Aspen logga barn sängJag har nyligen köpt min första hem och har njuter kommer med idéer och mönster för att göra möbler att utrusta min hem med. Jag gillar verkligen rustik design och trä / logga möbler. Jag gillar också att skämma bort min nästan 3 år gammal dotter och se vilka speciella saker jag kan göra för henne. Bland projekt som har jag gjort för henne är denna nyligen avslutade barn säng, det blev en skyndsam prioritet, eftersom hon lärt sig att klättra ur sin spjälsäng. Jag fick gratis loggarna från en granne som hade betesmark mark över körs med Aspen träd. Jag baserat designen av en säng som jag hittade i en Google-sökning, till salu på nätet, jag har ingen anknytning till dem, och de vet inte ens när jag använde deras design, men jag trodde jag skulle ge dem kredit. Jag har bara försökt 1 andra logga möbler project, som var en krubba som jag är fortfarande inte färdig, det är mycket mer komplex av ett projekt. Jag har lärt mig mycket genom försök och misstag och skulle säga att detta är ett projekt som de flesta någon kunde företa sig med lite ambition och tillgång till olika verktyg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Piano Man med hans katt - automater projekt

I år för min frus födelsedag ville jag göra henne en speciell present som skulle vara unikt och som skulle utgöra hennes intressen väl. Jag sluta brukar bara få praktiska presenter, så den här gången ville jag det ska vara olika. Jag har nyligen intr...

Barn logga steg pall

Bygga en liten steg pall för mina pojkar från en gammal Stock....

Barn bord och stol.

Tjena Instructable läsare.Idag, ska jag visa dig hur jag gjorde ett bord och stol till min dotter. Jag ska försöka hålla det enkelt med en måttlig mängd verktyg som en hem trä butik kan ha. Inklusive fläcken och förbrukningsvaror skulle jag uppskatta...

Trädgränsen logga Wall Art / Coat Hook

När någonsin jag se loggar, falla jag bara i kärlek med den. Jag bara älskar rustika, så ja... ibland människor se mig bära grenar till min bil och du hittar dem rulla ögonen med ett leende.Så när jag kom över Tracy Meldon fokus trädgränsen konst, ja...

Göra en logga sidobord

se hur man bygger en fullständig logg sidobord med hylla från början till slut! Andra smarta nyckelord kan jag sätta i denna beskrivning omfattar men begränsas inte till: rustik, Soffbord, aspen, tall, DIY, gör det själv.Och glöm inte att besöka vår...

Hur spåra platsen för ditt barn använder tjänsten Hoverwatch?

Föräldrar är väl medvetna om det faktum att veta den exakta platsen för sina barn kan vara information av yttersta vikt. Eftersom de flesta föräldrar är upptagen, kan de inte vara nära sina barn tiden hela, men se till att lämpligt skydd är fortfaran...

Från en logg till en skål i en dag

jag tog bara upp en hobby för woodturning och som nybörjare jag har inte mycket tålamod ännu. Jag vill se resultat nu.Jag har tillbringat den senaste veckan veckor tittar på nästan varje YOUTUBE video jag kunde hitta om ämnet och nu är jag en EXPERT....

Redskap för barn

är du en förälder som har svårt att få sina barn att äta sina grönsaker? Eller kanske du är som mig och rygga på tanken på en tallrik med ångad broccoli. Broccoli kan inte vara roligt för barn, men put an motorljudet bakom det och deras fantasi kan t...

"Kommer du vara min Love Bug?" Barn alla hjärtans

Åh de cheesy, barnvänliga Valentine linjerna.Det är den första tanken som kom till mig som jag började skriva detta Instructable.Min fyra - åriga dotter ville göra dessa söta små buggar för sin förskole klass för 15 medlemsstater, och jag ska erkänna...

Baserade Arduino tidshändelse logger

Exempel källkod för en Arduino baserad tidshändelse datalogger. Visar avbrott, asynkrona loggning och kontakt de studsa. Avsedda för en hjul-läges brytare, loggar som växel är förlovad.Vi använder en reed switch som studsar både engagerade och när di...

Barns Popsicle Stick solstol

Denna stol misslyckas aldrig att charma både barn och föräldrar. Det är en solstol att se ut som den är uppbyggd från popsicle pinnar. Detta är ett enkelt projekt för alla från nybörjare till erfarna träarbetare. Om du är i branschen att göra och säl...

Barn skärm Timer med Arduino

Denna enhet ger en förälder verkligen robust metod för att kontrollera skärmen-tid (TV / DVD / console) sina barn ha varje dag. Det fungerar genom att ha ett intelligent tid-switch som styr HDMI-signalen passerar mellan en enhet och TV-skärmen. Jag h...

Bygga ett barns Muskoka ordförande

några år sedan, jag designade denna särskilda Muskoka ordförande att ge till min brorson som en julklapp. Dessa är mer allmänt kallas Adirondack stolar i staterna. Jag bestämde mig för att detta också skulle vara ett stort projekt för min klass 11 tr...

Choklad Cake| Barn dag Special

Barnens dag är en speciell dag för alla barn och du kan göra denna dag mer speciell för dina barn genom att göra en snabb chokladkaka genom mitt recept.Prenumerera på lätt matlagning med EktaAtt föra exotisk vegetariska recept från Ektas kök med en s...

Hur man gör en perfekt sommar för tusentals barn

det finns barn som har riktigt riktigt dålig somrar, och några har inte de saker de behöver för att göra det bra som: tabeller, smart telefon, hem, böcker, pengar eller mat. Jag vill ge dessa barn det här att göra det somrar, men en 13-årig flicka ka...

Jag kan kalender - från kryssfaner (pedagogisk kalender för barn)

Jag ville lära min 6-åriga dotter om dagarna i veckan på ett roligt sätt. Så jag kom upp med idén om en kalender som hon kan ställa till det rätta datumet varje morgon och att kalendern kommer från där jag kan.Steg 1: Ritningar av ramenRitningen gjor...

Barn Batman kostym

Detta var min lösning på en rolig inte sy Batman kostym för mina pojkar! Det var mycket lätt att göra och pojkarna älskade att vara en Batman-trio med sin storasyster.Steg 1: material Dollar Store bat maskSvart lång ärm t-shirt (storlek för att passa...

Min Sparkley TMNT (barn Mutant Ninja Turtle) kostym!

Min lilla flicka är 16 månader gammal, och med serietidning kärleksfull, tecknad titta på, aldrig kommer att växa-upp föräldrar, kunde inte hon har bara det standard ganska söt prinsessa kostym för halloween i år. Jag gjorde hennes dräkt förra året o...

Accelerometer-logger med SD-kort minne

en logger enhet för åtgärd tvingar på en berg och dalbana och spara dem till ett SD-kort.Det är också möjligt att modifiera programvaran i enheten så att den kan mäta annat om det kan vara ansluten till en i2c-buss.Top Thrill DragsterSteg 1: Introduk...