Att göra egna latex halloween masker på en budgetSom varje nördiga Halloween kärleksfull tönt ute jag gillar showen Tekning, och jag var som jag så kan göra det. Dåliga delen är deras tillförsel kan köra in i tusentals dollar. Jag ska visa dig ett ekonomiskt sätt att starta i hobby.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra en Halloween Mask och kostym

med min egen som ett exempel, jag kommer gå igenom de allmänna steg för att göra en Halloween mask och kostym. Förhoppningsvis har du tillräckligt med tid före Halloween att ta något användbart från den. WoO.Steg 1: Designa masken Ibland det är kul a...

Göra egna Halloween masker

Efter omfattande forskning om hur man skapar en personlig Halloween mask med liten kostnad eller krångel, kom jag med denna metod som verkar fungera bra. Det kräver några material och lite skicklighet (jag vet, detta var första gången jag hade försök...

Hur man gör en Halloween Mask med Apoxie skulptera

Har du någonsin velat göra din egen läskiga Halloween mask men visste inte var jag ska börja.I detta Instructable ska jag visa dig en enkel metod för att göra din egen hemgjord Halloween mask utan alla de komplicerade stegen med latex och silikon mas...

Latex Batman Mask

Halloween är runt hörnet! Vad bättre sätt att bekämpa brottslighet (och få godis!) än att göra en anpassad passform Batman mask! Detta var en enorm ansträngning som min dotter hade aldrig gjort det förut. Men titta på en Youtube-video eller två och d...

Handgjorda Freddy Krueger Latex kostym Mask

Här är min tutorial på latex masker. Jag har gjort en hel del. Detta är min favorit.Material som behövs;Lera och lera verktyg för skulpteraVersionGips i ParisSkyltdocka huvud eller motsvarande att skulptera påLatex (jag använder Magic beslutsfattare...

Att göra en Cat(?) Mask med glasfiber

jag är inte ny på Instructables, men jag tänkte att det är på tiden att jag får ett konto och ge tillbaka till en webbplats som har gett mig så mycket inspiration och information. Detta är mitt första inlägg, så alla kommentarer och kritik är välkomn...

"Punk Vampire" och "Scary Nemo" Halloween masker

även om dessa två masker skapades ursprungligen för Halloween, de har sett några konstant uppgradering sedan dess. Ändå är det ett stort projekt för parterna! Åtminstone det är där vi använder dem nu ;)Mål: Skapa Halloween masker i 5 dagar och göra d...

Att göra egna penslar

Som en art student är köpa mina egna penslar dyrt så jag bestämde mig att göra min egen ur objekt jag hade runt mitt hus.Steg 1: Förbereda handtaget Borra ett hål i objektet du gör din handtag. I detta fall, använder jag en gammal uppsättning av ätpi...

Att göra egna dremel bitar

dessa är några idéer jag kom upp med eller ändras från andra på att göra egna bitar för dremel.-= Jag tar inget ansvar för dina handlingar =-Steg 1: Kapsylkatalog sågblad jag såg en instructable för tillverkning av sågblad av kommersiella knappar och...

Latex guiden Mask

"Jag är en tjänare av hemliga elden, anförare av lågan av Anor. Gå tillbaka till skuggan. Mörka elden kommer inte begagna dig, lågan av Udun! Du skall inte passera!"Alla måste kanalisera lite Gandalf i deras liv då. Jag hitta min egen utbrott ta...

En guide till Halloween masker för dummies

Masker hjälp för att utveckla din kostym... de kommer i olika typer... här är deSteg 1: 1) köpta masker Köpta masker är de enklaste sätten att piffa upp yor kostym... men de kan vara mycket dyrt ibland, så det finns några alternativ... Låt oss gå til...

4 sätt att skapa anpassade gummi formar (Halloween skalle upplagan!)

Om du har sett/läst min andra tutorials, du vet att jag älskar att arbeta med kåda. Jag använda brukar silikon cupcake bakning formar för att göra smycken, eller jag måla kåda på ett objekt själv. Inte överraskande, det är inte ett stort utbud av 3D...

Glasfiber Halloween mask

Jag vill bara visa upp min nya glasfiber mask som jag tillbringat de senaste veckorna att göra. Om du vill göra något liknande så jag hänvisar er till Decapitatingjim's ' kompatibel, där hela processen är detaljerad:Följ instruktionerna väl, jag förs...

Halloween mask cyborg 1/4

skalet av denna mask gjordes på samma sätt som min Plague Doctor mask.För att dekorera masken jag ville ha lite av en ånga punk look med hjul och kuggar.Jag hade också en färg förändras LED som jag med i designen.Funderar på en billig eller gratis kä...

Payday Halloween masker

Vi började med skärmen gripskopor för masker och används modellering lera microwaved för att göra det mer följsamma. Vi använde grundläggande lera arbetsredskap. Den grundläggande formen vi använde en gips avgjutning av en styrofoam huvud för att for...

Hur att dölja en Paintball / Airsoft maskera

så för att börja detta är min första instructible. I det kommer att jag lära dig att kamouflera en paintball mask.Steg 1: Saker du behöver Du behöver-mask-dator-papper-skrivare-ultra platt sprayfärg-en justerbar hobbykniv-SkärbrädaSteg 2: Hitta din S...

Att skapa du egna USB-kablar

hedra USB-tävlingen, och min egen passion för att göra min egen överallt där jag kan, jag har skapat vad jag tror är en helt unik (gasp) Instructable. Jag kan ha fel, naturligtvis, men en snabb Google-sökning visade upp någonting för detta, så jag på...

Vakuum fd och Jason Halloween Mask

Detta kommer att visa dig ett billigt och enkelt sätt att göra och använda en vakuum tidigare.Steg 1: Gör dammsuga tidigare Vi använde trä vi redan haft liggandes, det enda vi köpte var "L" leden längst ner. Min man gjorde en enkel ruta 16 "...

Med skrapa och Makey Makey för att göra egna spel

Någonsin ville göra ditt eget spel men visste inte var du ska börja? Med Makey Makey och en laptop eller PC, kan du dra nytta av lätt att använda program som kallas Scratch för att doppa tårna i att skapa ditt första spel.Steg 1: Verktyg och material...