Arduino Real tid väckarklocka med temperatur och LED belysning. FjärrstyrdaArduino klocka, med batteribackup (realtidsklocka), tid, datum, Alarm, temperatur, LCD utgång, IR-fjärr ingång, viloläge, LED-belysning (10 X) röd och blå multi-mode.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino LilyPad anka dynastin Hoodie med ljud och LED ljus

gjorde jag en anka dynastin tema hoodie med en LilyPad Arduino som har 3 dragkedja trycksensorn kopplar till aktivera 3 olika åtgärder/program på baksidan av hoodie. Dragkedjan är nyckeln till att aktivera dessa växlar så när dragkedjan är rörande en...

RUSTIK pall hyllor - med fjärrkontroll LED belysning

Bor i vårt första hus min fästman och jag hade inte en ton av rum i vårt kök för en tabell andra sedan en liten 2-sits "att göra familj träffass eller som har vänner över något svårt. Angränsande till ut köket var ett sovrum och vi beslutade att ta b...

DIY hemgjord bärbara Arduino kaffe-och dalbana med temperatur indikator LED

Många saker hända bara genom att dricka kaffe. Big business framgångsrika idéer kommer medan människor chattar med kaffe. Jag älskar att ha kaffe speciellt när jag är på kontoret. Jag är ganska säker på att alla där ute älskar kaffe. Men när jag gör...

Väckarklocka med IR- och Bluetooth-högtalare

INTRODUKTIONHej, mitt namn är Ben Hur Gonçalves, jag är en mekatroniska ingenjör utexaminerades Universidade de São Paulo, Brasilien i 2010. Arbetar numera jag med verkligheten, men jag gör dessa projekt med arduino på helgerna, bara på kul. Detta va...

Arduino Bluetooth Garage dörrkontroll med sensorer och anpassningsbara Android App

Använda en arduino till aktivera reläer för att öppna garageportar och elektriska dörrlås.En anpassningsbar Android App, ansluter till arduino via lösenordsskyddade bluetooth-ihopparningen.En bluetooth hc-05 modul tar emot kommandon från en android-t...

Arduino avstånd detektor med Summer och LED'S

detta är en enkel guide om hur man gör en avstånd detektor med en Arduino, en HC-SRO4 Ultrasonic Sensor, en Summer och vissa lysdioder. Det slutliga målet med denna handledning är att använda summern och LED för att visa hur långt objektet är från ul...

Avståndet detektor med summern och LED mätare.

Översikt:Detta är en enkel avstånd identifiering krets med användning av en ultrasonic sensor, en Summer, en rad med lysdioder, och 2 reläer (valfritt).Ultrasonic avstånd sensorn lyser en rad med lysdioder beroende på avstånd. Då om en förändring i a...

Spänning sond med ton och LED utgångar

En spänning sond kan vara mycket praktiskt när du felsöker kretsar. Detta indikerar en positiv spänning med en ton och en glödande LED. Den drivs av den krets som testas, så den behöver inget inbyggt nätaggregat. Banan används CMOS 4011 quad gate. Ga...

Kvinnans handväska gjord av laserskurna läder med telefonladdare och LED-ljus

Denna väska var utformade och gjorda för min fru. Det är en fin läder handväska för kvinnor och skapade med en Epilog Laser i min favorit Hackerspacelab i Wien.Det har följande funktioner:Alla handgjordaIntegrerad iPhone laddareIntegrerade LED-belysn...

Arduino Bluetooth-Bot med Android och LED-

Hej alla,Låt oss göra en bluetooth robot kontrollerad av android.Dess en instructable stegvisa med några bilder och självklart arduino koden, om du har frågor vänligen fråga mig. Tack!Steg 1: Komponenter i projektet:1. en, Arduino (Arduino 2560 i mit...

Språket i regn - An Arduino-baserad regnrock med ljud och LED

Vi kommer att göra en magisk regnrock som kunde översätta språket i regnet med hjälp av en LED stripe och ett ljudkort.Människor har en blandning av känslomässiga reaktioner till regnet. Vissa människor njuta av det, medan andra inte gör. Men om du a...

Hur till göra mat bilder ser aptitlig med rekvisita och naturlig belysning

En bild säger tusen ord!Det finns inget som tar en minnesvärd bild och visar det för släkt och vänner och få fave recensioner på hur bilden ser ut och hur det känns när observera det.Som en ivrig foodie mig själv och inte en professionell fotograf, j...

Mäta rotationshastigheten med telefon och LED-

Det är kul att kolla hur snabbt olika saker--fans, borrar och liknande--roterande. Och det är lätt att göra med följande ingredienser som många av oss kommer att ha hemma:telefon (jag använder Android, men jag antar att iPhone kommer att fungera, all...

CNC-maskin med kamera och LED-bakgrundsbelysning

Produktstruktur:Elektroniska delar:1st Power Supply 24V 15A 360 w 25,68€1st 5axliga CNC Interface Adapter Breakout styrelsen för Stepper Motor Driver 8,14€3st TB6600 steper motorn förarens controller 23,72€3st Stepper motor 1,8 ° 86,01€ / set1st nöds...

Passar en digital speedo och LED belysning i en vintage bicycle hastighetsmätare lampa

Sedan en lång medan jag hade detta cykel gamla "Radsonne Ratar" lampa tar upp plats i min delar bin. Den hade en inbyggd hastighetsmätare som var bruten. När jag var ute efter en lykta för min senaste cykel, kom det plötsligt för mig att en mode...

NES controller med 8gb minne / LED belysning upp logotypen

All hail The Nes, ingenting kan göras för att göra det bättre. Så jag tänkte, är det här så cool! Jag har bara fått leenden den som har sett den. Människor har lagt lysdioder i liknande förut, och usb memorys, men inte så här och inte med en vanlig o...

Arduino Pedometer Watch, med temperatur, höjd och kompass!

UPPDATERING: Kolla in mina andra två projekt >>SweeperBot - Roomba-liknande Robot med BluetoothVäckarklocka med IR- och Bluetooth-högtalareHej gott folk! Senaste dagarna har jag varit besatt av tanken att göra min egen klocka från arduino delar, men...

Arduino Lockbox med magnetventil och RFID & anpassad hårdvara

Låt oss göra en lockbox! Vi gick över de viktigaste punkterna i detta projekt i Arduino kontrollerade kryssrutan Lås med magnetventil och RFID, men en massa människor lämnades känsla som vi inte spendera en tillräcklig mängd tid med alternativ för an...

Små temperatur och ljusstyrka Sensor sköld

För min wifi väderstation (Arduino + ESP8266) behöver jag en temperatur och ljusstyrka sensor sköld. Jag designade därför följande en.Jag kommer att publicera hela Väderstationen senare, alltför. Jag jobbar faktiskt fortfarande på programvaran. Men d...