Att göra en datordet finns många hur man bygger datorer instructables och guider ute, men de alla talar om att få vissa delar.
Du kan använda alla delar i din dator så länge de passar. När du har rätt delar, kan du bygga det på kort tid. Med "rätt" menar jag den faktiska delen, som ram, hårt drev etc
Min dator kosta inte mig något att göra, eftersom jag var kunna få delar från familjemedlemmar, och rensning.
Under hela den instructable, kommer det att finnas länkar. Jag ger en grundläggande översikt och länkar är för en mer ingående titt på del.
Jag ger också en relatera varje del till delar av kroppen om jag kan.
Håll också i minnet jag har aldrig tagit några klasser om datorer, med undantag för klassen skriva på min skola, och att detta Instructable är den mest forskning jag någonsin gjort om datorer, så försök att hålla hårda kommentarer till en minsta Vänligen! Det skulle hjälp mer om du berätta för mig vad jag har missat utan att vara sarkastisk
Se Steg
Relaterade Ämnen

Flera enkla steg för att säkra din dator

VERSION 2.0 kommer att vara borta snart. Du kan se på sista steget vad jag har i beredskap för detta instructable, ha tålamod jag sålla igenom allt och få processen rullande.I detta Instructable kommer jag visa dig några tips som gör din dator mycket...

Med Team Viewer för att styra en annan dator

mina föräldrar har nyligen fått på information highway och snabbt upptäckte de visste ingenting om världen bred interweb ;). Snarare än att gå över till deras hus varje dag jag laddade ner ett fjärrstyrningsprogram så jag kunde hjälpa dem navigera,...

Att göra din dator hälsa dig / tala

Detta är en mycket enkel instructable som vägleder dig att göra du datorn talk. varje gång du startar upp din dator, möter det dig med något som "Hej-Master Yoda"Uppenbarligen finns det många sätt att åstadkomma detta, på många språk. den enklas...

"Geek Man till rescue super passa för att det är en dator i fara någonstans!"

jag älskar dessa geek squad kostymer jag gjorde för några år sedan. Stolt över att vara en nörd! Den Geek tröjor gavs till oss av mina män föräldrar. Min man vägrade att bära skjortor om inte jag gjorde dem till en kostym eftersom han arbetade i den....

Chip dator: Lätt att producera AVR BASIC dator

Detta instructable kommer att dokumentera och förklara mitt senaste projekt, en fristående datorsystem baserat på ett enda chip (IC); ATmega 1284P. 1284 P ansvarar för samtliga delar av systemet, inklusive kör BASIC tolk, generation RCA video signale...

Att säkra din dator: 007 stil!

Har du någonsin känt mig osäker om vad du har på din dator? Kanske de är saker du inte bör ha, eller kanske du är bara orolig för dina värdefulla data (kreditkort, inloggningsinformation, etc.) hamnar i fel händer? Sedan görs denna intsructable med d...

Del Produktguide för att bygga en ny dator

bygga en dator är ett bra sätt att spara lite pengar, eller få en bättre dator för priset. Det kan du göra datorn precis som du vill det, om det måste passa in i en viss storlek eller utföra specifika uppgifter. Detta instructable hoppas jag att guid...

Sluta att förlora små dator enheter

jag har en laptop i julklapp i år tillsammans med en flash-enhet att gå med den. Det är är att jag är en collegestudent och bär min laptop och sånt i min ryggsäck. Jag blev sjuk av gräva igenom den varje gång jag behövde min blixt driva, så jag tejpa...

Att göra en dator Tweet när Internet har öppnat

i detta Instructable jag kommer att berätta hur man gör datorn tweet du när det framgångsrikt har loggat in och öppnade på internet. Detta skulle vara användbart eftersom det låter dig gå därifrån och inte behöva kontrollera om din dator är redo.Prog...

Hur du spelar in din egen röst på Xbox utan att använda en dator

för att spela in allt ljud inklusive chatt inklusive din egen röst samtidigt utan att använda en separat inspelning enhet eller mikrofon mixer, behöver du en eftermarknad gaming headset med mikrofon övervakning såsom Turtle Beach X31. Denna typ av he...

Hur att reparera kondensatorer på dator moderkort och andra elektroniska enheter.

Detta instructable visar dig hur att diagnostisera och reparera dåliga kondensatorer på datorn kretsar sparar du pengar på nya apparater och förhindra deponier från att fylla upp.VARNING RISK FÖR ELEKTRISKA STÖTAR FORTSÄTTA PÅ EGEN RISKKoppla alltid...

Åtgärder för att göra en dator programmerbara vulkan

har du någonsin försökt att göra en vulkan utbrott genom att använda El? Gav du eftersom du fick alltför förvirrad? Bra med hjälp av mitt projekt kommer du inte behöva gå igenom komplikationerna av räkna ut det själv. Du kommer att Visa programmering...

Min creativeZen (eller MP3) spelare kommer inte att ansluta till min dator!

Heres hur man fixar ett vanligt problem med CreativeZen / MP3-spelare.Symtom:Enheten kan inte identifieras av datornEnheten kommer inte att synkroniseraEnheten kommer inte att ansluta till Zen Media Explorer/iTunes/WMPMed andra ord, inte kan din spel...

Hacking Hexbug Spider XL att lägga till dator Vision med en Android Smartphone

jag är ett stort fan ursprungliga Hexbug™ spindeln. Jag har ägt över ett dussin och hacka dem alla. När som helst en av mina söner går till en vänners födelsedagsfest, får vän en Hexbug™ spindel som en gåva. Jag har hackat ursprungliga spindeln för a...

Hur man gör Windows Vista eller XP ser ut som Mac Os X utan att sätta din dator på Risk

det finns ett enkelt sätt att göra tråkiga gamla vista eller XP ser ut nästan exakt som Mac Os X dess verkligen lätt kommer lära dig hur! Att ladda ner gå till http://rocketdock.comSteg 1: Steg 1 Ladda ner & installera Rocketdock Ladda ner och instal...

Hur man gör virus att stoppa någons dator

först göra en genväg sedan skriva avstängning - nsedan klicka på nästa och skriv namnet på genvägen,och allt är gjort.Du kan skicka via skype eller e-post....

GEEK-att-du: Hur man säkert felsöka, rengöra och reparera en dator

detta Instructable kommer att lära dig några grundläggande regler att följa när du arbetar i insidan av datorn.Viktig anmärkning: De komponenter du se utanför datorn är komponenter inte längre i använda antingen för att de är döda eller alltför förål...

GEEK-att-du: Hur att ta hand om din dator

den andra Instructable i GEEK-att-du-serien, "Hur man tar hand om din dator" vägleder dig om hur du tar bättre hand om din dator för att förbättra och bibehålla sin livslängd och effektivitet.Detta kan inte se ut som många steg, men det finns go...

Lär dig att bygga en stationär dator eller PC

gillar bilar? Kolla in min nya hemsida! http://nukem384.blogspot.com/http://www.youtube.com/watch?v=9smMOm60gkULär dig att bygga din egen dator eller PC. Gör att du kan anpassa efter dina exakta behov! Ledsen att kvaliteten är lite skit.Delar...Coole...