Armén Footlocker till osmanskavid rengöring ut min gubbe förälderns hem, vi kom över min gubbe saknade armé Foot Locker. Vi kom hem, kom in i huset och det har sitta i vardagsrummet sedan dess. Jag var inte nöjd, uppriktigt sagt eftersom det var ful! Så, jag sa min gubbe om han ville att det skulle bo i vardagsrummet det skulle behöva vara målade svart och jag skulle täcka upp i rutan med skum och tyg som skulle gå med våra vardagsrum inredning. Nästa sak jag visste att han hade målade det svart och jag behövde gå hitta rätt klädsel material att ta hand om toppen. Detta är hur vi blev den gamla armén Footlocker till en Ottoman.

Leveranser:
En gammal armén foot locker
Svart platta akrylfärg ($3 för en 8 oz. prov burk på hem leverans butiker)
Pensel
Tidningar
½ gården klädsel material (på clearance $4/yd. istället för $20/yd.)
Sax
Dekorativa naglar ($2 för 48, jag använde 1 ½ paket och jag använde en kupong)
Hammare
Skum (det var några kvar från flera andra projekt) gick jag in i vardagsrummet och min gubbe hade satt tidningen under footlocker och hade tog tag i min färg och sin favorit pensel och målning på footlocker svart. Det såg redan mycket bättre. En dag för två senare, jag var en craft leverans butik och köpte en gård av stoppning material i bra färger för vårt vardagsrum, och dekorativa naglar. Jag kom hem och gick på nedervåningen och komma tillbaka upp igen med skrot skum, en hammare, och en sax. Jag ville skummet vara dubbelt så tjockt som det var, så jag lade skummet på rutan och skära bort grejer som hängde över kanterna. Jag upprepade med det andra lagret av skum. Perfekta! Jag lade det material jag köpte över skummet. Jag klippte av den överskjutande delen, lämnar nog att jag skulle kunna vika kanterna på materialet under. Då jag öppnade naglarna och spikade de dekorativa naglarna genom den vikta under favbric, in i kanten av locket på lådan. Jag gjorde först baksidan då jag arbetade min väg runt rutan arbeta counter klockan klokt. (Du behöver inte göra det den riktningen, jag bara berättar hur jag gjorde den.)

Jag fördelade naglarna ganska ett sätt isär då jag gick tillbaka och fyllt i utrymmen med mer naglar. Jag använde mitt finger för att stoppa extra material i hörnen. GJORT! Det är ser mycket bättre ut. Ja, det kan stanna i vardagsrummet.

Relaterade Ämnen

Uppgradera en äldre schweizisk armé kniv minnet till 2GB

i detta instructable jag kommer att visa de steg som behövs för att ta bort den befintliga USB Flash minne PCB från ett Victorinox Securelock "Swiss Army Knife" minne och ersätta den med en större kapacitet USB minnessticka PCB (här använder jag...

Armén konst från Afghanistan ta två

Under min ner tid mellan uppdrag i Afghanistan listat jag ut hur man använder en plasma cutter och svetsare. Så istället för att titta på filmer började jag med metallskrot för att göra saker. Detta stycke är krabban EOD, (badge tilldelas explosiva a...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

Modulära Robotic Hand & Arm (med Extended Range of Motion) (3D tryckt)

Hej alla! Detta är min prototyp hand och arm protes som jag har designat i flera månader nu. Det är fortfarande lite av ett pågående arbete, och [[eftersom jag slutar upp med college klasser för terminen]] jag ännu inte har haft tid att utveckla alla...

Modulära Multicopter, fyrhjulingar, Hex, okt, Y4, Y6, okt X 4, upp till 16 motorer!

Välkommen till att bygga min senaste och bästa multicopter.Jag har beslutat att prova något lite annorlunda på denna bygga, så denna multicopter kan konfigureras till vad du vill. Det börjar som en quad (antingen + eller X), och sedan kan ändras till...

SewUseful - stel Arm ärm Guard för garderober

varför är det att garderober är alltid något ytligare än skjortor är brett?Vi vet inte heller, men vi är trött på falsning våra skjortärmarna i dörren. Och samtidigt vår tonåring år var fylld med roliga stunder för att försöka slå Murphy på sitt eget...

Det bättre swing arm kamerafästet

detta instructable kan nås på författarens hemsida - http://www.neatinformation.com/. Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information . Jag såg en Ikea swing arm lampa om...

Hand spåra mekanisk Arm - Pyduino + språng Motion

Hej!I denna tutorial ska jag Visa du killar och tjejer hur att montera en hand spåra mekanisk arm med en Leap rörelsekontroll, Arduino enhet, några motorer, vissa balsaträ, Gem, varmt lim och lite python kod. I slutet av detta har du förhoppningsvis...

Pen genom Arm Magic Trick/spratt

Hej alla! Detta är ett enkelt magiska trick som, som namnet säger, är en penna "penna" etrating en arm... AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!! Skämtar bara. Pennan är inte riktigt gå igenom din arm, men ser det säkert som det! Jag flippade många människor...

Däck till ottomanska och tabell.

Min män bildäck behövde omväxlar ett par år tillbaka och däcken fortfarande liggande... Jag såg detta på Instructables :-D och tänkte hmmm... det finns möjligheter :-).. .men jag ville ha det mycket enklare... och jag ville inte det är uppenbart att...

Steampunk Gatling Gun Arm

jag ofta bli upphetsad om Halloween. Ingenting är svalare än klä upp sig i din favorit udda stil (läskigt eller inte) och samla en väska full med gratis godis!Denna Halloween, coolaste idéerna för kostymer är något Steampunk. Och om det Steampunk kos...

Enklare Precision linjevikter på en Radial Arm såg

ett fint passande Mitra gemensamma är mycket givande. Radial arm sågar Tillåt användaren att svänga såg armen 45 grader åt vänster eller höger att skära linjevikter. Det verkar som ett bra system tills du börjar använda den för något exakt, som en bi...

Vävda trä Cross i tid till påsk

Jag ville få detta Instructable i tid för påsk. Det är en lätt och elegant projekt som kräver minimal verktyg och förnödenheter.Projektet började som så många gör - min fru ser en bild av något och frågar mig om jag kan göra det. I det här fallet såg...

Drone paketet leveranssystem

Drönare blir en stor sak. De kan användas för allt från flygfotografering till racing och Amazon utvecklar även ett drone-baserade system. Luften är syftet med detta Instructable. I detta Instructable ska jag visa dig hur man bygger en dåre bevis för...

Minotaur kostym-Narnia stil

Hej och Välkommen till min steg för steg guide om hur man bygger denna Narnia stil minotaur, det görs mycket billigt och använda material som jag redan hade, alla av päls är gjord av sträng att jag rivit och varm limmade på att göra en päls effekt, j...

5 minuters fashionabla halvvantar

Skapa dessa varma, roliga och trendiga halvvantar i ingen tid alls. Det tar mig ca 5 minuter att slutföra ett par. Varje år gör jag ett nytt par i en ny färg för mig själv och min familj. Alla älskar dem och det gör jag. Dessa är mycket varm eftersom...

Shulk kostym

Smash Brothers är vårt tema för Halloween i år och min 8 år gamla Zander har valt att vara Shulk. Jag visste inte vem denna karaktär som jag inte hade haft chansen att spela nya wii u spelet och var tvungna att slå honom upp. Han är en väldigt cool l...

Man skär i halv kostym

Denna dräkt är en stor hit eftersom pojken på bilden är "utom sig" som man säger.Total kostnad på grund av att hitta begagnade kläder att köpa var $15 eller mindre.Steg 1: Vad man ska köpa/Sök1. extra stor klänning/khaki byxor (valfri färg men v...

Techno Destructo från GWAR kostym

för Halloween bestämde jag mig för att vara min favorit skurk från bandet GWAR, Techno Destructo. För dem som inte vet, GWAR är ett band som har funnits sedan 1980-talet som åtföljer deras konstig musik med teatriska scenen visar att funktionen carto...