Återlämnande av den döda flatbäddsskannernhur en död skanner kommer tillbaka som en utskrivavet gå runt stiger ombord UV lampa. Håll det locket stängt!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Oola Twi'lek: återlämnande av Jedi dräkt

fick jag så trött på seende nio miljoner slav Leias på Comic Con som jag bestämde mig för att prova en mindre kända Star Wars skönhet för en kostym. Oola Twi'lek är dansaren som Jabba the Hutt kastar ner till agg... (Detta är rätt innan Luke Skywalke...

Återlämnande av potatis häst... enhörningar

Steg 1: Intro: återkomsten Efter nästan 2 år, potatis hästar är tillbaka! Denna gång är det deras kusiner! Potatisen ENHÖRNINGAR. De kommer avlägsen planet kallad Magric och har kommit att besöka sin familj ett tag. Endast 2 av sina kusiner har komme...

Hur man skriver in Instructables och populärvetenskap "Använda den igen!" Tävling

Contest resultat har postats här.Inom räckhåll för mig just nu finns det tre elmotorer (två från sladdlösa borrmaskiner, en från en R/C bil), 10 ampere av H-broar, 30 watt solpaneler, en förmodligen bruten trådlös router, 10 kiselskivor (vissa med te...

Hur man förlorar 100 + Pounds och hålla den bort för livet

flera år sedan, bestämde jag mig för att mitt liv var tvungen att ändra. Jag var väldigt överviktig, helt stillasittande och skäms över vad jag gett mig att bli. Jag hade varit på så många Dieter i hela mitt liv och hade alltid fått vikt tillbaka. De...

LEGO Flatbädd lastbil.

Hi detta är den ursprungliga lego flatbädd lastbilen (utom jag moddat det en lite). Det är en skapelse från en av böckerna. Den har en vinsch, att höja och sänka flatbädd för inläsning av små bilar eller saker. Det har en fälla ut bilen towwer och ha...

Hur att dokumentera din upptagen bin

Många bee djurhållare inte är bara nöjd med att öppna sina bikupor för att kolla på deras bin, men vill ha en mer djupgående erfarenhet med bin. Att hålla en observation Kupan är ett bra sätt att lära sig mer om din bin och se vad som händer i kupan...

Flower Power! 10 000 år av rörelse

Tyvärr avser jag inte de försvarskapacitet som erbjuds av blommoroch ljus beskrivs av en far till sin son i som flyttar intervju i Paris!Namnet kom från digram i bild 3 som ser ganska blommig, och jag är lite av ett träd kramas hippie!Detta är en Ins...

Hur man ta piss ur en Egotist som du verkligen gillar.

En kär vän befordrades till en verkställande position av en större programvara release. För att uttrycka det milt, han blev full av sig själv, sitt ego svällde och blev han nästan outhärdligt att vara runt. Som sagt, vi alla älskade honom. Så jag ska...

En resa av Palm Arduino Kit

jag skyldig detta instructable till min Palm Arduino Kit fläkt!Gjorde jag nämnde i min tidigare instructable "Palm Arduino Kit" att jag byggt i kit till följde med mig medan jag göra den resande.Och en riktig resa av min Palm Arduino Kit gjorde...

Breaking Bad kostym

Återlämnande av Walt och JesseSteg 1: Essentials Hazmat färg, gulFull face respiratorPork Pie Hat55 gallon plast fatHand lastbil dollyStora RV (valfritt)Steg 2: Raka huvudetDu * är * begått till denna kostym är inte du? Det växer tillbaka :)Steg 3: H...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Timelapse med Raspberry Pi och hans kamera

Denna video var exempel.du aldrig drömt om att göra videor i timelapse, att filma en händelse i accelererad?Denna handledning kommer syftar till att ställa in kameran, sedan använda den för att göra en timelapse ta vanliga bilder och sedan montera de...

Tillfälliga Solar Swimming Pool värmare

Vore det inte trevligt om poolen var bara lite varmare?Trött eller hörsel barnen klagar över hur kalla poolen är?Vill du inte spendera en massa tid eller pengar på vissa DIY solar pool värmare?Tja, är här den instructable för dig...Jag ställa in min...

Super enkel gardin

detta instructable kommer att berätta hur man gör en riktigt enkel gardin från någon gammal bit av tyg som du har liggande.Jag gjorde en av dessa gardiner för min hemliga den eftersom jag är fattig och har inte råd att köpa gardiner, även om inte rik...

Förvandla en fondbörs övervakning robot raspberry pi

Detta projekt använder sig av min raspberry pi "server" sitta hemma, för att göra realtid övervakning av börserna runt om i världen.Övervaka specifika bestånd, och enligt en rad kriterier (strategier) råda rätt tid att köpa/sälja en specifik akt...

K'nex semi-auto Revolver

första K'nex double action revolver, det har bara varit... oooh... minst 3 år för länge sedan jag först gjorde det men under den tiden jag har fifflat och fixade det till vad det är idag. Så det är äntligen här YAAAAAAYY!Den kan skjuta oodammo, blå,...

Dumbom Cap

21rst talet uppdatering av en gammal standard. Fungerar också som en snabb Halloween-kostym för någon som glömt att ta en till din Halloweenfest!Delar:ColorduinoRBG färgmatrisMinty Boost eller andra powerAffisch styrelseTejpVerktyg:Exacto knivSharpie...

RGB blinkande iPod-docka från en gammal högtalare!

Redigera: Jag har angett i LED tävling, orkanen lasrar och Fix & förbättra den tävlingen. Om du gillar detta, rösta.Original Video - låten: floden av drömmar av billy joelAnvända en Apple Pro högtalare, gjorde jag en blinkande RGB LED iPod docka för...

Toro sten Lantern Solar Garden Lamp konvertering / hacka

lägga till lite ljus genom att kombinera en solar driv LED till din traditionella japanska Toro sten lykta. Jag hittade denna lykta medan rensa några förvuxna buskar på min bakgård. Jag beslutade att det skulle göra en perfekt dag och natt har till s...