Att få upp Time ClockNär min son var liten hade han en vana att stiga upp vid vissa okristliga timme.

Han skulle springa in i sovrummet som skriker "är det dags att få upp pappa?" Vid denna tid var skadan skedd. Eftersom det finns bara så många episoder av Barney (big fan att jag var hans arbete) kan du titta på vid 4 på morgonen innan du börjar att gå något galna från sömnbrist, jag behövde en lösning.

Jag plågas min hjärna för vissa sätt att låta honom tala om tid för sig själv, och kom upp med detta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Motion känsliga LCD Real-Time Clock/larm/Timer (uppdaterad Program)

jag behövde en klocka för mitt hemmakontor (där jag tillbringar helgen morgnar bygga robotar och sådant) och jag ville att det skulle passa in i inredningen i min elektronik arbetsbänk. Jag bestämde mig att bygga en med alla "modet" utsatt. Spec...

Real Time Clock - DS1302

detta är en mycket enkel handledning om hur du använder DS1302 realtidsklockan med en Arduino, eller Versilino, ombord. Jag kommer att gå igenom ledningar, koden och exempel. Alla som kan hittas på www.Virtuabotix.com. det här är mitt ifrst försök at...

Arduino Real Time Clock (DS1307)

Denna tid jag kommer att visa dig hur man gör en modul för att låta den Arduino reda på tiden. Även om det finns många tutorials för modulen realtidsklocka ville jag göra min version av denna modul helt fokuserat på steg för steg lödning. Instructabl...

Bakgrundsbelyst spegel att lysa upp din lägenhet

Min flickvän och jag har precis flyttat in i hennes mormors hus. Det fanns ett extra rum som hade varit ett kontor, men var inte används längre. Vi beslutade att göra om hela rummet och ge det en ung, hip vibe. Jag arbetar för ett inredningsföretag s...

Lägga till ett hölje att klä upp ett fönster

En av de första saker vi gjorde när vi flyttade in i vårt nya till oss hus var att ersätta crappy ursprungliga enda glasruta, inramade aluminiumfönster från 1970-talet.Nya fönster är en stor förbättring, men de såg fortfarande lite vanligt.Jag bestäm...

5 sätt att snabba upp din Android-telefon

Om du känner att din android-telefon blir trög ner extra tid, du är inte själv. I sanning finns det många Android kunder kan erhållas även frossa i liknande problem.Det finns olika anledningar som kan orsaka denna aspekt uppstår inklusive alltför mån...

Att bygga upp EVA Foam rustning för nybörjare Crafter

Om du är en nörd eller inte, skapa din egen kostym armor kommer att ge dig en tillfredsställande känsla av prestation och när den bärs med andra kostym komponenter, visuella resultatet kommer att vara fantastisk. Denna bruksanvisning kommer att beskr...

Hur att ladda upp bilder till Instructables från iPhoto

om du använder iPhoto, hitta bildernas plats på din dator för att ladda upp dem kan vara en utmaning. Lyckligtvis, du kan helt enkelt dra bilder från iPhoto till en uppladdning dialogruta att gå direkt till deras mapp. På Instructables, hit "Välja fi...

Hur att lysa upp din 3D-skrivare

Titeln är något missvisande... den långa rätta borde ha varit:Hur du bifogar en RGB LED strip i din RepRapr Prusa i3 3D skrivare akryl ramför bättre/bedövning belysningHur som helst, detta instructable kommer att guida dig genom processen att lysa up...

Styra Netflix utan att få upp

jag älskar att titta på Netflix. Jag koppla in min laptop till min stora, platt-TV via HDMI-sladden. Tills jag men av detta, skulle jag behöva få upp och tryck på datorns musknapp att spela nästa episod eller spela upp/pausa videon. Du kan nu, låg i...

Hur att driva upp ett ATX nätaggregat utan dator!

i detta instructable jag kommer att visa dig hur att driva upp ett ATX nätaggregat utan en dator.I vissa fall vill du kanske testa en gammal CD-ROM-enhet eller något annat.Allt som du har är ett NÄTAGG från en gammal dator en en tråd.Här visar jag di...

IP-Time Clock del 2

Så lata gamla Geek (LOG) gjorde en elektronisk klocka:Fördelarna är att det är ganska billigt, det blir tiden av Internet, det justerar för sommartid och inte kräver ett batteri att komma ihåg rätt tid.Jag ville göra några förbättringar:Ville ha stör...

Hur att lysa upp en gammal LCD-skärmens bakgrundsbelysning

Hej!Här är video hur jag lysa upp min gamla LCD laptop skärm utan laptop. Denna skärm har en ccfl lampa. Den behöver förare ombord att lysa upp. Tur har man. Detta är fujitsu siemens amilo pa1510 laptop.VIDEO TUTORIAL PÅ YOUTUBE ÄR HÄR!...

Hur du ansluter en FT232RL programmerare till Arduino ATMEGA328 för att ladda upp skisser

I denna mini Instructable kommer du lära dig hur du ansluter FT232RL chip till ATMEGA328 mikrokontroller ladda upp skisser.Du kan se en Instructable på denna fristående microcontroller här.Steg 1: Reservdelslista1 x FT232RL chip (fick min här)1 x ATM...

3D companion cube. Det är dags att skjuta upp uppfinnare och göra min egen companion cube.

Portal (Valve Software - Orange Box) gå ut och köpa det! Då kommer du förstå varför du kanske vill en companion cube. Så efter flera timmar av spelet spelar borta, det är dags att skjuta upp uppfinnare och göra min egen companion cube.KdjamesSteg 1:...

Hur att klä upp som en ko

i år beslutat att klä upp som något som inte är skrämmande som en ko denna typ av ko dräkt är funky elegant och mysig inuti!Steg 1: Vad du behöver: 1. ko wunzie från primark/penneys2. ko tofflor eller toffel strumpor3. nagellack vit och svart penna n...

Hur att plocka upp skräp framför ditt hem

detta är en snabb how-to guide till plockar upp skräp framför ditt hem. Det är verkligen frustrerande att gå ut ur byggnaden och se papperskorgen. Den gör dig mindre glad att leva där, mindre benägna att gå utanför, och skickar ett meddelande till di...

Hur man spela bas att plocka upp bitar - Nybörjarens Video lektion

här är en steg för steg nybörjares online bas lektion om hur att spela bas att plocka upp bitar av The Average White Band.Om du har några frågor vänligen huvudet över till min hur att spela bas hemsida och använda formuläret kommentarer för att skick...

Hur att klä upp ditt badrum bänkskiva

så, om du har följt min andra DIY instructables, vet du redan jag har just avslutat bygga en köksö och sedan göra finish en "faux granit" på diskenNu är det dags att börja på mitt badrum tellere... Jag börjar med den mindre av de 2 räknarnaPlane...