Assassins Creed stil handleden bladvad gjorde du?

Jag har gjort ett handleden blad som är inspirerad från videospel serien Assassin's Creed. Jag tillbringade mycket av min tid att försöka hitta en design jag gillade denna stil kniv men efter en lång tids letande jag aldrig gillade någon av dem så jag bestämde mig att bygga min egen, med bitar från många andra mönster. Endast i efterhand insåg jag att mekanismen jämföras med en Out-The-Front knife eller OTF kniv. Mekanismen fungerar när en plattform dras framåt med ett reglage som fångar på bladet därför orsakar spänningar och när plattformen Clear dörren, bladet flyger ut och låser i andra position. Detta gjordes med massor av superlim och popsicle pinnar. Jag kom också med ett material för mig själv, jag är säker på att andra människor har tänkt på detta förut men jag tog en bit av styrelsen från en anteckningsbok cover och omfattas av det superlim och när det härdat det var ett bra material för många delar av byggande. Jag gjorde också spännband från en gammal läder sämskskinn och ja, de är gula.

Hur gjorde du det?

Innan jag gjorde det jag hade aldrig ägt en video spel men jag hade spelat dem tidigare och älskade idén om en upprullningskraften blad för att passa på min handled. Jag försökte hitta en design som jag gillar så jag kunde bygga det men jag kunde inte hitta en jag gillade nog och beslutade att införliva några olika idéer i en. Jag gjorde arbeta ensam på detta projekt. Mina planer fick bytas hundratals gånger eftersom mestadels jag skulle göra försök och misstag och tanken hade jag inte fungerade.

Där gjorde du det?

Jag gjorde denna t ett skrivbord som jag hade satt i mitt vardagsrum med dålig belysning och en matta för att skydda skrivbordet. Uppenbarligen betraktas ett vapen men det är inte skarpa skulle inte jag kunna göra detta inom skolans lokaler så jag byggde den efter skolan och på helgerna när jag kunde. Detta ansluter till mitt liv på ett sätt som jag tycker om att träna mekanismer och bygga dem. men mitt intresse för själva spelet inte var riktigt en del.

Vad lärde du dig?

Den största utmaningen jag hade byggnaden kniven var att få det att det i närheten öppnas. Det skulle alltid knäppa öppen men när jag försökte stänga den det inte skulle ha tillräckligt med ström. Jag var tvungen att balansera kraften i gummiband med placera av låsa dörrarna. Jag tror när jag fick kniven för att öppna och stäng var min stoltaste ögonblick under bygget. Det var lätt den svåraste delen av hela bygger och när aktiviteten erövrades det var smidig segling.

Relaterade Ämnen

Assassins Creed papper dolda blad

"ingenting stämmer, allt är tillåtet" Jag slår de flesta av er har spelat Assassins Creed och jag vet att ni vill ha låtsades vara en mördare, men varför inte egentligen vara ett med mitt papper hemlighet dolda blad.Steg 1: Saker som behövsA4-pa...

Assassins Creed stil kniv LAUNCHER

AhoihoiIdag, Visa jag dig hur man gör en blade launcher. Tänkte dess roligare än en kasta kniv: >(Kastar kniv nästa gång!)Steg 1: Verktyg och materialVerktyg:-Roterande verktyg (borr och skärande hjul)-Filer, runda och platta + lite slipning av pappe...

Göra arbetar Assassins Creed replika dolda bladet (mycket lätt)

Hej killar och tjejer,Detta är min första steg för steg instructable så om jag gör några misstag, vänligen ta hänsyn min betydande oerfarenhet skriftligen instructables.Detta är en Assassins creed inspirerade dolda blad som bärs av mördarna på handle...

LEGO assassins creed dolda blad

göra en dolda blad från assassins creed!Steg 1: Vad du behöver du behöver dessa Lego bitar och tre gummibandSteg 2: koppla kroppen & blade bifoga den stora triangeln till den smalaSteg 3: Lägg till innehavarna av gummiband sätta platt tegelstenar på...

LEGO Assassins Creed dolda blad V2.

Detta är återbesök av min Assassin's Creed LEGO dolda blad, denna version sport en smal design och låter vara ärlig det gör den först en ser ut som en handleden monterad spade.Steg 1: Dolda Blade Base Steg 2: Blade Steg 3: Blade lås och finputsning...

K'nex Assassins Creed dolda blad

här är instruktionerna för att göra en fjäderbelastad blad liknar den som används av Altair i Assassins Creed ur K'nex. (Jag kan inte ta åt sig äran för idén att skapa detta blad. Jag såg bildspelet av jollex och tänkte att det behövs en instructable...

Assassins Creed styrketår (komplett med [Beta] dolda blad och rustning plåtar)

detta är min första bildspel jag någonsin gjort, och jag hoppas du gillar den. Jag skulle göra en faktisk instructable på detta, men jag inte tagit bilderna tills detta projekt var aprox. 90% komplett. Jag har försökt att ta de mest detaljerade bilde...

Assassins Creed läder styrketår

jag vill bara visa vad jag kunde göra efter att ha läst Matt2 Silver assassins creed dolda blad handledning....

Assassins creed 3 tomahawk replika

Material:· Sax· Svart sharpie· Ductape· Hård bok täcka fram- och baksida· Dremle eller robust kniv· PVC-rör· 5 naglar· Varna svart läder eller pleather· Röd, brun eller svart läder snöre· Silver akrylfärg· Burnt lumber akrylfärg· Vit akryl färg· Elte...

Assassins Creed Black Edition Cosplay

min Assassins creed kostym gjordes med hjälp av:läder: Cape, fettgrevarmocka: påsar, västrostfritt stål: Vest, metall cestus, kastar knivarGjuten aluminium: bälte spänne, gatlopp och cape klippsilke: tunikor och bälte skärplinne: vit skjortaträ växla...

Kostym - Assassins Creed - Ezio Auditore

Min kärlek till CosplayAtt vara en massiva fan av Assassins creed spel och särskilt karaktären av Ezio Auditore jag var bara tvungen att göra en kostym för mig själv. På denna punkt var jag inte ens medvetna om något som heter Cosplay men när jag tal...

Assassins Creed - Ezio Bältesspänne - Laser skär och etsade kostym bit

Assassins Creed... Cool spel... ' nuff said.Min vän ville göra en Ezio kostym för Halloween och behövde denna avgörande del gjort.Spännet är utsmyckade och ganska svårt att göra med ritning och carving på en träbit så han skissade det upp på Illustra...

DIY assassins creed axel cape

jag inspirerades av assassins creed göra en axel cape för min halloween kostymmaterialtyg bältebarns capeverktygen nål och trådJag sådde bältet på udden att göra shire som låsbeslaget var framme när udden var på min axeläven snälla rösta på mig i spe...

Assassins Creed handleden blad - enda åtgärd

jag gjorde detta ur en Rita bild (http://www.amazon.co.uk/DRAWER-RUNNER-MFI-EXTENDS-452MM/dp/B002A0QV42/ref=sr_1_6?ie=UTF8 & qid = 1339952748 & sr = 8-6) och olika andra bitar. banden är tillverkade av kardborreband och den sitter fast med aruldit...

Assassin's Creed LEGO dolda blad

LEGO technic version av assassin's creed dolda blad.Steg 1: Dolda Blade Base Steg 2: Blade lås Steg 3: Blade...

Assassins Creed dolda blad

detta är min Assassin's Creed dolda blad. Den består av kartong, och banden är höll på med kardborre. Bladet är plast, och det är hand drivs, eftersom jag är lat. Jag vet det är inte helt exakt, men jag tycker om att sätta min egen spinn på dessa sak...

Assassin's Creed-stil dolda Nerf Gun

mina vänner och jag fick verkligen in i Assassin's Creed, så vi började att göra en massa saker inspirerad av våra favorit hooded assassin. I detta Instructable, jag kommer att gå över hur man gör en dold Nerf pistol, perfekt för både dold takedowns...

Hur man gör en Assassin's Creed IV dolda blad

jag gör en Edward Kenway kostym och jag behöver dolda blad. Så jag tittade på de för försäljning och där cool men jag bara har inte pengarna. Så här är ett billigare sätt att göra det prob kostar runt 10$. Det är gravitation livnär så ingenting särsk...

Assassin's Creed Knex dolda blad

detta är min uppdaterade dolda blad som fungerar mycket bättre. Det är Version 2 till min tidigare dolda blad. Kom ihåg att betygsätta, kommentera och prenumerera....