Återvunnen kartong bokhylla - laser cut och handarbeteDen här gången bestämde jag mig att bygga en stor bokhylla, kombinera dator design och hand hantverk.

Några av manuell skärning kan göras med en laser skärmaskin för maximal precision.

Kors och ryggraden och lederna konstruktionen ger stabilitet, att använda sig av den kartong medfödda kvaliteter, och gör det möjligt för att bygga starka möbler. Papp är lätt att skära, så att skapandet av i princip vilken form du vill. Möblerna är lightweight och lätt bärbar, och materialen är allmänt tillgänglig och återanvändbara.

Designad av Vered Rosenfeld

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laser cut och kartong gör laptop stand.

Steg 1: laser cut eller kartong gör laptop stand.Steg 2: Laser cut och kartong göra laptop stand....

Bygga en Laser Cut och lödning Dobot Robot Arm

I detta instructable projekt, kommer vi att bygga en laser skär och lödning Dobot arm. Hög precision Dobot robotarm är består av 6061 ram och tillverkas med CNC. Dess maskiner noggrannhet är 0,02 mm och upprepa precision är 0,2 mm som är 50 gånger bä...

Canvas omfattas notebook - laser cut och handsydda

Jag hade en bit av målad kanvasduk kvar från ett tidigare golvet trasa projekt och var nyfiken att se hur laserskärare skulle hantera det, så jag konstruerade ett bokomslag att skära ut från duken. Medan jag var på det, trodde jag jag skulle klippa u...

Laser Cut och Etch en Xiangqi uppsättning

På Wikipedia posten för Xiangqi har massor av bra information om spelet. Det är ungefär som Western schack, men annorlunda.Jag tillbringade en tid i Vietnam tidigare i år såg en hel del häroch bestämde mig för jag var tvungen att lära sig spela.Sedan...

Alla läder, laser cut, galaktiska imperiet (Star Wars) passport wallet

detta är en snabb Instructable som beskriver mitt experiment med att använda en laserskärare på läder. Något jag inte hade provat tidigare.Jag ville ha en ny pass innehavare som regeringen frågan en är en bit skräp. Och vad kan vara bättre än Star Wa...

Cirkulär kartong bokhylla

denna design är baserad på en apostrof. Efter en del förfrågningar om en tutorial på denna kurviga kartong bokhylla (inspirerad av Patricia Dessoulles) beslutade jag att ha en gå på det.Jag täckte det med Pärlemorskimrande omslagspapper och det tog b...

Laser Cut skum skär för verktygslådor

Detta är min första Instructable. Någon konstruktiv kritik i kommentarerna tas tacksamt emot.Nyligen gör jag mer bearbetning på TechShop SJ. Som ett resultat, bär jag med mycket skärning och mätverktyg och tillbaka hemifrån. Många av verktygen ha pre...

Hur man Laser Cut

Idag kommer du att laserskärning i ett objekt som du väljer.Steg 1: Thingaverse.comGå till http://www.thingaverse.com och klicka i sökfältet. Nu Sök ___ och välj vilken ___ som du gillar bäst.Till exempel:Steg 2: exempel: Jag bestämde mig för att jag...

Laser Cut 3D-modeller

Som en del av våra ungdomar programmering, värd YuKonstruct workshop på att göra laser cut 3D-modeller. Deltagarna var 10 till 13 år gamla och lärt dig grunderna om att inrätta filer för kapning på våra Epilog laserskärare.YuKonstruct är den första m...

En kartong televisor (med arduino och lysdioder)

Nyligen såg jag en dokumentär om historien om TV-apparaten. Och till min förvåning de visade att det fanns en mekanisk television för de välkända CRT TV-apparater.Dessa mekaniska TV-apparater eller televisors var ganska smart och enkel.En CRT är helt...

Laser Cut för mellanstadieeleverna

mYour ska vara laser skär något trä genom att utforma ett objekt av ditt eget intresse.Steg 1: Typ i din webbläsare: thingiverse.com När du lanseras på webbplatsen, bör du börja ange ett sökord. Det är där du kan börja att gräva djupare i vad du vill...

Laser Cut Two-Sided pjäser

när jag brainstorming med amandaghassaei på saker som kan vara laser cut eller 3D tryckt, jag trodde det skulle vara roligt att göra pjäser. Jag menar, de är bara cirklar, så hur svårt kan det vara? Då kom jag ihåg pjäser är dubbelsidiga. Jag trodde...

Enkel Laser Cut träd Building System.

Detta är ännu ett annat projekt i min Julkalender Laser Cut serien. Det är också ett av de mindre projekt jag när jag var Artist in Residence på Instructables/piren 9 juli 2013 och som var långt tack vare dokumenteras. Det faktum att jag kommer tillb...

Laser Cut vet dina knivar skärbräda

Denna skärbräda skulle vara perfekta bröllopspresenten - hur många dyra kniv set tyna bort i lådor och block eftersom ägarna inte vet vilken som är vilken?! Denna skärbräda demystifies saker för dig. Om du har några träbearbetning färdigheter du kan...

Laser Cut telefon stå

jag gjorde en Laser cut telefon stand baserade på 90-talet Pittsburgh Penguins logotypSteg 1: Stå sig Hej alla detta är min bästa chans på en cool hockey-baserad mobiltelefon stativ som är kompatibel med Samsung Galaxy s4 och iPhone 5 och många andra...

Laser Cut tabell mittpunkten - krabba Ljusstake

laserskärare är ett fantastiskt verktyg för att göra snabb dekorationer för fester, bröllop eller speciella utflykter. Hastigheten vid vilken det kan vektor skära tunna trä gör det idealiskt för korta serier i en enda timme eller två av arbete.Detta...

Laser Cut Edge Lit Halloween Display - jag gjorde det på TechShop!

Nyligen jag har experimenterat med utrustningen på Allen Park/Detroit TechShop. Om du är omedveten om TechShop, gå och lära känna dem på techshop.com.Efter grundkurs för laserskärning trodde jag jag skulle slänga ihop en snabb projekt för att finslip...

Alla hjärtans ringar - Laser Cut gratis

designa din egen anpassade akryl ring för alla hjärtans dag i Inkscape och har det laser skurna och levereras gratis.Jag använde Inkscape, eftersom det är gratis, men du kan använda någon vektor grafikprogram.Designen tar endast ett par minuter, även...

Hur man gör en hängande lampa (laser Cut & 3D-print)

Vi kommer att bygga en laser cut hängande lampa.Utrustning som behövs:-3D-skrivare-Laserskärare-Varmt lim-En lampa (lampa + socket)-Planka. (5 mm tjock. 45 x 55 cm)Steg 1: Ladda ner filerHär är filerna som krävs för att bygga lampan.STL-fil att skriv...