Arga fåglar gris Gourmet vegansk choklad Cupcakejag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.
Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om vitt och grönt fondant och svart gel. De verktyg som behövs är en liten carving verktyg, en brödkavel, en mixer, en spatel, mätning koppar och en marmor yta. Detta är vegan recipie:
3C mjöl
2C-socker
2T bakpulver
1/2t salt
1 / 2C kakao
1T vaniljextrakt
2T vinäger
3 / 4C olja
2C vatten

blanda omsorgsfullt.
25-30 min i 350 grader F
Låt cupcakes svalna.

Tid för att dekorera!
Rulle vit fondant på toppen av varje cupcake,
sedan kopiera bara gris bilden så nära som du kan använda fondanter.

Relaterade Ämnen

Arga fåglar svart fågel Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...

Arga fåglar Gourmet vegansk choklad Cupcakes

jag är tio år gammal och inredda dessa cupcakes allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om dessa är cupcakes, är de vegan som innebär att de är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Här är länken till närbild video: http://www.youtube.com/...

Android Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...

Hur man drar en arga fåglar gris

rätt jag ska inte behöva berätta vad du använder för att rita detta men jag kommer ändå.du behöverpenna eller pennaPaper(duh)först Rita en cirkel/oval.Steg 1: nästa, rita två cirklar på toppen och färg i två små inuti för öronen.Steg 2: nu Rita en ov...

Angry fåglar, gris, isolerade med gratis väskmönster

jag har aldrig spelat det spelet Angry Birds innan, men jag blev kär med gris. Jag tror han är bedårande. En person kan använda samma princip för att göra någon enkel karaktär för en skjorta, väska, eller kanske gäller designen för ett par jeans. Jag...

Arga fåglar Cupcakes

vem älskar inte några arga fåglar? Min 6 år gamla älskar denna lilla spel, och fåglarna är så söt. Här är de i cupcake form!Detta projekt är inte svårt - min unge hjälpt även mig att skapa några--det slags som arbetar med playdough, men det är tidskr...

Arga fåglar örhängen: Gris Edition

efter att Angry Bird örhängen, jag var tvungen att göra vissa gris örhängen från spelet för att matcha!Dessa örhängen är mycket enkelt om du har läst min Angry Bird örhängen Instructable och min Geek örhängen Instructable. De är tillverkade av polyme...

Arga fåglar kostym

vad händer när du har en collegestudent, och vänner som fungerar? Du får människor med inga liv och mycket fritid på sina händer.Vi hittade också ett par arga fåglar kostym online och vi var bestörta över priserna, och hur enkelt de såg. Jag hittade...

Arga fåglar karneval spelet

tid till pop dessa svin, för reals! Detta är min version av en söt Angry Birds-relaterade spel. Min man och jag kör en liten spel monter på en lokal karneval och jag gjort alla spel. (Tips ett troll, ring toss, böna väska toss, nerf shoot-out och nu,...

Arga fåglar Bento Box

detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en kyaraben stil bento låda baserad på de populära TV-spel angry birds.Bento lådor är ett roligt sätt att skapa en liten enskild del måltid, mycket vanligt i japansk matlagning. Kyaraben avser en v...

Arga fåglar spargris

vi använt gris mönstret från våra liv storlek Angry Birds spel () för att göra en lätt och billig arga fåglar spargris.Material1 fot av 1 x 6 furusmå tomma plast jordnötssmör burk (Använd andra burkar om det ser bra ut)små träskruvlimpiprensare (för...

Livet stora arga fåglar spelet

vi gick igenom Walmart när vi såg några arga fågel uppstoppade djur leksaker säljes. Min fru och jag tittade på varandra och sa "vi måste bygga ett liv storlek arga fåglar spelet". Så, vi köpte några fyllda Angry Birds, några trä, olika hårdvara...

Verkliga livet arga fåglar

gjorde jag ett riktigt liv arga fåglar spel.Video av detta projekt:Material du behöver:FimoAkryl färgerPolystyren bollarTrä pinnarEn träbit som ser ut som slingshotGummibandPapperSuperlimTejpDe verktyg du behöver:KnivPenselSteg 1: Modell fåglarna Anv...

Knex arga fåglar

denna knex arga fåglar. gjord av knex och jenga block. med slunga shot! (4% går till knexinventions 49) Tack för lyftselen sköt Shoobygooby.Steg 1: Fåglar/gris Titta på bilder att göra fåglarna och grisen. (jag gjorde steg för svart fågel bara.)Steg...

Hur man gör lera arga fåglar

i detta Instructable jag ska lära dig att göra lera angry bird karaktärer. Besök min hemsida på putyourforkintoit.com få en gratis lera arga fåglar skrivbordsunderlägg eller dator logo efter din gjort ;)Steg 1: Gul, svart, röd, blå Angry Bird Alright...

Trä arga fåglar spelet som

Hej, idag jag ska visa dig hur jag gick om att göra ett trä arga fåglar spel för min familj. Med sommaren här verkade det vara en no brainer att göra detta spel för personligt inomhus och utomhus bruk.Material för spelet bitar:Vad någonsin typ av trä...

Choklad Cupcakes med Cream Cheese Frosting

Hur man gör choklad Cupcakes med Cream Cheese Frosting recept från grundenI detta instructable, vi kommer att att göra choklad Cupcakes och toppade dem med en hemlagad Cream Cheese glasyr. Dessa choklad cupcakes är super läckra och jättelätt att göra...

Choklad Cupcakes favoriter

här är en enkel idé för cupcakes särskilt för choklad älskare.Börja med din favorit choklad cupcake recept eller ens en paket mix. Dessa var från en inga namn paket mix.Svalna, isen med glasyr av ditt val. Glasyr här gjordes från ungefär en kopp flor...

Smält choklad Cupcake med pulver socker & jordgubbar

titeln i princip beskriver det!Smält choklad Cupcakes med florsocker & jordgubbar!Gjort för en Champagne & Cupcakes min vän hade för i slutet av mandatperioden på Oxford. :)Ingredienser:5 ägg2 matskedar mjöl1/2 kopp socker1/2 kopp smör250 gram ext...