler baserat på användarens gester. Så om du någonsin...

D.D.Tap - interaktiva spel plattform med bearbetning, Arduino och Twitter

D.D.Tap är ett spel som kan spelas med hjälp av sensorer kopplade till Arduino och gränssnitt till spelet producerade med bearbetning. Det är en enkel dance dance revolution som spel som ackumuleras punkt när spelaren aktiverar sensorerna eller tryck...

MRETV - Video, ljud och mycket mer från en standard Arduino!

MRETV - Video, ljud och mycket mer från en standard Arduino!Nu uppdaterad för Arduino 1.6.6 November 2015!Använd endast två resistorer och två dioder för att generera full skärm video. Text 47 x 29 8 x 8 tecken, dubbla vertikala upplösningen (47 x 57...

Gränsyta för c# med Arduino

Detta är min första enkla program kontrollera arduino genom gränssnitt cSharp med seriell kommunikation.Steg 1: förberedaFörst måste du ha:1. Arduino2. ledde3. resistor.Steg 2: kodAnslut din Arduino till bröd ombord, och sätta LED in i den digitala p...

POV Cylinder med Arduino vederbörlig

POV cylindern visar animerade GIF-bilder på en roterande cylinder. GIF-bilder kan hämtas från en dator via Bluetooth.IntroduktionFörra året bestämde jag mig att börja min första Arduino projekt. Mitt arbete var inspirerad av flera maker projekt som s...

Använd 8 x 8 x 8 RGB ledde kub med Arduino

8 * 8 * 8 RGB ledde kub är en fantastisk RGB ljus kubik modulens designade av oss,och utgör den arduino kompatibla gränssnitt och använda SPI gränssnitt som kontroll gränssnitt.Den har flera färgläge inuti.Steg 1: Steg 2: kopplingsschemaKopplingspunk...

LinkIt en musikspelaren

LinkIt ONE är en stor utveckling styrelse hade jag min chans att lägga händerna på. Det körs över ARMv7 och arduino kompatibla gränssnitt, GSM, wifi, GPS, microSD-kortplats, ljudutgång och mer.Detta instructable ger en enkel lösning för en mediaspela...

Automatiserad Garden

Förra trädgården jag planterade bredvid mitt skrivbord på jobbet gick inte så bra. Det led brist på solljus samt mitt hektiska arbetsschema (dvs avsaknad av vattning). Det lyckades aldrig få fullt tillräckligt solen eller vatten. Efter en lång sorg t...

TARDIS bokhylla med ljud och ljus

Detta är en instructable om hur man gör en 3/4 skala, 1/2 djup Tardis bokhylla. Det är modellerad efter den 10: e läkare Tardis från brittiska BBC America och BBC visar "Doctor Who". Det var en avläggande av examen för min syster och tog mina fö...

Använd 8 x 8 x 8 RGB LED Cube på pcDuino

8 x 8 x 8 RGB LED cube är en av de fantastiska RGB LED Cube designad av LinkSprite. Den har Arduino kompatibla gränssnitt och använder SPI gränssnitt för kommunikation med Arduino/pcDuino.Steg 1: Kopplingsschema 8 x 8 x 8 LED Cube kan installeras dir...