Att göra en bröllopstårtamed tanke på att jag har gjort en hel del bröllopstårtor, min förhalning på att sätta ihop detta instructable är något skamligt. Att göra en bröllopstårta är roligt, tråkigt, smärtsamma, spännande, tröttsamt och något som kommer att fylla dig med stolthet, oavsett om det är för dig själv eller en vän. Det är lite bättre än watchign människor njuta av något du har skapat.

Kakan i detta instructable är en två tier fruktkaka, dekorerad med vackra ljusa röda vallmo. Detta är en design som är specifika för mina vänners önskningar, men jag har försökt att utöka instructable att omfatta gör bröllopstårtor i allmänhet från ambitiösa planeringsstadiet till nervöst slutliga ställa in. Detta kan ha lett mig att ströva lite mer än jag borde, men begravd bland som är den lilla tips & tricks jag har plockat upp en lång väg.

Det enda sättet att lära sig är försök, misslyckas & försök igen, så gå ut och ge det en chans.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY din bröllopstårta

Detta instructable är den ultimata, mest detaljerad guiden till att göra din egen buttercream bröllopstårta och anpassa det efter dina behov. Med bröllopstårta priser ofta över $400 är en hemmagjord bröllopstårta en enorm budget sparare. Plus, kan de...

Bröllopstårta med choklad rosor

jag har beslutat att ta itu med uppgiften att göra min egen bröllopstårta, och också nyligen haft en släkting ber mig att göra deras bröllopstårta. Så jag bestämde mig att behövdes definitivt lite övning, så jag gjorde denna rättegång bröllopstårta.D...

DIY Björk-stil bröllopstårta

detta är min post för DIY bröllop utmana så Vänligen rösta för mig, om du gillar detta instructable :)Jag ska visa dig steg för steg, hur man gör denna eleganta Björk-style bröllopstårta.också ge jag dig råd för din tidsplanering, så att du kan göra...

DIY bröllopstårta

min numera fru och jag hade ett litet och intimt bröllop med nära familj och vänner. Under åren har vi deltagit i många bröllop tillsammans, och visste att vi ville ha en enkel men ändå elegant tårta på vår egen reception. Att vara kock, visste jag a...

Bröllopstårta ägg Topper

detta vackra ägg skapades för en väns bröllopstårta topper. De flesta av de dekorativa leveranserna erhölls på ett hantverk butik i avsnittet bröllop.Paret inuti ägget är porslin. De kan ses genom ett hjärtformat utklipp i fronten och baksidan av ägg...

Cupcake bröllopstårta stand

detta är en ek fyra tier cupcake ställning gjort för mina döttrar bröllop. Enkel, men tidskrävande att göra men med rätt verktyg är det ett roligt tillägg till bröllop event.Steg 1: Skär rundor för lager Lager rundor klipptes med motorsåg och sedan ö...

Ni båda älskar varandra och dinosaurier!? Skapa din bröllopstårta Jurassic stil med suckulenter och dinosaurier!

Så du har träffat kärleken i ditt liv och du är redo att gifta. Du upptäcker att du både växte upp leker med dinosaurier! Och att dina föräldrar har sparat din samling i en låda i garderoben! Ni båda har det DYI anden så få upptagen och dekorera din...

Star Wars Han & Leia bröllopstårta Topper

Jag fick idén att göra en Star Wars tema cake topper när en klient används min skulptur av Yoda för hennes bröllopstårta topper. Jag tycker det är kul att ha bröllop teman och för Star Wars fan par, detta är ett sätt att visa kraften till dina gäster...

Portalen bröllopstårta

detta är min första någonsin bröllopstårta, för mina bästa vänner som är portal mad!Steg 1: Toppskiktet Som gäster på bröllopet var kinkig, jag gjorde en grundläggande svamp blandning för cupcakes, och den viktigaste kakan på toppskiktet enligt följa...

Färsk frukt tre Tier bröllopstårta

detta Instructable kommer att lära dig hur man gör en tre tier bröllopstårta av frukt, för runt $50.Om du gillar detta projekt gradera det och håll ögonen öppna för framtida projekt och idéer....Steg 1: Frukt behövs 2 kärnfria vattenmelon2 cantaloupe...

Flaming choklad Tower bröllopstårta

Detta är en 40" lång brinnande choklad bröllopstårta för 300 personer som jag skapade för mitt bröllop i April 2015.Steg 1: Räkna ut designFör utformning av vår bröllopstårta ville jag skapa något vilda och unikt, något med en intressant form. Att tä...

Billig och enkel bröllopstårta

Den här går ut till alla brudar och brudgummar som vill göra sin egen bröllopstårta på en liten budget och på mindre än en timme.EASY: 20-30 minuter att skapa, ingen bakning krävs.Billigt: Jag köpte alla ingredienser för mindre än AUD$ 25 på Coles.$1...

Balinesiskt inspirerade henna/mehndi bröllopstårta

detta var min bästa väns bröllopstårta. En 6 tier, konformad tårta med hand via henna. Det visades med handmålade (mehndi mönster) stenar, färska orkidéer och rosa spiral tråd. Varje nivå var en annan smak (och 2 var mjölk- och glutenfri).Den (inte e...

Stickad bröllopstårta

här jag smy post för "bygga med garn" tävlingen, en helt knittted bröllopstårta....

Att göra en Boxer hund bröllopstårta

jag gjorde denna kaka några år tillbaka för Min systers bröllop. Lyckligtvis fick jag fria händer i konstruktionen och tillverkningen av denna kaka, när du har skapat ett antal något mer traditionella prisdifferentierade kakor (och förmodligen efter...

DIY bröllopstårta skärande Utensilsand brud och brudgummar glasögon

DIY / upcycled bröllop cake cutter och bruden och brudgummen glasögonVi behövde tårta skärande redskap och glasögon på billiga och så här är hur vi gjorde det.Vi ville ha ett trevligt bröllop med 125-135 gäster på en $14.000 max budget, så vi var tvu...

En måltid som kommer att gå direkt till hennes hjärta (By vägen för magsjukan)

choklad är Ok, men du gick ut och köpte dem. Inget säger LUV bättre som en måltid somEn fantastisk smakB ser ut som du arbetade timmar och timmar bara för att behaga henne.Måltiden är italienska söndag såsen över pastan. Italiensk sås är spaghetti sa...

Bröllopstårta såg

Många aspekter av vårt bröllop var snarare än köpt, och en av de mer unika objekt var vår tårta sågar.Varje gång Katya och jag gick till ett bröllop, vi båda hittade traditionen att skära tårtan lite udda. Tanken är att det är gjort tillsammans, men...

Vatten färg teknik för din (bröllopstårta)

Jag vatten-färgade min tårta första gången tillbaka i 2008/9, men denna teknik verkar trend igen dessa dagar. Det är super lätt att göra (om du inte vill göra det extravaganza som en verklig målare gör) och bara kräver lite ansträngning, även en nybö...