Äta middag med oss - Alina Super studentenDenna vecka äta middag med oss laget ge denna episod konkurrent, Alina, traditionella Egyption rätter. Alina har precis tagit examen från en Master-examen i journalistik tar emot en skillnad för sina studier. Säkert hennes akademiska intelligens ska vara fördelaktiga för henne under hela tillagningen...?

Relaterade Ämnen

Middag med efterrätt

Lerkruka krukor är bra men jag hatar när allt du laga mat smakar samma. Så ska jag visa dig hur man lagar olika objekt och de varje stor smak. Och du får även dessert. Hemligheten är behöver du aluminiumfolie och din lerkruka potten. Allt du ser här...

1. pumpa från trädgården & en härlig middag med det!

Några dagar sedan, hade vi vår 1: a pumpa från vår trädgård... Ja! Och det är denna vackra, en japansk pumpa heter, du kan läsa den! Titta på den här härliga:Steg 1: Samla dina ingredienser!Rostade grönsaker för kryddad ugnen:420 gr skalade pumpa, sl...

En härlig Wok middag med marinerad kyckling & 2 grönsaker från vår trädgård

Jag jobbade några timmar i trädgården & sedan jag klippte de 1: a 2 stora nävar färsk koriander & stjälkar. Jag skulle använda dem i min kväll middag & jag såg att det fanns en hel del Mangold. Så detta fick gå i middagen också... så jag uppfa...

Ugn grillad middag med Gravad lax

Jag drog 4 medelstora rödbetor, några stjälkar färsk citron timjan & 1 liten boll av vitlök från vår trädgård igår. Jag ville använda det hela för att skapa denna härliga ugn grillad middag & jag marinerade min lax innan stekning med vad? Kan du g...

Hur man gör en biff middag med en propan fackla

Lever genom några 3-7 dagars ice storm-strömavbrott och att vara i en lägenhet för några av dem, tänkte jag på ett sätt att få en fin biff middag. Allt kan om detta bör vara stöpta utanför, med alla försiktighetsåtgärder vidtas det göras säkert inomh...

Fuktiga choklad kaka med choklad glasyr (Super enkel)

Detta är en enkel och lätt att följa fuktig chokladkaka med krämig choklad isbildning.Detta recept är min grand Ma. Jag minns fortfarande när jag var liten, vi brukade besöka henne under semestern. Denna kaka kaka var en av hennes alla tid klassiska...

El tråd hur man gör tron superhjälte kostym kostym med pocket blaster super ljud och musik

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en superhjälte passar som tron med en inbyggd högtalare. Filmen ovan är höjdpunkterna i hur till video. Måste EL...

Hur du visar andra HDs med OSs på (X) ubuntu

detta instructable är hur man Visa hårddiskar med (t.ex.) (helst) Xubuntu (kan fungera med andra Linux-system). Ledsen för ingen pix, dåligt försök att ladda upp dem senare:Steg 1: Sudo lösenordsändringÖppna terminal och skriv detta:sudo passwdoch de...

Välsmakande höst middag med en vegan-alternativ

Recept: för 2 personerIngredienser:* För ugnen rostade grönsaker:4 medelstora färska rödbetor, skalade & topp & botten skära bort med plasthandskar på att förhindra fläckar överallt, varje rödbetor skär i mindre klyftor1 medelstor vit lök, skalade...

Thanksgiving Kalkylatorn: Hur man organisera och Cook semester middag för en folkmassa (42) med kalkylark

använda frysar, kalkylblad och Gantt-scheman för att optimera din tid och resurser.Steg 1: Identifiera begränsningarSå har du bara enats om att vara värd för en stor semester middag! Nu låt oss sitta och tänka på några av de stora frågorna.1) hur mån...

Polenta gnocchi med Super grön florentinska sås! (och det är gluten fri och vegetarisk också!)

En bra vinter uppvärmning recept - polenta gnocchi med en vattenkrasse, spenat och raket florentinska sås alla toppad med parmesan - stor som en vegetarisk viktigaste måltid eller en sida skålen med en rejäl gryta eller gryta.Inspirerad av gnocchi Ro...

Låt oss göra Chutney med torkad vattenmelon och körvel infunderas ROM

När jag såg järn kocken: vattenmelon tävling jag var förbryllad. Som kock och baker jag var tvungen att göra något för tävlingen, men vad kan jag göra med vattenmelon som inte har gjorts tidigare? Också hur i hela friden jag använder körvel med vatte...

Downton Abbey middag - en avskedsfest

Jag var den lilla flickan som skulle köra ner i korridoren i en lång petticoat att höra prassel, så mycket som jag velat springa och klättra i träd, jag var glad att sätta på en maskeraddräkter. Jag växte upp på PBS-serien som Mystery & mästerverk ti...

Chocolate Chip Cookie gifter sig med Oreo deg

Den söta Le Creuset Mini Cocottes är ett pris i Power tool tävlingen som jag skulle använda ofta och var inspirationen bakom detta instructable. Du kan fråga som skulle använda ett verktyg för butiken i köket ändå? Tja, det har funnits tillfällen jag...

Antenn Filmning med drönare

Filma med drönare har blivit mycket populärt och tänja på gränserna i digital filmproduktion. I förflutnan, att uppnå dessa resultat krävs helikoptrar/flygplan och heavy/dyr kamerautrustning. Inom de senaste två åren, har kostnaden för drönare och ka...

Designa ditt eget tyg med ikoner för att företräda dina intressen (& gör det till en delad!)

Min partner och jag omvandlar våra civila partnerskap (CP) till äktenskap. När vi hade våra CP 7 år sedan var det en fantastisk dag som vi anser vara vårt bröllop även om lagar i vårt land diktera att för att betraktas som lika nu vi har lagligt konv...

Hur man tar bra bilder med en iPhone

De flesta av oss bär en smartphone med oss överallt dessa dagar, så det är viktigt att veta hur du använder din smartphone kamera för att ta bra bilder! Jag hade bara en smartphone för ett par år och jag har älskat att ha en anständig kamera till dok...

Tips för att resa med barn: förpackning babykläder

Under den senaste månaden vi klockade över 4.000 km körning och 30 timmar att flyga med våra tandsprickning tio månader gammal, och det var häftigt!Jag har lärt mig lite om reser med ett barn och tänkte jag skulle dela mina tips för att förpacka baby...

WDW - saker att Bring och förslag för att fylla din resa med Disney Magic!

HejLåt mig börja med att säga att jag inte vet allt om Disney på något sätt men jag har varit ner till WDW drygt 20 gånger och har genom åren lärt mig några knep som gör det bara lite roligare. Kommentera gärna nedan några tips eller knep att du har...