Art Deco Zombie Girl kortälskar du en tjej med hjärnor? Vad sägs om en som lever på dem?

Jag har tagit denna awesome 1920 stängnät annonsering och förvandlat henne i för levande döda, precis i tid för Halloween! Hon är blandats med flera digitala processer, samt en bild eller två av min egen, att skapa henne nytt utseende. Jag har placerat på matte foto kortpapp och hederliga i till ett gratulationskort för alla dessa Zombie av dina vänner!

Hon verkligen vill göra din bekantskap... skulle inte du vilja ta ut henne till din lokala gin gemensamma för lite av den gamla badkar brew?

Relaterade Ämnen

Art Deco trä halsband

jag gjorde detta halsband till min underbara fru. Hon ville ha en "Big, fet, art deco uttalande halsband".Den är tillverkad av små bitar av mycket polerat trä, gängade på brodertråd, med en antiqued mässing kedja.Om du gillar det, rösta för det...

Art Deco Eagle vingar för kapten Amerika hjälm

jag delar kärleken av cykling och Captain America med min son. Hans cykel hjälm stals från hans skola lagring bin ett tag tillbaka och skolans rektor var vänlig nog att ge honom en ny blå cykel hjälm. Jag inte var glad att höra att hans hjälm hade st...

Art Deco halsband

Huvud till järnhandel (eller gräva runt din verktygslåda) att göra dessa art deco inspirerade halsband.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverDU BEHÖVERDrillKedjaE-6000 limHörnet parentesCabochonerHoppa ringar och en hummer kloAvbi...

Mat Stylist Art Deco skönhet maträtt hemlagad roliga krabbor söta Rova krabba

Mat Stylist Art Deco Beauty DishEn liten twist till den vanliga apple, kan du göra dem mycket själfulla och livlig, som apple beskärning att forma detta roliga krabbor Trim grönsaker och frukt är inte svårt men kräver noggrann. Längs express noggrant...

Art Deco nyckelhål Garden

Återvinning av skadat glasblock för att skapa en kompostering nyckelhål trädgård är den senaste strukturen i min permakultur gård.Vanligtvis är en nyckelhål trädgård en typ av upphöjd bädd, som utnyttjar utrymmet mycket effektivt, och som en extra fu...

Art Deco Fireguard för Log brännare

I detta instructable jag gå igenom processen för att skapa en anpassad metall brandvakt att gå runt en log brännare.Jag byggde detta som jag har små barn i min familj som var på väg att besöka över jul, och jag ville undvika dem av misstag vidröra lo...

Mat Stylist Art Deco morötter praktiskt förvandlas till rosor dekorerade plattan

Material:Mogna tomater eller kiwi frukt vass knivAtt genomföra:Tomater tvättas, de härrörde, skalade.Med en vass kniv, trimma runt tomaterna så att skalet har enhetlig tjocklek och från början till slut är inte bruten.Försiktigt rulla skal tomater, s...

Värmeplatta Mark II (Art Deco-stil), eller "hur slå det tillbaka ett snäpp efter vi överkokt det trycka på kuvertet till långt"

jag hade inte planerat att göra något ytterligare arbete till värmeplatta/visning monter. men insåg snart att värmeplattan var sättet att heta akryl var visar tecken på bladet. Jag har blitt mixtra med design hela veckan och används vad jag hade till...

DIY ❤ lätt nail art designs för korta naglar! För nybörjare & utan verktyg!

Hi guys!Jag fick några kommentarer på mina naglar i mina senaste videos så i dagens video jag bestämde mig att visa dig några riktigt enkel nageldesign konst speciellt lämplig för korta naglar. Alla är super enkelt och du behöver inte några särskilda...

Art Deco inspirerade trä rekonditionering behandling

Jag köpte denna tabell som används för länge sedan och det var inte i bra form då. Dock med alla drippy koppar och stökigt rätter som har ställts in på den genom åren, har lacken skalar mer. Ganska mycket varje gång jag skulle rengöra det skulle bli...

Art Deco hatt rack med klädkrokar ur skrot!

Behövde en plats att hänga min fina hattar, så gjorde detta från matrester ligger runt butiken.Steg 1: jag inte gå in frontplåten vrida på trä svarven, men toppar för hatt rack görs precis som. Jag limmade 2 3/4 "x 4" x 4" block tillsammans...

Art Deco medicin burkar

Som en lång tid lidande av huvudvärk, värk och snorig tenderar jag att samla en massa OTC piller. Jag ville göra vackra flaskor som skulle hjälpa mig att skära ner på att köpa för många dubbletter av ett slags smärtstillande, göra det uppenbart för m...

Art Deco servett Caddy

här är en fancy schmancy Servetthållare för din Gatsby parterna. Tog inte som lång med en laser och limmade ihop på ett kick!Material:24 x 8 inches av 3/8" lövträ (jag använde 1/2" ek, tänkte att det var 3/8"... gjorde laserskärning knepigt...

Hemgjord tomat ökade DIY röda blommor garnering mat Stylist Art Deco skönhet maträtt frukt och grönsaker sniderier

Hur att beskära rosor från tomater är enkelt. Du kan lära dig att beskära rosor från tomat som vi delar nedan för att dekorera dina rätter mer lockande och attraktiv än offline!Tomater i händerna på de bearbetning geniala hemmafruar inte bara ett liv...

Zombie Girl

detta är en prop som jag gjorde för vår gård i år... nu måste jag bara göra kroppen!Material-Styrofoam huvud-Falska tänder-Hushållspapper-Mod Podge eller lim-Peruk-Måla-Svart markeringInstruktioner-Klipp ut avsnitt i frigolit för munnen-Limma i falsk...

Sidonias handgjorda smycken - pärlstav Art Deco stil örhängen

[youtube]9E-HuJdlndc[/youtube] [youtube]9E-HuJdlndc[/youtube]...

Zombie Logoband och Zombie docka med lysande ögon

eftersom jag hade material nog för 2 Logoband när jag gjorde kejsarens nya stil en, beslutat att göra en Zombie en för min lillasyster som är besatt av odöda. Här är vad jag gjorde:Först få saker du behöver:material för att göra Logoband (ca en 1/8 g...

Downton Abbey middag - en avskedsfest

Jag var den lilla flickan som skulle köra ner i korridoren i en lång petticoat att höra prassel, så mycket som jag velat springa och klättra i träd, jag var glad att sätta på en maskeraddräkter. Jag växte upp på PBS-serien som Mystery & mästerverk ti...

Airshipen mekaniker verktygsväst

Verktygsväst utvecklat för SteamCon III med typiska läder arbetsredskap. Medan inte beskriva läder verktyg använder, följer sekvensen av montera.Jag köpte en väst nära min storlek, från en sparsamhet butik, och skär den isär längs sömmarna att göra e...