Återupplivas CD rack som vintage boxdetta är en av de bästa återanvända jag någonsin gjort. Jag är säker på att några av er minns att alla förrän några år sedan hade en cd-rack på sidan av hi-fi.
Jag tog mina två gamla plywood cd-rack och konverterade jag dem i fina vintage fack rutor för min elektroniska komponenter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Läkare som Shadow Box

jag redan gjort rutan skugga efter tänkande belastande upp den här så jag hoppas min riktningar förklara nogMaterial:•Shadow låda•Paint-svart, ljus & mörk blå, lila, rosa, röd, vit och blå tardis•Paint borstar•en liten klocka med kedja (valfritt)färg...

Med skon rack som klädhängarna

Några artiklar av kläder bör aldrig placeras i en torktumlare, inklusive alla kläder med en etikett som säger "line torr bara" och alla tråd behåar och underkläder. Oftast bör något med resår också vara hängde på tork.Men vad händer om du inte h...

Code Geass tema coat rack

en dag, en av mina vänner på kontoret ville hon hade någonstans att hänga hennes päls. Jag märkte då våra kontor vägg hade en massa oanvända vägg pluggar i dem, (fråga mig inte varför men, de har alltid varit där..) och jag tänkte för mig själv: "Hm,...

Vante Rack

föräldrar vet finns det inget så crazy-danande som en morgon rusning för vinterkläder. Barn tycks lämna vantar och handskar överallt de går. När du har tio minuter att få ut genom dörren, är sina handskar alltid längst ner i en ryggsäck eller hos en...

Vintage trä block halsband

detta är min första Instructable. Jag hoppas ni alla njuta av det!Jag ska visa dig hur man gör en fantastisk vintage halsband av gamla barn trä skrivelse.Det kommer accent som vintage sida som du bara inte dölja!Vad du behöver:=====================-V...

Rack för lagra och organisera långa bitar av Material

detta kort instuctable visar ett rack som jag gjorde för att lagra och organisera långa bitar av material som rör, slangar, vinkel järn, dymlingar och stavar. Denna typ av rack är en mycket kompakt och effektivt sätt för att lagra denna typ av materi...

EZ FIFO kan Rack

Samtidigt inte riktigt en fullfjädrad prepper, jag har arbetat inom akut förvaltning och katastrof återhämtning i 25 år och jag förstår hur viktigt det är att vara förberedd för det oväntade. Ett sätt att göra det är att ha lite extra mat till hands...

Combo gerings såg Station Lumber Rack

denna geringssåg station gör dubbel plikt som en virke lagring rack med plats för långa brädor under och 4' x 8' blad varor i ryggen. Jag tittade länge online för planer för något sådant och allt jag kunde komma med var en handritad skiss i en gammal...

Stammen Rack

-Teorin om bor organiserade i små bilar-När utrymmet är begränsat, är att göra effektiv användning av detta utrymme avgörande. När utrymme som råkar vara din bil och du råkar vara typ av person att detta behov/användningsområden/bär många olika saker...

DIY provrör skott Rack

en av de enklaste och bästa element för alla hem och bar är en nice shot rack. Det finns en hel del sorter ute för försäljning, men idag ska jag visa dig hur man gör en enkel shot rack som fortfarande ser bra ut.Idén till projektet kom till mig bokst...

Ved Rack

Detta instructable visar dig hur man bygger en ved Rack från aluminium lister. Bygga tid detta projekt är ca 3 timmar och materialkostnaden är ungefär $45.Steg 1: planeringJag började med att dra ut min vision. Jag ville ha ett rack som var diskret ä...

DIY köket Pot Rack

jag gillar att laga mat, och när jag lagar mat, jag hatar behöva gräva igenom skåp på jakt efter vad matlagning genomföra jag är i behov av. Jag gillar att kunna nå ut och ta tag i allt jag behöver när jag behöver.Jag har alltid velat ha en av dessa...

Lätt hängande Pan Rack

stapling kastruller, särskilt sådana med non-stick beläggning, kan lätt skada dem. Jag ont om utrymme i mitt köksskåp, så jag bestämde mig för att använda en hängande panorera rack för att lagra en del av mina kastruller och stekpannor. Kommersiellt...

En generisk Spool Rack

efter att ha anslutit sig till Milwaukee Makerspace , uppstod behovet för en uppsättning av spolar och en rack som skulle tillåta vår Makerbot 3D-skrivare till pull ABS plast glödtråden. Tidigare var vi löst ringlande det och med målare tejp för att...

Bågen och pilen Rack

min 2 döttrar och jag är sport bågskyttar. Lagra recurve bågar (och tillhörande pilar) ordentligt men kompakt var en utmaning, och jag kunde inte hitta en tillfredsställande färdig lösning kommersiellt. Optimalt du vill hänga bow slappa sammanträdet...

Cykel/Skateboard Rack och gitarr Rack

Här är steg för att göra din egen personliga, skateboard/cykel rack och gitarr rack. Vi är studenter på GCE Lab skola, och använder vad vi gjort för att sätta i vår ny byggnad att vi är på väg.Steg 1: Cykel Rack Material:2 dubbel storlek pallar (gott...

Justerbar tabell Top bok Rack

du vill ha en cool helg projekt?? Vad sägs om en helg projekt att göra med dina barn, att introducera dem till roliga värld av träbearbetning? Intresserad av?Här är en cool tabell top bok rack som är bra att hålla alla dessa böcker organiserad på bor...

Lätt och ljus Skate Box Setup

Hej!Detta är en enkel steg för steg för att göra en god kvalitet skate som kan vara bärbar. Beslutet att göra en egen låda är en naturlig när alla gatan ställen är en byst och parkerna är överfulla. Här särskilt du kan också göras ganska billigt spec...

Skåp/Side Rack/arbetsbänk/handledaren

Bara en liten set up jag gjorde som var tillgänglig medan bilen var igarage och sortera av en mini bänk och rack som jag delar garaget.Jag använde objektet som en guide och sedan gjorde märken att sätta skruvar i. Jag gjorde detta i linje med hyllorn...