Återvinn gamla kläder: Tur vit ribbad tankar in nya färgglada toppardenna tutorial ska show dig hur lätt det är att återvinna kläder!
Här tar vi en förpackning med män är räfflade linnen och färga dem.
De visa sig så söt och är perfekta för sommaren.
Se Steg
Relaterade Ämnen

En söt väska från gamla kläder

denna handledning visar hur man gör en väska (med en personlighet) med hjälp av tyg bitar av gamla kläder och andra tyger. Projektet är mycket lätt att göra men tar tid och kräver mycket sömnad med en symaskin.Steg 1: Material & verktyg Material:1. g...

30 minuters återvunnet-papper gamla-underkläder Notebook (sak-A-Day: dag 20)

vid 10:30 i natt gick det upp på mig att jag hade ännu inte Sak-A-Dayed och behövde något snabbt. Frenetiskt började jag dra lådor öppna och kasta skräp på mitt skrivbord. Jag hittade ett par par sargade underkläder som jag aldrig brytt sig om att ka...

Hur du återvinner gamla Laptop batteri

Välkomna alla. I detta instructable jag visar dig hur du kan återvinna gamla laptop ackumulatorn packe. Om du använder en bärbar dator då efter några års användning batteriets prestanda minskar och en tid kommer när ditt batteri är inte längre strömf...

Hur du återvinner gamla glödlampor

Hur till återvinna gamla glödlampor - den bästa video klippen är här lära sig hur man gör en cool glödlampor vas!...

[redigera] BÄLTE batteri innehavaren från gamla läder plånbok

Hi det!Först och främst vill jag säga detta är min första Instructable, så ursäkta kanske mig om något inte klart! Hur som helst om du har någon fråga tveka inte att fråga!På med handledning nu!Jag håller min fotoutrustning i en (inte så) små thig-på...

Hur återvinner gamla vax ljus i till nya!!!

I detta Instructable visar jag hur du återvinner gamla ljus som inte bränner ordentligt eller att bara titta rörigt!Svårighetsgrad: MediumTid: 30 minuter - 1 timmeKostnad: MinimalSteg 1: Du behöver...Resterna av vaxljus (Broken upp)PanCandle formar (...

Återvinn gamla visitkort

om du har antingen gamla visitkort egen - eller gamla kort av andra människor, som du inte behöver någon mer - du kan återvinna dem lätt med en sprayburk eller två. Men detsamma: resultatet har en mer konstnärlig eller subcultural stil. Så det inte ä...

Frans motorhuven från gamla kläder

material:Gamla kläderNål och tråd/sömnad maskinSaxSkrädderi krita (valfritt)Börja med att mäta storleken på ditt huvud. Får bredden och höjden på din önskan, lämna en tum för sömnad.Om du har ett skrädderi krita, markera kanterna där du ska skära den...

Reupholster centrum armstöd med gamla kläder

jag köpte en Volvo s80 som behövde några kosmetiska arbete. Att vara mig ville jag göra de flesta själv. Jag gjorde lite i taget, men konsolen center var den ett fult att jag inte hade fått att. Dess verkligen en enkel fix, men närmsta tygaffär för m...

Återvinn gamla punk t-shirts i nya kläder

jag hade flera gamla tees från olika punk band jag följde i gymnasiet som har krympt medan jag har vuxit (rundare). Jag ville inte damm möbler med min ungdom, så jag återanvänt logotyperna för att sy på några rabatt svett skjortor. Jag planerar att p...

ÅTERVINN gamla TVÄTTPÅSE till underkläder BAG

Investera i bra behåar och trosor kan vara extremt dyr. Bevara dina investeringar alls kostar i viktiga och kan göras på ett listigt sätt. Följ dessa enkla steg i denna video tutorial som jag förklara hur man vänder en gammal tvätt väska som var på v...

Fodrad väst från gamla kläder

i år ville jag köpa min man några flanell skjortor och västar eftersom, som ni kan se från dessa bilder, hans blir tunn och slitna.Han är en mycket lång, tunn och det är svårt att hitta kläder i hans storlek. I flera veckor sökte jag både lokalt och...

Återanvändning och kombinera. Återvinn gamla Instamorph och re-syfte en telefon

Detta Instructable skrevs av Make: Bromyard medlem _soapy_---------------------------------------Ca 8 år sedan använde jag några Polymorph (även om samma saker som Instamorph - Polycaprolactone) att göra i "ben telefon". Det är delvis känd i den...

Återvinn gamla glödlampor

här är en enkel, billig Använd för utbränd, använda lampor av alla typer och storlekar. Om du följer dessa instruktioner kommer du att kunna snabbt skapa en unik inredning för ditt hem eller kontor. Och om du använder kompakta lysrör (CFL) för detta...

Hur du återvinner gamla BH och T-shirt

jag ville inte bli av med min gamla T-shirt och min favorit behå. Jag bestämde mig återvinna dem i en ny couture ser T-shirt. Jag gjorde tillämpningar av spetsar från BH cups och skapat en mycket speciell ser bit.Steg 1: Förbereda ansökningar Disatta...

Vriden halsduk-making från gamla kläder

halsdukar kan vara ganska praktiskt, från lassokastning syndarna eller kläder-foder skurkar, att ens hålla din hals varm.Har några gamla, otroligt sköna skjortor liggande? Du behöver aldrig säga adjö till de stora minnen (och eventuellt fläckar) av d...

Återvinn gamla brädspel

först av, jag måste ge min fru kredit för denna. Hon arbetar undervisningen ESL till olika åldersgrupper från två till tretton års ålder. Häromdagen, en av hennes medarbetare kasta ut några gamla brädspel som saknades några bitar och hon frågade för...

Sticka en disktrasa från gamla kläder

kasta inte bort din gamla, färgade eller slitna t-shirts! Göra något av dem. Detta instructable visar hur att sticka en disktrasa med hjälp av en gammal t-shirt eller barnkläder. Det i princip förvandlas trasor till bättre trasor.Steg 1: Lista gamla...

Lunchbox sadel väska från gamla överdragskläder

jag älskar min gamla matlåda. Som min överdragskläder som gamla vänner. Mitt problem är min matlåda inte kommer bära min kaffekopp utan en blöt PB & J av lunch. Kan komma igång...Steg 1: delar och tillbehör Verktyg ans leveranser:saxnålgängaöverblivn...