Återställa en gammal radioDu har just fått en tube radio från mormor eller såg den på en egendom försäljning för ett bra pris. Dessa små radioapparater tar dig tillbaka till en tid innan TV-apparater, datorer, TV-spel, CD-skivor och många fler saker. Detta var när visar där sänds på radio inte TV. Detta kommer att visa dig hur du återställer din radio tillbaka till en ålder av radio!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återställa en gammal trädgård bänk

Nice looking parkbänkar, antingen nya eller renoverade, kan vara ganska dyra hem & trädgård centrerar. Gamla parkbänkar i dåligt skick är lätta att hitta på loppisar eller online-auktioner som ebay. Fastställande eller återställa en gammal trädgård b...

Återställa en gammal trygg

När jag fått detta kassaskåp var off båt byggdes 1980. Säkert hade en grön flakey lack på utsidan och låsmekanismen var störning vilket gör det svårt att vända. Jag hade fått den kombination och nyckel och kunde öppna det framgångsrikt. När jag arbet...

Återställa en gammal åkgräsklippare - och lägga till tänderna!

Det finns ett stort intresse i återvinning idag, men en av de mest försummade av återvinning låter gammal utrustning bara försämras och blekna bort. En av mina favorit aktiviteter är att hitta något gammalt och försummade och återställa det till ett...

Återställa en gammal lampa

BILD:Återställa gamla lampa.Återställd lampan.Bordet lampan har ett hörn på varje maker, snille och DIYers arbetsbord. Det är en av de mest underated verktyg, men är fortfarande mycket viktigt eftersom det lyser upp hela arbetsområdet. Några av dessa...

Renovering/återställa en gammal Smartphone

Hej stötarna detta är min första INSTRUCTABLE, mitt modersmål är inte engelska, fortfarande jag ska försöka mitt bästa!Jag är 18yo från Indien och var på jakt efter nya Smartphone, försökt ta reda på vad som händer med gamla? Svaret var, de är avfall...

Återställa en gammal rosa kista

Jag tycker mycket återställa gamla väderbitna saker.I november förra året hittade jag denna gamla bröst, formen var trevligt men de behandlade det mycket dåligt; ursprungliga gångjärnen bröts och även trä. Ytterligare gångjärn var fastskruvade på någ...

Återställa en gammal låda/trälåda

som vi fick massor av trälådor som vi måste börja tänka vad ska vi göra med dem.Vi beslutade att återställa en för att lägga den bredvid vardagsrummet.Jag har använt:en slipmaskinwoodwormoch olja lackSteg 1: slipning jag har börja med slipning!Steg 2...

Återställa en gammal kniv

Jag visade en gammal skit kniv in i en gammal fin kniv!Min chef sa till mig att en gammal änka förde denna kniv in i butiken och gav det till honom och sade att det var hennes man - som var slaktare och att hon ville ha kniven för att bo i affärsområ...

Återställa en gammal Vise

Ungefär ett år sedan, en vän till mig hittade en riktigt cool lätta vise kallas en Versa-Vise. Den har djupa, smala käftar och en sinnrik gratis-roterande bas som låser automatiskt via en cam när käftarna är åtdragna. Jag togs omedelbart med hur bra...

Återställa en gammal parkbänk

En granne till oss hade ett gammalt järn inramade parkbänk sitter i en hög med skräp i sin bakgård i år och en dag jag nämnde att jag trodde det skulle visst se bra i min trädgård. Han skrattade och sade: "se bra? den är trasig! Du kan inte ens sitta...

Återställa en gammal skrivbord med en ny laminat yta

Jag hade en gammal Ikea skrivbord med en djupt cherry finish, vilket även mycket starka och servas lagt alldeles för mycket färg till mitt redan röd/brun kontor. Att veta att försöka måla det skulle vara en enda röra och förmodligen inte resultera i...

Återställa en gammal gräsklippare, från TechShop

ändamål: få en "ny" gräsklippare gratis! *Verktyg: par crescent skiftnycklar, flathead skruvmejsel, WD-40, nitril, tsk och pulver päls färgUtrustning: sandblaster och pulver beläggningen församlingSteg 1: Skaffa mål Om du går igenom Craig's List...

Återställa en gammal dator stol

efter serverar mig bra för de senaste åren, min trogna dator stol kräver lite underhåll för att hålla henne igång! Ett par år tillbaka, jag försökte lapp slitna ut avsnitt, men det inte höll för länge. För att få nytt liv, ersatt jag helt sätets mate...

Återställa en gammal byrå

här är hur vi tog lite liv tillbaka till en gammal byrå...Steg 1: Hitta en Cool Dresser Min frus morföräldrar gav oss en riktigt cool gammal byrå som har varit i familjen sedan 1930-talet.Emellertid var denna byrå ute ganska grov efter att ha tillbri...

Återställa en gammal bränd ismaskin.

Först kasta bort alla brända bitar, städa upp röran och måla cobressor enheten.Steg 1: Gör kroppen från gamla pallar. Klippa och limma bitar av lastpallar görs en möbler speciellt utformad för min framtida mancave.Steg 2: En fin färg och skydd för sk...

Återställa en gammal släde

min fru och jag köpte en gammal släde på vår senaste resa till New Mexico som hade suttit utanför för nog 30-40 år. På grund av de torra förhållandena var det i ganska bra form för formen var i! Virket var torr, men intakt. Måla på metall ramen var b...

Återställa en gammal "Balkan" cykel

Balkan cyklar har funnits i Bulgarien för år inte längre produceras de har drivits för nyare modeller. De är mycket robust cyklar och vikbar (vissa modeller).Steg 1: Hitta en projekt cykelJag hittade denna cykel för 15lv som är ca 10$ eller 7 euro. V...

Återställa gamla Köksknivar

Det finns fem grundläggande steg för att återställa en gammal kniv:Hitta en kniv värt återställaTa bort rostRefinish bladetRefinish handtagetSkärpaJag gillar gamla knivar eftersom kvaliteten är där, och de är billiga. De gjordes före den tid då plast...

Återställa en Radio Flyer vagn

Har en gammal Radio Flyer vagn sitter i ditt garage samlar damm? Det tar bara några enkla steg för att göra någon vagn redo att erövra kullarna eller kusten sandstränder.Steg 1: Ta isär vagnen Ta bort alla huvudsakliga komponenter till vagnen inklusi...