Arduino sprinkler ventiler + wifi + twitter[redigera: Jag gjorde järnvaror del mer kompakt med hjälp av en relay sköld. Om du planerar att använda 4 reläer eller mindre, sedan ta en titt här...]

Detta är mitt första inlägg så... vara brutal!

Jag har en liten trädgård med en mycket udda form, ja... L-formad verkligen och inte tillräckligt tryck på kranen för att kunna vattna den på en gång. Så jag var tvungen att skapa 3 sub-sprinklersystem som kan endast aktiveras på en i taget.

Jag kommer 3 Gardena ventiler men vägrade att hosta upp de extra pengar för deras tråkig "dator" (inte säker på varför de kallar det en dator btw). Dessutom kontrollerar ventilerna från en webbläsare var Björn minst förväntar jag mig och Gardena erbjuder inte denna funktion. (Min vän) dd-wrt ens tillät mig att återanvända en gammal router till mig och gjorde hela trådlösa...

Arduino tid, säger jag...

Som en bonus, jag infogade i slutet av detta instructable mitt skript det automagiskt vända sprinklerna på och av, kolla väderprognosen (så jag inte vattnar gräsmattan om det kommer att regna snart) och logga in sin verksamhet på twitter.

Njut!

Här är de delar som jag använde för detta projekt:

-olika rör / slang adaptrar (från Gardena)
-3 x 24v bevattning ventil (från Gardena)
-1 x arduino styrelsen
-1 x ethernet shield (www.nuelectoronics.com )
-1 x relay board (som jag hade liggande, en mindre styrelse / en relay sköld - med minst 3 reläer - skulle ha varit tillräckligt)
-1 x 220 v -> 24vAC transformator (från ebay)
-1 x 10vDC adapter (en återvunnen telefonladdare)
-1 x router (Buffalo WHR-G125) med dd-wrt (http://www.dd-wrt.com )
-2 x momentan knapp
-1 x strömbrytaren
-ett par meter av ethernet-kabel.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du tweet från en Arduino använder wifi sheild

Hej, jag är ett stort fan av Instructables. Jag har konsekvent använt det för de senaste 3 åren och nu är dags för mig för att skriva en själv.Här går vi. Detta instructable är för dem som vill göra vissa livlös objektet tweet automatiskt. Precis som...

Sprinkler ventil täcker

sprinkler Valves till vår bakgård sprinkler är precis utanför vår sovrumsdörren. Jag hatade att se på dem varje gång jag går in och ut ur huset. Det fanns sladdar överallt, det var inte en vacker plats. Jag intalade mig själv jag behövde göra en cove...

Hur man bygger en air kanon med en sprinkler ventil

detta Instructable kommer att lära dig hur man bygger en air kanon som kan utlösas med en switch. Denna kanon har förmågan att skjuta projektiler, som apelsiner, eller delar av en potatis mycket långt avstånd, och på mycket höga hastigheter. Vid 60 P...

Hjälp! Var är min Sprinkler ventiler placerade?

En sommar när jag hade flyttat in i mitt nya hus jag hittade att systemet inte fungerar korrekt. Jag märkte att när vattnet inte var på sprinklerdysor fortfarande läckte vatten. Jag tänkte att värdena var förmodligen smutsiga och stängde inte ordentl...

Sprinkler ventil ändring för Air kanon

i denna film ska jag visa dig ett enkelt sätt att ändra en sprinkler ventil för användning i en luft kanon / spud pistol. Denna ändring gör att din ventil öppna mycket snabbare än normalt, som ger dig mer kraft....

Sprinkler ventil air kanon

detta instructable visar dig hur man bygger en pneumatisk kanon använder en modifierad sprinkler ventil. Ja, jag vet att detta har skett förut, och finns det några andra bra instructables om detta ämne, men vad som skiljer här är ventilen modifiering...

Arduino ansluten till Wifi med ESP8266 kontrolleras av BLYNK (med en Mac OS X)

Men det finns många tutorials på hur man ställer in en ny ESP8266 att ansluta till wifi, tog det mig fortfarande dagar och många timmar talar till departementet teknik på högskolan att faktiskt få mitt projekt upp och kör. Hoppas detta hjälper till a...

Arduino, Temp, fuktighet, WiFi, MySQL och Highcharts

Detta är min första Instructable medan det fungerar som är, det är en prototyp/bevis av begreppen bara.Denna lösning är en av flera som krävs för att övervaka en inomhuspool installation för att tillåta en ingenjör att erbjuda förslag på hur vi kan s...

Arduino Internet (utan Wifi sköld)

i detta instructable jag ska visa dig hur du ansluter din arduino till internet, det finns många sätt att göra detta. Man använda en Ethernet shield men dess fast och inte mycket närgångna att använda, på andra är wifi det kan vara det bästa sättet a...

Twitter kontrollerad Arduino utgångar - ingen PC - LCD-Display + sensordata till Twitter

kontroll digital ut PIN-koder genom Twitter-meddelanden. Sensormätningar skickas tillbaka till Twitter.ÄNDRAD av JOHN GÄLLNÖBY från Twitter2LCD ursprungligen skriven av Fabrizio GranelliSe * Du kan skicka textmeddelanden till Arduino LCD-skärmen från...

Arduino + WiFi, musik lyhörd LED ljus fixtur

detta instructable ger anvisningar för att bygga en Saiko5 WiFi aktiverat LED armatur baserad på Arduino hobby plattform. Den innehåller stegvisa instruktioner från styrelsen design till lödning till fall integration, samt instruktioner förklarar hur...

Arduino NFC WiFi klient

Förra veckan gjorde jag en 10 dagar lång tryckkokare, för att spis vi behövde en NFC Wifi klient modul för ett incheckningssystem. Men när jag började fanns det ett problem, wifi sköld och NFC modul där inte kompatibel :(Så efter en kamp för 2 dagar...

Arduino Wifi Temperaturlogger

Detta är en enkel demo av ESP8266 och Cactus Micro (en arduino kompatibla ombord) för att uppdatera en fjärrserver (https://data.sparkfun.com/) med hjälp av en digital temperaturgivare.Steg 1: material Cactus mikro är en arduino kompatibel dev ombord...

WiFi väderstation med inbyggd LCD-skärm och Twitter feed update

saker du behöver:1. Arduino Uno2. twitter-konto3. ett twitter konto åtkomst-token från... (http://arduino-tweet.appspot.com/)4. Sparkfun Wifly sköld (WRL-09954)... Kolla in scheman och dokumentation på deras hemsida, sedan hämta bibliotek från Github...

OpenSprinkler: Open-source Web-aktiverat Sprinkler ventilregulatorn

ÖversiktJag är stolt över att presentera OpenSprinkler: en öppen källkod, programmerbar, webbaktiverade sprinkler ventil styrenhet. Det kan användas för att schemalägga och arbeta med standard 24VAC sprinkler ventiler vanligtvis hittas i hushållens b...

Anslutna Sprinkler Controller drivs av Afero

Hantera ditt sprinklersystem vart du än går!Det finns en plats i mitt hem där jag fruktar för att beträda. Det är i det främre hörnet i garaget, under två parasoller, en skidstav, två basebollträn och en Häckklipparen. Det är där jag har gå varje gån...

Garduino: Trädgårdsskötsel + Arduino

Garduino är en trädgårdsarbete Arduino. Hittills har Garduino:-Vatten mina växter när deras fukt markytan sjunker under ett fördefinierat värde.-Sätter på växa lampor, men bara när det är mörkt ute och endast länge ljus nog att göra växterna få total...

Critter Twitter Trap

Havahart fällor är riktigt trevlig om du har skadedjur att befria ditt hem av men du inte känner behov av att göra detta med hjälp av döda djur.Problemet vi står inför är konstant övervakning av fällan. Om du glömmer att titta tillbaka ofta (vanligtv...

LinkIt en Tutorials - #7 LCD WiFi webbserver

En av bristerna med min tidigare WiFi web server handledning är svårigheten att hitta IP-adressen.För den här guiden kommer vi dra nytta av Grove LCD RGB bakgrundsbelysningen att visa IP-adressen, WiFi status och alla fjärranslutningar.Steg 1: Materi...