Att göra en buster sword utan träser jag en jag har sett en hel del tutorials av buster svärd men de alla kräver trä och jag vill inte göra en med trä så jag trodde skiktning upp kartong för att göra en
Se Steg
Relaterade Ämnen

Buster Sword

jag inte har många bilder av detta projekt men oavsett. Så för min slumpmässiga svärd samling bestämde jag att jag behövde buster sword, den här åtgärder på något under 5' och den väger cirka 10-15 pounds....

Final Fantasy Buster Sword Proto typ

Om du är en Final Fantasy fan, då har du tried(or wanted) att göra en buster sword någon gång i din gaming korståg. Som du hade jag också denna önskan, som nu har tagit form i en kartong/duct tape mästerverk (mer eller mindre). Men detta är långt ifr...

Hur man gör en enkel och lätt Buster sword

detta är hur du gör en mycket enkel buster sword på en dag om du har allt material. Detta är min första instructable och jag arbetat hårt för att göra det. Så snälla inte kritiserar mig. Läs hela uppsättning anvisningar innan du börjar. mitt svärd ha...

Knex Buster Sword

Hej, detta är min första Instructable och jag ville bara se om någon gillade det, jag var bara leker med min knex och beslutat att göra den.Baserat off Cloud's Buster Sword från Final Fantasy 7.De goda delarna:Skiljer i 5 bitar (jag vet att den verkl...

FFVII Buster Sword handledning

detta instructable kommer att visa dig min metod för att göra Cloud Strife Buster Sword från Final Fantasy VII. De grundläggande planerna och min slutprodukt visas nedan. Nu, låt oss komma igång, skall vi?Steg 1: planer Det skulle vara en bra idé att...

Enkel Final Fantasy Buster Sword

Tittat på alla skrämmande, komplexa trä/metall Buster svärd som du eventuellt inte kan göra? Väl inte leta längre! Allt du behöver är kartong och några grundläggande verktyg.Steg 1: Verktyg/material Du behöver:1.A mycket stor platta av kartong och en...

10 sätt att förändra ditt medvetande utan droger

Jag är vanligtvis inte en för förändrade medvetandetillstånd. Jag gör inte droger. Jag har aldrig varit berusad. I själva verket var den enda gången jag kan påstå sig ha varit syntetiskt höga när, mot min vilja, jag injicerades med Fentanyl stunder i...

Parapacking: Hur att packa bort en Power Kite utan att trassla

med en intressant och rolig extrema utomhusaktivitet som power skärmflygning, upprätthålla draken och tar den bort ordentligt är nyckeln till en lång och framgångsrik kite liv.Drakflygning har blivit en mycket populär hobby och sport de senaste tio å...

Hur man gör en iso att säkerhetskopiera en wii spel utan en speciell DVD-enhet.

Saker du behöver1. en wii2. en USB-enhet större då ditt spel3. ett sd-kort för Home brew kanal/USB-laddare4. en datorSteg 1: Kanalen hem brygga Först ut måste du ha hem brygga kanal installeras om du inte gör detta är en bra guide...http://www.youtub...

Hur att reparera en bärbar dator utan bild?

Jag har reparerat många bärbara datorer använder denna enkla knep. Det största problemet med de flesta bärbara datorer är sin egen värme ärg. I tid förlorar kylflänsen förmågan att fördela värmen (främst eftersom de termiska sammansatta drys ut och f...

Hur att hålla unga campare ockuperade (utan gå galen)

detta Instructable är främst inriktad på camp rådgivare av unga campare, runt dagis/första klass åldern. De har alla testats och befunnits fungera men tänk på att mycket är hur du introducerar det till barnen och hur du behandlar den, som jag ska få...

LEGO Buster Sword Crisis Core

Detta är min första instructable om hur man gör Buster svärd som i kris core final fantasy VII av legos!Steg 1: Steg 1: leveranserBitarna i bildenSteg 2: Steg 2: handtaget ta en gul lego bit med 8 cirklar på den och sätta en platt gul bit med 12 cirk...

Hur att förkorta dina skinny jeans utan sömnad eller skära!

Detta Instructable visar dig hur man kan förkorta din skinny jeans utan sömnad! Också kan du bära dem normal längd efter avdelningar för ingen skärning involverad! Det händer bara att mina skinny jeans är färgade men detta borde fungera för andra sti...

Att göra en Instructables datatabell utan Pro inte fungerar längre

Ignorera detta, Instructables redaktör har ändrats för att ignorera Em, En och en halv utrymmen.Steg 1: Gör en Instructables datatabell utan Pro Jag ville visa några data i tabellform i texten i ett Instructables. De vanliga kopiera och klistra in up...

Att göra en gratis hemsida utan ABC HTML

namnet säger allt, att göra en hemsida som är gratis och utan kunskap om HTML, JavaScript eller någon av dem nyligen uppfunnit saker.Det kan finnas många instructables för detta ämne, så låt oss börja.Här är vad vi gör-1) registrera en gratis domän2)...

Att göra ett armband (fishtail) utan hotande

detta är min första instructable! Så jag hoppas du njuta av det!Steg 1: Material behöver du: •alla mängden vävstol band du vill.•alla slags klipp. (t.ex. C-klipp eller s klipp)•och din två fingrar!Steg 2: Börja med att placera en enda band på dina tv...

Pekfingret Voltmeter [sätt att mätaren DC-spänning utan att hålla din mätare]

Detta är en idé att hjälpa låg spänning (DC) fälttekniker som mig.Problemet:När du arbetar i konstiga platser att gilla källare, lagerlokaler, eller när du använder en stege för att komma åt en avlägsen (Låg spänning) utrustning håller multimeter och...

Hur att återföds ständigt selleri utan frön

Selleri är en av de enklaste livsmedel att växa från överblivna matrester. Bara skära av botten eller basen av din selleri och lägga den i en skål med bara lite varmt vatten i botten. Hålla skålen i direkt solljus som länge som möjligt varje dag och...

Tricket som gör lätt att min Pc värme gratis utan att använda stativ.

Detta är mycket enkel knep .men detta gör min arbetande erfarenhet bättre på pc.När jag använder stativ för min pc dem blir heted afted två tre timmar... så jag tror att vad kan jag göra bredvid det???sedan kommer en bigest idé att lösa mitt problem...