Återställa en vintage flash med en modern twist.Hej alla, dess mig igen med ett annat projekt!

Lite om projektet innan vi går vidare. Jag samlar gamla filmkamera från tid till annan, aldrig betala ut för mycket, normalt bara vänta tills jag ser dem om en bil boot försäljning eller på en marknad.
Jag köpte ett par bitar av en Karl när han sa att om jag köper kameran, jag kan ha whats kvar i rutan med udda bitar, så jag betalat och tittade igenom rutan att hitta några stycken som jag kunde göra någon nytta från.

Tyvärr, någon kom till denna bit före mig och rensad den, kanske planerar att göra något annat med det, eller kanske bara ta det ifrån varandra för skojs skull, Hursomhelst, jag var inte kunna återställa det tillbaka till att använda en blixt lampa med en avgift kondensator, så istället, jag gör det till något som jag kunde använda och någon utan mycket elektroniska kunskap kunde bygga tillsammans med alltför.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sätt att återställa Windows lösenord med Windows inloggning återvinning Enterprise

Windows inloggning återvinning Enterprise är utformad för att vägleda konsumenter återvinna glömt Windows gemenskapen kontolösenord och domänlösenord genom att bränna en bootable CD/DVD eller USB blixt driva. Om du har glömt Windows-lösenordet och vi...

Återställa ett vintage hand plan

på en senare resa till North Carolina min fru och jag hade slutat på en antikaffär där jag hittade några anständiga Stanley Bailey hand plan. För er som inte vet, är en hand planet ett woodworking verktyg som har funnits i några hundra år och används...

Återställa en vintage container cykel

den gamla låten går "de bästa sakerna i livet är gratis"... och detsamma gäller cyklar.Jag har haft två cyklar som jag hittade i en container (soptunna här i Australien).Med lite tid och armbåge fett, och ibland lite pengar kan du återställa en...

Återställa en Vintage ångaren stammen

stammen restaurering är en kombination av träbearbetning, metall hantverk och läder, så hjälper det för att ha viss erfarenhet i alla tre fält. Den svåraste delen av hela projektet är i utarbetandet av lappa. Ta bort gamla materialet omfattar (om den...

Återställa en gammal skrivbord med en ny laminat yta

Jag hade en gammal Ikea skrivbord med en djupt cherry finish, vilket även mycket starka och servas lagt alldeles för mycket färg till mitt redan röd/brun kontor. Att veta att försöka måla det skulle vara en enda röra och förmodligen inte resultera i...

Återställa Rostig metall delar med hjälp av en Dremel Rotary Tool och Stålborstar

Hej DIYers,För detta Instructable, har jag tog hjälp av min vän återvunnet skulptur, Emma. Emma ursprungligen skapades under den sena hösten 2010. Hon var en del av min första (och enda, hittills) solo konstutställning, där hon såg över den 4 och Jac...

Återställa en Vintage svalare

jag plockade upp denna gamla kylare på en loppmarknad för $3, vilket var en ganska bra affär även om det var i ganska grov form. Dags att rulla upp min ärm och få att fungera!Vad du behöver:-Vintage kylare-Primer-Sprayfärg-Rost Remover (om din kylare...

Återställa en bakgård med döda jord (före och efter)

Bor i en äldre gård? Har en död gräsmatta? Växer bara maskrosor?Inga problem, detta var min trädgård, och jag fixade det.Här är vad jag gjorde, och du kan lära av mina misslyckanden och framgångar.Du behöver:-en son att hänga runt med-en spade-en rot...

Återställa din strålkastare med polering Compound

Om du köper en ny bil var tre eller fyra år, inte kommer att du sannolikt möta den här problem. Men om din bil är fem år eller äldre, kommer du gå ut en dag och märker att din strålkastare är missfärgade - antingen med en mjölkaktig haze eller en gul...

Återställa din trasiga XBee

bara ett tag sedan hade jag ett problem för bricking min xbees. Jag var med moltosenso järn och jag lastade av misstag fel firmware på den. För denna tutorial, jag kommer att använda serie 2 XBees (inte visat sig fungera ännu på serie 1) och återstäl...

Återställa en modern barbiedocka med tovigt hår

detta instructable hoppas kunna sätta stopp för tidig binning av perfekt bra Barbiedockor med mycket liv kvar i dem. Om enda fel med en Barbie är ett tovigt hår, kan du fixa det.I det följande kommer du instrueras om hur du återställer en begagnad Ba...

Återställa vintage tandem cykel

Kund hos min cykelaffär kom denna vintage parallellt med att de ville återställa och jag trodde att projektet skulle göra en bra Instructable.Den nya ägaren av den tandem brukade åka på vanlig semester som barn till samma ställe i Belgien och skulle...

Hur man återställa datorlösenord med en annan dator

Nästan alla sätta lösenord för att logga in till datorn. Men människor ofta glömde datorlösenord och låst sig ur datorn. Så är människors oro hur du återställer datorlösenord.Det finns många metoder att återställa datorlösenord, bland vilka det är de...

Återställa filer från en knäppte US Flash Drive reparation

USB-Flash-enheter är stora bitar av teknik. Vi kan hålla 100-tals gigabyte av filer på fickan. Vi är ganska bräcklig och när de bryter det kan tyvärr vara en katastrof. Detta hände när min fru knäppte av misstag USB-kontakten bort flash-enheten och p...

Fixa och återställa Vintage Singer symaskin

Steg 1: Börja smörja! Steg 1, att få maskinen att fungera. Om du hittar en och motorn fungerar fortfarande lyckan i! Jag hittade den här en på auktion för 30$ och det greps så du kunde inte ens vända hjulet för hand. Så jag fick ut min favorit 3 in 1...

Återställa Vintage cykel

Hej!4 år sedan jag köpte en vintage Peugeot cykel (det gjordes 1975), jag var inte nöjd med sin färg, så jag tog bort och målade ramen med svart sprayfärg. Så i 4 år jag red min svarta cykel, när en dag kom, då tänkte jag: "Gud vad hemskt min cykel s...

Återställa en antik End tabell med bokhyllan

jag hittade denna pärla i en lada i rural Oklahoma och fick höra det var med familjen för eventuellt generationer. dock på grund av dess skick var de villiga att del med det. Jag också låta det sitta i några år innan återställa. Det har en hel del sl...

Återställa knäckt Machete handtag med gummiband

Jag använder en Bill-hooked machete i våra hem trädgård för olika aktiviteter som beskärning av träd, trimma oönskade grenar, skalning kokos, split trä och allt. Tyvärr machete trä handtag fick knäckt och det blev oanvändbar. Med det pris som citeras...

Återställa antika Hand såg med hjälp av hem rättsmedel för borttagning av rost

Min son Gabriel hittade denna hand såg medan vandring nära gården och han bad mig att återställa den. Han har tagit fastnade för träbearbetning och ville få detta såg tillbaka från döda så att han kunde använda den. Sågen var i dåligt skick, trä hade...