Arduino röst kontrollerat robotarmHar du någonsin känt mig fustrated gör saker som du hade en mer hand?

Tja, hjälper detta dig.

Detta är en robot som kan göra vad som du vill bara sett att det till exempel att du kan säga "upp" och roboten kommer att göra en liten rörelse den sida som du sa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino röst kontrollerat Robot med RGB LED

Hej är detta mitt första projekt i instructable. Detta är en arduino robot kontrollerad i tre ways.you kan styra det med hjälp av röst, knappkontroll och riktning kontroll använder android apps. Vi kan också styra RGB ledde med röststyrning.Steg 1: S...

Gör fast robotarm kanten till "Trådlös" med DIY Arduino + XBee

Uppdatering: Schematisk, Top Layer PCB, botten Layer PCB och både toppen, botten PCB bilderNär jag slutade "RevIO" - en Arduino klon som har olika sätt att exponera pins användning. Jag beslutat att gå vidare till nästa projekt. Att testa min &q...

Robot Arm Controll + automation

Att få kontroll över mer än en servo är lite knepigt, speciellt när du vill lagra till punkter eller platser, jag menar om du har en robotarm och du vill kontrollera det och store platser, med hjälp av det traditionella sättet att skriva pre definier...

Styra en robotarm med Arduino, 1Sheeld och en Android Smart Phone

I denna artikel vi visar dig hur du använder smart 1Sheeld och din Android phone sensorer (orientering & närhet sensorer) till kontroll en Robotic beväpna trådlöst.Kort om 1Sheeld:http://1sheeld.com/Steg 1: Våra verktyg 1 - robotarm (bilda din egen d...

Arduino robotarm

i detta instructurable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel robotarm som kontrolleras av 4 servon, 2 analoga styrspakar och en Arduino UNO. Det är mycket lik min "2 servon + Thumbstick" instructurable. Denna handledning är framför allt a...

En Arduino-powered 4-axlig parallell-mekanismen robotarm

uArm är en miniatyr 4-axlig parallell-mekanismen robotarm, modellerad efter ABB PalletPack IRB460 industrirobot armen.Det består av laserskurna akryl eller trädelar, drivs av standard RC hobby servon, och kontrolleras av en Arduino-kompatibla ombord....

ROBOTARM Arduino kontrollerade

En robotarm ansvarar för mycket komplicerade processer som krävs för en rigorös och komplex programmering; jag är en elektronisk teknolog och jag har alltid fångat min uppmärksamhet dessa projekt så jag bestämde mig för "Jag vill bygga en robotarm.&q...

Röst kontrollerat Arduino Drone

Drönarna är mycket bra leksaker och verktyg, men oftast har de inte någon extra kompetens. Jag älskar att flyga alla R/C modell och jag ville bara göra en R/C drönare som är lite smartare än vanliga modeller. Det är därför jag utvecklat denna mini rö...

Hemgjord Lizylotte robotarm DIY Robotic ram projekt chassi Draw Arduino kontroll

Hemgjord Lizylotte robotarm DIY Robotic ram projekt chassi Draw Arduino kontrollMaterial:1 st aluminiumlegering 245 mm x 42 mm x 12 mm1 st aluminiumlegering 200 mm x 22 x 12 mm1 st aluminiumlegering 100 mm x 160 x 12 mm för säng1 st steg motor 42 x 4...

Röst kontrollerat Switch med Arduino

Detta är för första gången ladda upp mitt projekt i Inscrutable. Så om ni hittar något dumt misstag Vänligen ignorera det.Så, om mitt projekt, det handlar om ljusets röst drivs inspirerad från IRON-MAN filmen. Så används JARVIS av Michel c, programva...

Hur man styr en Arduino styrda robotarm av Dobot teamet

Vi säger alltid, Dobot är en hög precision, flera control desktop robotarm. I senaste instructables, har vi visat dig hög precision och funktionen desktop genom att bygga en laser cut och lödning Dobot arm. Detta instructable, vi kommer att försöka v...

€20 robotarm kontrolleras av arduino

I denna intrsuctable ska jag visa dig hur man gör en enkel robotarm. Krediter för robotarm går till den här killen: där kan du se hur du monterar robotarm, unfortunaly han använder en €25, - polulu föraren att styra sin robot arm vilket gör det mycke...

DIY Arduino robotarm

Hej killar och tjejer,Välkommen till ett annat projekt av mig, denna tid vi kommer att fokusera på att skapa en billig och enkel robotarm som kontrolleras av en arduino och 3 potentiometrar. Denna enkla anordning krävs bara 5 volt av makt för att kun...

Styra en OWI robotarm med Arduino

The OWI kanten robotarm är en billig och fantastisk 5-grad-av-frihet robot arm som bara kostar $37. Det är ett bra kit att bygga med liten och tar inte mer än ett par timmar att slutföra. Ur lådan styras det bara manuellt med en fjärrkontroll. Du kan...

Lätt och enkel Arduino robotarm

Hej Karl iblers!Detta är att fungera som en liten guide till replikering av mitt senaste projekt; en Arduino baserat robotarm.Först vill ut jag erkänna hjälp av Instructables användare steveastrouk för att få mig igång på programplaneringen, och min...

Tre fingrar Arduino robotarm

detta är min robotarm. Jag skapade detta för butler roboten jag gör. Här är en länk till denPlasten är från en gammal container topp jag hade och DC-motorer kom från en gammal leksak.Handen är tillverkad av läsk flaska plast och är uppbyggd som en ha...

Autonoma Tank med robotarm (Arduino, Bluetooth)

Detta Instructables kommer att förklara processen att bygga en autonom Arduino tank med en bifogad robotarm kontrolleras via bluetooth med programmet Ardudroid Android.Riktning styrs via knappar medan servon av armen styrs av reglagen i ansökan som ä...

Joystick styrda robotarm med en Arduino

Syfte och beskrivning av denna guideDetta instructable är en hand-in för ett skolprojekt som vi gjort. Syftet med detta projekt var att skapa en robot arm kontroll använder styrspakar. Vi var tvungen att använda en Arduino Uno för kontroll och dessut...

Billiga programmerbara Arduino robotarm

Detta är tänkt att vara en nybörjares guide till hur man bygger en Arduino robotarm. Dess koncept är att vara billigt och enkelt att bygga. Detta är bara en prototyp att optimera min kod, men det är perfekt att komma igång med Arduino robotics. Det s...