Argyle Duct Tape bälte/armbanddetta är min första instructable så jag vill göra det bra. Mitt bälte bröt så jag beslöt att göra en ny av silvertejp. Jag gjorde en massa armband som detta för några månader sedan så visste jag vad jag ska göra. Om du inte vet vad argyle är titt på bilden. Dess ganska mycket ett rutiga mönster görs med rutor eller dimonds och har linjer genom den. De flesta människor vet vad "argyle strumpor" är. Detta är argyle. I stället för argyle kan du göra den rutig eller randig. Vad du vill. Jag har gjort armband så här i en massa olika färger och jag har lärt mig att du inte vill en riktigt ljusa färg för rutorna. Så kommer min att ha en silver/grå bas med vita rutor och svarta linjer.

Material:
En lång remsa av grå/silver tejp för base
En remsa av kvadraterna på vitt
En remsa av svart för ränder

Detta kommer att göra det ser ut som grå och vita rutor med svarta linjer. Du kan ändra färgerna till vad du vill

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cool & enkel Duct Tape bälte

detta är en handledning för att göra ett bälte med standard silvertejp. Men finns det många mönster och färger av silvertejp. Du kanske vill prova några spännande färger!Steg 1: Samla dina leveranser Leveranser1. ett bälte som passar dig (som en guid...

Duct Tape bälte (med någon logotyperna du vill)

Intro: I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ultimate duct tape bältet med logotyper eller bilder på det du vill.Vad du behöver...-En rulle med heltäckande färg silvertejp-En rulle silvertejp för transparent (den finns, scotch seg...

Hur man gör en Duct Tape bälte

detta kommer att berätta hur man gör ett bälte av silvertejpSteg 1: Samla material Du behöver sax, tejp val, två d-ringar och ett måttband. Också två stolar att sträcka silvertejp över.Steg 2: Mäta och Stretch Mäta hur länge du vill bältet, och place...

3D tryckt Duct Tape bälte

Jag har alltid älskat teknik och uppskattat sätt. Med detta bälte projekt ville jag hjälpa den tekniskt sinnade att utforska modevärlden och öppna en värld av teknik och konstruktion till mode framåt folk.Steg 1: Material som behövs SilvertejpÖgla tå...

Duct Tape pärlor/armband

En enkel modeaccessoar som tar mindre än 30 minuter att göra!~ Levererar ~-Tejp-Tunn plast strån (jag får mina från lokala kaféer eller Capri-Sonne paket)-Elastiskt snöre-Tillval: Klar nagellackFörsök med olika mönster och färger silvertejp för att s...

Duct tape bälte med altoids spänne

för att göra detta behöver du:silvertejpsaxAltoids kan5 minuterJag gjorde detta hemma medan jag var uttråkad. Jag använde silvertejp eftersom jag har mycket av det och altoids eftersom det var rätt storlek. Jag tänkte på detta eftersom jag glömma min...

Duct tape bälte väska

I detta projekt kommer vi att göra en liten väska som kan fästas på bältet. Det är verkligen enkelt att göra och det enda material du behöver för detta är silvertejp. Det är också en stor lagring.Steg 1: Gör ett ark med silvertejpOlika storlek, beroe...

Hur till-Duct Tape flätad armband

Ok dessa är bedårande och riktigt kul att göra! Även det ett bra sätt att Pimpa vilken outfit som helst.HOPPAS NI GILLAR DET!Låt oss gå ->Steg 1: Få allt ditt material För detta instructable du behöver...1. 2-3 rullar silvertejp (mönstrade eller fast...

Duct tape bottle cap armband

titta på armband!!!Steg 1: material allt du behöver är galen lim och tejpSteg 2: vad man ska göra först måste du lägga ut en remsa om så länge som din handled kanske längre.Steg 3: nästan ta sig dit när du plocka upp det band du vill vik den i halv v...

Duct Tape bälte

förmodligen dummaste någonsin men ser amazind när du där det. När du är klar kommer du ler som den här killen. Att du vet att jag inte har en kamera så jag kommer att ta mina bilder från internet och sätta dem på paint editera. Tack....

Flätad (snygga) Duct Tape armband

Detta är ett mönster jag lyfte från ett läderarmband som jag en gång hade. I min tidigare dagar av tejp hantverk gillade jag att tillämpa olika mönster och idéer från andra discipliner på mitt duct tape arbete. Detta är ett av resultaten.Steg 1: Verk...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Vändbar duct tape armband

i detta instructable du lära dig hur man gör dubbla dubbelsidig (reversibel) duct tape armband.Steg 1: Saker som du behöver Du behöver-Tejp-Kardborrband-Sax-Härskare (valfritt)Steg 2: storlek silvertejp Ta en färg av silvertejp och mäter ca 8-8,5 inc...

Duct Tape rosett armband

detta är ett coolt armband som kommer att få massor av kommentarer och jag är ledsen jag inte har en massa bilderSteg 1: Gör en remsa av silvertejpGöra en tejp remsa av tar en remsa och sätta en annan remsan ovanpå det.Steg 2: Att göra förenLeta upp...

Vävda Duct Tape armband

Detta är en instructables om hur man gör en snygg duct tape armband för män eller kvinnor. Armbandet är mycket tålig och det är också vattentät.Krävs:Sax3 färger silvertejpSteg 1: Vad du behöver Krävs:Sax eller kniv3 färger silvertejpSteg 2: Remsorna...

Hur man gör ett duct tape armband

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en duct tape armband med dekoration om ville.Steg 1: materialingen bild. MEN du behöver* Silvertejp* Kardborreband* Sax eller en kniv* Linjalen OR styckning mattan med mätningar* En idé på din dekorati...

Duct Tape Vaccuum bälte

har du någonsin brutit ett bälte på din vaccuum och hade inte en chans att köpa en ny? Du kan göra din egen av silvertejp för en tillfällig fix.Saker som behövs:SilvertejpTrasiga bälteSkruvmejsel (beroende på vaccuum)5 minuterDetta bälte är endast ti...

Snabb Duct Tape armband

detta projekt är snabb och enkel, och tar någonstans från 20-30 minuter. Det är ett enkelt projekt, men kan göras på många olika sätt och i många utföranden.Steg 1: leveranser -Silvertejp, alla färger, minst två-Linjalen-Box kniv / eller exacto kniv-...

Duct Tape och däck skor

jag skulle aldrig ha gjort detta projekt om det inte vore för instructables... Det är en av anledningarna till att jag älskar detta site så mycket. Det inspirerar mig att skapa och göra något annorlunda. Här är definitivt annorlunda från min normala...