Återvinn gamla flaskor till olika användbara sakerdetta instructable är ett ganska gammalt projekt till mig. Men som det verkar, det fick för populär sedan dess. Jag hoppas att det ändrar efter inlämnandet av detta instructable.
Så vad är det om?
Huvudidén beskrivs tydligt skär av botten från några glasflaskor och sedan återanvända det för något vackert som en lykta, en blomkruka, en vas eller något helt annat.

Så för den första delen måste du:

en stor skål med kallt vatten (kan lägga till is, men utan den fungerar också)
40cm av en ull tråd för varje flaska (valfri färg, bomull fungerar också, men några syntetmaterial!)
några tomma rena och torra glasflaskor (jag föredrar 0,7 l vin flaskor)
några droppar bensin (en som gäller för din lättare fungerar bra)
en tändare eller vissa matcher
en glas cutter

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till återvinna gamla registreringsskyltar i en användbar hacka för trädgårdsarbete, gräva, ECT.

de flesta människor har en registreringsskylt eller två liggandes väder det är från en tidigare vehihcle eller bara längre du inte använder längre i denna instuctable jag kommer att visa dig hur att återvinna dem till ett användbart verktyg för vad d...

Användbara saker att ta In naturen

I detta instructable jag visar användbara saker att få medan vandring, eller gör nästan vad som helst i skogen. Även när det gäller att vara förlorade, alla dessa poster är mycket praktiska och skulle komma i stora händig. Jag packar det all in i en...

2 axel sol spårning Pad, användbara saker att göra på Techshop. www.Techshop.ws

vad du kommer att se är något jag inte har faktiskt gjort av PVC ännu... Det är skönheten i denna lektion här. Jag vägleder dig med skematics. Sedan skapar du en metod för att montera ställdon motorerna du anpassade beställas online. Låter utmanande?...

25 x 8 LED Hat, för fester och andra användbara saker

innan jag byggde denna hatt jag byggt en mindre 5 x 8 hatt med några lysdioder kvar från en LED cube. Målet med denna hatt var att kraftigt öka pixeltätheten och Visa saker som ord eller enkla bilder. Så en galen dag min vän och jag beställde delar o...

Återvinn gamla tidningar till färgglada stomp raketer

säkerhetsföreskrifter: antingen starta ett tillräckligt avstånd från människor eller har alla bära skyddsglasögon eller båda i närheten. Starta aldrig på människor. Om lanseringen av direkt blåser, ansvarar du för att kontrollera om (a) projektet upp...

11 crazy användbara saker du kan göra med en ljus

LJUS ÄR FANTASTISKA!I detta instructable, jag ska berätta hur överblivna stearin för att göra några ganska galna saker.1) loss din dragkedja.Jag vet inte om dig, men detta händer mig hela tiden. Och jag har provat alla möjliga saker att fixa min tras...

Återvinn gamla PVC till platt ark

När du tänker på PVC, du är förmodligen som mig, och betrakta det som ett rör. Tja, är det ganska lätt att få in det i platta material för butiken. Jag tillplattad en 4" bit av schema 40 PVC i ca 20 minuter. Du behöver bara en värmepistol och en plan...

Återvinn gamla jeans till en skiftnyckel set fall

nej jag sa skiftnyckel, inte jänta, jag kan inte föreställa mig en jänta och än mindre en hel uppsättning av dem. Ändå har jag många pseudo tillförlitliga fordon som kräver mig att bära verktyg runt. Jag tillbringade också har oväntat arbetade på min...

Hur du återvinner gamla ljudband till gratulationskort!

ha kul och använda alla dina gamla ljudband... som lyssnar på dem längre??? ;-))Steg 1: blomma 1 you need:saxlimen virknålplastring (en för varje blomma - från flaskor).. .och förstås: ett gamla ljudbandoch lite papp för gratulationskortvad man ska g...

Hur du sätter trä stämplar till platsbesparande användbara frimärken med Mount N' stämpel skum

Detta är en fantastisk produkt som alla konsthantverkare behöver ha, inte bara kommer det att spara din båt stämpling lagring men det att du kan börja använda alla de skogsbevuxna stämplar du inte har använt i åratal! eller bara lägga till en tillbak...

Återvinn gamla flaskor för att göra ett armband innehavaren

se till att prenumerera på min youtube kanal youtube.com/cel9ena...

Smälta och bränna metal, göra användbara saker

de som vill göra och remake små, svärd, treuddar, spears osv... Detta är din vägmaterial som krävslöda tråd2 Ställ in epoxykartongträ bitmetall skålgasspisSteg 1: procedueBlanda epoxigöra det till en treudd mögelLåt den torkaSteg 2: ta skålenVärm det...

Göra en bruten swis armékniv till en användbar fasta blad kniv

jag aldrig vilja kasta en kniv bort, så jag inte gör det, hoppas detta hjälper :)...

Återvinn gamla Jeans till en sexig Mini kjol

Återanvända en gammal Jeans i en sexig minikjol - roliga filmer är här lära dig att återanvända en gammal jeans i en sexig mini kjol!...

Användbara saker från gummiband

1. Grip PenSteg 1: 2) gummiband bollenSteg 2:gummiband HAND BANDSteg 3: här är videon på hur man gör det!Steg 4:mer crazy videiosSteg 5:Steg 6:...

Att lägga till obegränsad minne i en EVO T20 med NT4e att göra en användbar dator

Compaq EVO T20 tunna klienter kan plockas upp för mindre än $50 och är i princip begränsad mini datorer, som med lite fritt tillgänglig programvara och vissa inställningar kan göras till en användbar tyst låg spänning stationär dator. Det största pro...

101 användbara, praktiska, funktionella 3d utskrifter!

Detta är en sammanställning av 101 användbara saker som kan vara 3D tryckt!Upplysningar/Disclaimer:Jag inte utforma någon av dessa modeller och tar ingen kredit för alla dem, jag sökte efter en mycket lång tid (över 8 timmar!) och hämtat dessa bilder...

Förvandla flaskor till användbara rep!

Tur flaskor som du skulle annars återvinna eller kasta bort till användbara sladd/rep i några enkla steg. Detta är ett bra sätt att återvinna flaskor och göra unika hantverk av användbara sladden som gör!Steg 1: Samla materialDu behöver:En trä Surfac...

Hur du sätter din gamla sprit flaskor till skrivbordslampor

denna handledning är en grov guide skapa ett hem som gjort elektriska goda. Jag på något sätt ansvariga för din elektriska brännskador, skivad fingrar eller förstör din favorit glasvas för mödrar som vanan. Som sagt, varje steg som jag beskriver i de...