Återuppväcka en klassisk bärbar B&W TVStrax före det första bärbartMotorola DynaTAC "brick" mobiltelefon fyllt en Wall street yuppie handflatan, ursprungliga skarpa Sidekick lysande camping resor av arbetarklassen familjer. Nej är jag inte att ha en episod av temporal förskjutning eller skriva ett avsnitt av Twilight Zone. Den ursprungliga skarpa Sidekick var en bärbar 5" B & W TV, inte en mobiltelefon med utskjutbar skärm.

Min farfar köpte en begagnad 1981 vintage skarpa Sidekick modell # 3S-62 på en loppmarknad tillbaka i mitten av 1990-talet. Han gav den till mig och man sitter på en hylla i en garderob i många år. Jag beslutade att ta denna relik ur viloläge och göra den mer användbar i dagens värld.

Denna TV, naturligtvis har en analog mottagare och kan bara matas en RF -signal via VHF och UHF antenn uttag. Detta är inte till stor nytta eftersom övergången från analog till digital sändning i 2009. Ett sätt som denna TV kan användas för att titta på TV eller kabel är genom att installera en 300-till-75 ohm på transformatorn, Anslut sedan en digital omvandlare eller kabel box via 75 ohm koaxialkabel. Ett annat alternativ är att använda en RF-modulator konvertera komposit eller S-video signaler till RF.

Jag ville ha en uppsättning Komposit (RCA) ingående uttag inbyggt i TV: N för bekvämlighet. Det är vad jag föresatt sig för att göra, och med vissa avdrag och en liten prova jag var framgångsrik. Medan jag var på det uppgraderat jag också den inbyggda högtalaren för bättre ljud. Läs om att lära sig hur jag gjorde det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återuppväcka en snuskig gpu

Jag har nyligen köpt en gammal gpu för användning i en låg slut Bärbar speldator. Tyvärr var det mycket smutsiga, jag tror att den tidigare ägaren tyckte det var en potatis och begravde den. Men det var endast $5 och så jag bestämde mig att gå vidare...

Återuppväcka en Polaroid Land Camera

The Polaroid Land Camera var uppkallad efter sin uppfinnare, Edwin Land. Det introducerade världen till idén om omedelbar fotografi, och i vissa avseende, banade väg för den moderna eran av digital omedelbar tillfredsställelse.Detta är en komplett gu...

Återuppväcka en CRX (grön och mindre än $3k)

jag har en ' 87 CRX som inte skulle passera Kalifornien smog (misslyckades 15 gånger och knappt passerat 16). Problemet var Honda försökt att reglera hur mycket luft gick in i carb vs reglera bränslemängden. Jag ska bespara er resonemang för att aldr...

Hur man återuppväcka ditt Minifig

Steg 1: Ta bort huvudet Kroppen är inte mer nytta för oss.Steg 2: Ersättning kropp Steg 3: Det är vid liv! Posta dina frågor kommentarer och bekymmer cuz jag kommer att lyssna och göra mitt bästa att besvara....

Återuppväcka en bränd borrmaskin

jag har två sladdlösa borrmaskiner. En som blev dumpad på arbete och en som jag köpt på en loppmarknad. Både hade deras motorer brända och luktar så. Så jag försökte något radikalt: ersätta dc-motor. Men var att hitta en likadan?Steg 1: Hemligheter ä...

Återuppväcka fukt fullt av PLA med ett livsmedel Dehydrator

för några månader sedan fick jag ett par rullar av PLA som hade drabbats mycket hårt av luftfuktighet/fukt. En spole i synnerhet var så sprött det var oanvändbar, den andra jag slösa 2 till 2,5 m glödtrådens bara försöka läsa in den i skrivaren.Jag h...

Borra uppståndelsen med nya batterier för billiga

har förekommit vissa instructables publiceras på hur att bygga din bärbara borr batterier med målet att återuppväcka en gammal borr, och kanske gör det för mindre än en standard batteri. Detta innebär vanligtvis köpa celler och ledningar dem in i det...

Bättre än en bälg: A spis fläkt

vem älskar inte en brand i eldstaden? Men vi vet alla att bränder brinner låg då och då på grund av ouppmärksamhet, så ibland ni att underblåsa och få elden går igen. Det klassiska sättet att göra detta på är via en bälg. Men bälgen är en hel del arb...

Gamla döda Cellphone Remedy

medan jag var rensningen elektroniska skräp jag höll., jag hittade min gamla Sony Ericsson T630 köpte sometine 2006 för Php 4,000.00 att tid., försöker slå på den, men det brukar, att minnas jag lämnade dess batteri med 80% effekt i den, & lossnat fr...

Carbon mouse

IntroduktionOm du är trött på att få fingret trångt clawing en liten vanlig mus, kan du finna detta projekt intressant.Spendera mycket tid på min dator, började jag märka trötthet i pekfingret och handled i slutet av dagen. Så en dag bestämde jag mig...

Hög hastighet Videography för nybörjare.

Alla jag har träffat och pratat för att dela en sak gemensamt: en önskan att äga, eller åtminstone spela med en höghastighetskamera. Men jag tvivlar på att många av de människor som läser detta har en höghastighetskamera av sina egna, det är min önsk...

Eld kub (Fire Starter)

Hej världen! Ren kol här och idag jag kommer att visa dig hur man bygger en liten, lång brinnande ved för att tändas som jag kallar brand kuben. Dess i grunden en bomullstuss täckt med vaselin komprimerat så små som möjligt. Dess stora för nöd-belysn...

Floating Pyramid Lamp With 108 Spiritual Symbols

Hej Tack för att kolla min 2nd Instructable. Jag vet vad du måste tänka... "Det är en läcker lampa!" Ja faktiskt. Innan jag går in skriva om hur man gör denna lampa, vill jag nämna att denna lampa finns på grund av min klient Barbara Thompson oc...

Uppväcker vintage klockor

de av er som följer min Instructables förmodligen har märkt att jag gillar att ta något gammal och icke-funktionella och rädda den från skrothögen genom att ge den liv igen. Jag älskar att täta loppmarknader och utmaningen att fastställa att som andr...

Ätbara rosenbuske

i ett senare försök att återuppväcka min passion för matlagning, jag köpte The Fat Duck Cookbook, av Heston Blumenthal. Vara så nära februari och den fruktade alla hjärtans dag, fångade ett recept min blick. Den ätliga rosenbuske på sidan 307 verkade...

Uppväcker Kalifornien svalare

kust norra Kalifornien är välsignad med ett mycket milt klimat, allmänt på cool sida, speciellt på natten. Innan kylskåpet blev vanliga i hushåll, invånare i denna region drog fördel av den svalt väder genom att lagra färskvaror i ett särskilt kök sk...

DIY bränsle Ionizer på riktigt billigt. Fungerar verkligen.

Vad är resurserna?Vilka är aktiviteterna som krävs för att 100% av mänskligheten ett framgångsrikt?Hur kan vi någonsin göra det utan att någonsin advantaging en människa på bekostnad av en annan?Hur kan vi göra hela världen och alla dess skatter njut...

Hur du enkelt anpassar vanligt mappar och notera böcker för skolan.

i detta instructable jag kommer att ge några enkla idéer för att anpassa plain, tråkiga anteckningsböcker och mappar även om processen kan användas på nästan alla skolmaterial.Steg 1: Samla material Du behöver vanlig skolmaterial anpassa samt anpassa...

Hur man artigt avsluta ett samtal.

Glöm inte att rösta!Har du någonsin "fått fast" med någon? Du vill gå vidare och träffa andra människor och du har ingen aning hur man gör det artigt. Det verkar som den andra personen vill nätverka med andra, och hon, också, svårt att vara stil...