Arduino & sony ericsson: gsm sköld hack2Hej! För ett tag sedan skrev jag en instructable om hur du använder en gammal sony ericsson med arduino att läsa ett inkommande sms och utför en åtgärd beroende på innehåll av meddelandet (länk). Eller helt enkelt visas i videon i den instructable: Låt arduino aktivera ljuset genom att skicka ett sms till en gammal telefon! I detta instructable jag ska förklara hur man skickar ett sms med arduino med en gammal sony ericsson.

Obs: Jag anser att detta instructable vara en expension av min första instructable om detta ämne så i kommer inte att gå igenom setup (steg 2 till 5 i min tidigare instrubtable). Jag rekommenderar starkt läser det först om du är intresserad (det känns meningslöst att bara upprepa den setup och al andra saker här).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino & sony ericsson: gsm sköld hacka

Hej! Ett tag sedan jag ville fjärråtkomst till min arduino för att styra I/O pins, jag gillade verkligen arduino GSM sköld eftersom det skulle tillåta mig att kontrollera min arduino från var som helst i världen. Men sådan en sköld tyvärr kommer inte...

Ändra Sony Ericsson MPS-70 högtalare till USB-högtalare

i denna snabba video, jag ger en steg för steg guide om hur man konvertera Sony Ericsson MPS-70 talare (som är exklusivt för Ericsson telefoner) in i USB-högtalare som kan arbeta med någon laptop eller dator....

Med hjälp av din Bluetooth aktiverat Sony Ericsson telefon till kontroll din dator

jag har läst på instructables ett tag nu, och jag har alltid velat göra några av de saker att folk har skrev om, men har funnit mig själv titta på saker som är svåra att göra eftersom de är verkligen svårt att göra, eller det som krävs är svåra att f...

Hem automationssystem använder Arduino och SIM900 GSM modul

Hej du! Som jag har nästan avslutat mina studier på Lunds tekniska högskola, jag var tvungen att göra ett examensarbete och min tanke var att göra en häpnadsväckande sak (jag vet att det roliga: D) att visa alla att jag är en bra prototyp maker och j...

Arduino PIR motion GSM larm

När HCSR501 rörelse sensoren upptäcker rörelse, skicka arduino en röding med bluetooth (HC05/06) till android-telefon.När android fick röding "1" från arduino, ringa ett samtal till din telefon.Android-telefon kan gömma någonstans i spänna av ar...

Sony Ericsson USB-HUBB

göra en USB-hubb för dig se telefonernaSteg 1: Saker du behöverhar inte fått en bild för detta steg men du behöver:en LEDSE telefon2-läges brytareSE usb-datakabelbostäder för alltSteg 2: Klippa ledning skära din datakabel och band 4 trådar inutiSteg...

Ny antenn för Sony Ericsson GC83 trådlösa nätverkskort

göra en ny antenn att ersätta den jag säker på att du har brutit inuti ditt kort. Här kommer inte att bryta och kostar inte $30. Ledsen för den crappy bilder.Steg 1: Ta bort och ta isär kort Ta kort ur din bärbara dator och ta bort SIM-kortet. Använd...

Arduino GSM sköld

detta är en mycket låg kostnad och enkel Arduino GSM och GPRS sköld. Vi använder modulen SIMCom SIM900 . Det är den billigare modul nu avalaible i marknaden. Modulen är inte enkelt att montera av en hobbyst, så vi använder den Breakboard TDGGSM_900 s...

Sony BlueTooth HBH-DS200 reparation

Liksom min andra Instructable hade jag denna gadget för en liten stund. Jag lägger det åt sidan, oanvända för ungefär ett år. Jag beslutade att använda den igen på en flygning och fann att när jag kopplat in min hörlurar i anslutningen var knapphändi...

Version 2.0 Arduino kontrollerad bil Tracking System baserade på SMS-

detta system är uppgraderad version av tidigare projekt...Du kommer att kunna spåra din bil när du har skapat detta system,du kommer att kalla enheten då den skickar du ett sms som innehåller LAT, LON och Google Map länk för bara en touch att se var...

Dataöverföring av icke-internet ansluten solvärmesystem med Arduino, PHP och MySQL

BeskrivningSyftet med denna arduino projekt är att förvärva och överföra data via GSM-nätet. Fördelen är att kunna samla in data (till exempel övervakning av en sol anläggning) även om det finns ingen svårt kabelansluten Internetanslutning.Detta är h...

MATIMI - övervakning och hjälpmedel teknik för personer med rörelsehinder

Som titeln antyder är kan detta projekt personer med motorisk funktionsnedsättning (partiell eller fullständig förlust av kontrollen över delar av kroppen till följd av sjukdom, trauma eller defekt) för att förvärva kontrollen över externa enheter oc...

Spåra din position utan att använda GPS (med LAC och CID)

HejVi behöver alla en enhet vid något tillfälle att hålla reda på våra vänner, familj eller våra tillhörigheter (fordon... min dyrbara!) etc. men inte alla av oss har råd med kostnaden för en GPS-enhet. Så, jag bestämde mig att hitta på internet om d...

Väckarklocka med IR- och Bluetooth-högtalare

INTRODUKTIONHej, mitt namn är Ben Hur Gonçalves, jag är en mekatroniska ingenjör utexaminerades Universidade de São Paulo, Brasilien i 2010. Arbetar numera jag med verkligheten, men jag gör dessa projekt med arduino på helgerna, bara på kul. Detta va...

Akuta internationella Anslut till oss plugg (eluttag)

jag fick just en Sony Ericsson P1i och jag bor i Amerika så de gav mig en plug-omvandlare (rundade internationella kontakten till standard USA två stift plug)och jag åkte till New York för nyårsafton och jag råkade lämna omvandlaren tillbaka i Philad...

IoT Critter Trap

I detta Instructable ska jag visa dig hur man bygger en "Sakernas Internet" (IoT) levande djur trap.Levande djur fällor är trevligt om du har skadedjur att befria ditt hem av men du inte vill göra det genom ett medel för att döda djuret.Probleme...

En sko telefon (Gen 1. Bluetooth headset)

detta är en annan i min Get Smart serie, som också innehåller en annan arbetar wearable sko telefon (instructable), en kon av tystnad och en telefonkiosk.Nu har jag gjort ett par arbets- och wearable sko telefoner. Detta var först och den använder et...

Mobiltelefon för handskar på händerna eller fett fingrar

jag har en Sony Ericsson C702 som är en stor utomhus / sport-vänlig telefonerna. Den är vattentät & dammtät och har inbyggd GPS.Jag använder min telefon med olika GPS-program att spela in och publicera mina mountain bike rider på webben i realtid. C7...

Cheapy iPhone/Android trådlös dockningsstation

i detta instructable (min första en) jag kommer att visa dig hur man gör en otroligt lätt trådlös dockningsstation för alla bluetooth-aktiverade enheter.Steg 1: Delarna Vad du behöver att dra detta bort är:ett par högtalare (min är Logitech USB power...