Assassin's creed blåsrör och vattentät återanvändbara dart och slidai detta Instructable kommer du lära dig hur man gör en PVC pipe blåsrör och dart.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vattentät, återanvändbara bra eld förrätter

jag gjorde denna brand förrätterför min överlevnad kit och när de bränner mycket långsamt de kan återanvändas eller användas ensam om tillräckligt.för att göra det du behöver:sågspån träkol,ett ljus,och en ägg-ruta.för att göra sågspån träkol du bara...

Assassin's Creed dolda blad och gun

Hej där instructables. Detta är min första instructable så kommentera gärna och berätta hur man kan förbättra. Hastighet inte hatar berätta vad du tycker efter betyg det. OK så här är min Assassin's Creed dolda blad och pistol är det pålitliga och lä...

K'nex Assassin's Creed pil och båge med koger

detta är fören jag har jobbat på att slutföra min Assassin's Creed samling. Då insåg jag att jag fortfarande behöver rep dart och en Flintlås pistol. * suck *. Om du vill här Inlagd, då dyrkan ME!!! DYRKA mig, du OVÄRDIGA bönder! Heh, heh. Skämtar ba...

Assassin's Creed 3 Tomahawk för billiga!

Detta gjordes för en vänner födelsedag som älskar assassin's creed. Jag ville ta en tur till åkeriet så jag hade gå använda vad jag hittade i mitt rum och det kom ut ganska bra. Låt oss komma igång, skall vi?Steg 1: Inköpslista Trä Dymling storleken...

Assassin's Creed dolda blad - funktionella Prop!

I detta Instructable kommer jag att lära dig hur man bygger en arbetande kopia av dolda bladet från Assassin's Creed-spelserien. Inte skrämmas av antalet steg inblandade, detta är ett roligt projekt som bör bara ta dig några dagar i din verkstad och...

Assassin's Creed Hoodie (endast bilder)

detta är ett projekt jag hade i åtanke ett tag, men kunde aldrig hitta en ursäkt att göra.Denna hoodie grundades av design för Altair från den första Assassin's Creed. Jag började helt enkelt köpa en billig tröja och förändra huven enligt hans dräkt....

Assassin's Creed Hoodie Mod

beställa av Assassins har funnits i århundraden, kämpar från skuggorna. Även i dag går de på gatorna, samla in information och tysta onda. Nu kan du bli medlem i ordningen genom att ändra din egen hoodie i en assassin uniform.För ett tag sedan jag än...

Assassin's Creed Syndicate sockerrör svärd replik

Välkommen till detta en replik av Jacob Frye eagle cane Instructable samarbete!... Detta kommer till dig genom mchau2 och MarikoSusieSockerrör svärd, senast inom Assassin vapen! En kombination av stealth och gentleman förkroppsligandet. Fans inklusiv...

Assassin's Creed enighet armborst

Assassin's Creed enighet armborst!!! ♥♥♥Använda armborst för att ha kul med vänner.Du måste ha:Metall hårspännenHantverk pinnarBroderi flossArmband...Steg 1: Skapa en croosbow Gå till PDF: project_0056_micro_crossbow.Skapa ett armborst med 2 klipp oc...

Pers kostym - Assassin's Creed

att vara ett spel tecken från en mindre känd spelet kommer alltid med det är utmaningar, så jag hade att komma med tre svar på frågan, "så vad är du?"1. När en större Assassin's Creed fan frågar: "Jag är Aveline de Grandpré från Liberation....

Dolda blad Xiphoid (Assassin's Creed mycket?)

Inspirerad av Assassin's creed och http://exoticautomatic.com/, beslöt jag att göra min egen gravity powered xiphoid. Även om det inte verkar som gravitation är perfekt, tillåter den mig att ta tillbaka bladet. Och om jag verkligen vill, jag har plat...

Assassin's Creed-stil dolda Nerf Gun

mina vänner och jag fick verkligen in i Assassin's Creed, så vi började att göra en massa saker inspirerad av våra favorit hooded assassin. I detta Instructable, jag kommer att gå över hur man gör en dold Nerf pistol, perfekt för både dold takedowns...

Monteriggioni City - Assassin's Creed 2

3D-modell av Monteriggioni stad i Assassin's Creed 2.Steg 1: Hämta 3ds MAX.Gör en rektangel från plan.Tryck på knappen "M" klicka sedan på fyrkantig knapp på höger sida av diffusa.Klicka på bitmappen och välj bilden du vill använda som referens....

Assassin's Creed inspirerad huva

Assassin's Creed inspirerad huvaGenom Super enkel sömnadFör stabil linnen. Om du inte att bötfälla en god kvalitet mitten vikt sticka kan du gränssnittet en lättare vikt sticka med stretch gränssnitt. Om du väljer att använda något som fleece kan Det...

Assassin's Creed Templar Knight hjälm

Detta är hur du skapar en Templar Knight hjälm av en plast "Till salu" tecken.Grunden för design är en Templar Knight hjälm som sett i TV-spelet Assassin's Creed. Denna hjälm var del av en full Templar Knight kostym. Eftersom jag inte kunde hitt...

Assassin's Creed smartphone fall.

** Om det finns stavfel, jag är ledsen! Jag är inte helt flytande engelska så jag använder ett översättningsverktyg som ett hjälpmedel för att göra denna Instructable.* *Jag gjorde detta instructables för att lära hur man gör ett fall för din smartph...

Assassin's Creed Corky

om du är i Assassin's Creed, du förmodligen känner igen detta Corky. Det är Ezio Auditore, från Assassin's Creed 2.Jag satt inklämda så många detaljer som jag kunde i detta Corky, försöker likna Ezio så bra som möjligt.Här är hur man gör din 5cm assa...

Lego Assassin's Creed Hidden Blade

Hej killar! Jag väljer att göra dolda bladet från assassin's creed, det är verkligen bra att mörda människor och det är så coolt, jag ville göra det under lång tid och jag äntligen gjort det, hoppas ni kommer att njuta av min instructables!Detta var...

Svärd av Altair (Assassin's Creed)

detta Instructable är en hur en trä prop version av svärdet som bärs av Altair i spelet Assassin's Creed.Jag beslöt att göra svärd i tre delar. Handtag, Cross Guard och blad. Då Använd jag en metall gängstång till att se till att sambandet mellan de...