Att göra en ritning maskin från skivspelareDetta Instructable gjordes av Mr Mortensens 3: e klass klass på River Rock Elementary i Lehi, Utah. Detta är vår första gången att göra en Instructable, så vi hoppas ni gillar det!

VÄNLIGEN RÖSTA PÅ OSS!

Detta är inte vår idé, men det är vår ta på en idé som vi såg på ett par olika webbplatser. Om vi visste den ursprungliga skaparen skulle vi kredit dem.

Denna spirograph ritning maskin var kul att göra!

Se Steg
Relaterade Ämnen

CNC-ritning maskin

Hej alla och Välkommen till min första tutorial!Idag jag visar dig hur du utformar en ritning CNC med som primära maskinvarukomponenter en Digilent Arty ombord, DC-motorer och RC servon.Viktigt: Eftersom jag arbetar för närvarande på detta projekt ja...

Polargraph ritning maskin

Denna maskin, en variant på den hängande-pennplotter är en iögonfallande och medvetet naiva försök att bryta sig ur det orörda, pixel perfekta, färg korrigerade utrymme som finns i våra datorer. Det är en ritning maskin, som tar en penna (ett mänskli...

Världens enklaste ritning maskin

ett par år tillbaka var jag ges möjlighet att få min egen art studio. Med mitt eget utrymme att göra var vad jag ville (mer eller mindre) en stor nyhet för mig. Det första jag gjorde var att göra en dum matta. Jag fortsatte sedan fylla det med ewaste...

Brain Wave ritning maskin

Denna maskin byggdes ursprungligen för en Galleri show som jag hade förra terminen. Det tar input från en EEGEN hjärnvågorna scanner och används för att styra placeringen av en markör i realtid.Denna maskin är baserad på polargraph av Euphy. Polargra...

Lär dig hur att samla tyg av en maskin sicksack stygn

älskar att sy Studio Visa dig hur du samlar in tyg av en maskin sicksacksöm. Denna söm används för att samla in tyg och är den starkaste metoden för insamling. Den kan användas på tunga tyger som denim, ull och mycket mer. Denna insamling teknik anvä...

Hur att bläck en ritning

för ett tag sedan jag gick till en serieteckning klass och lärde mig en massa saker om ritningen, och en av mina faves infärgning. Infärgning kommer med markörer (helst sharpie) på ett speciellt sätt. Min lärare berättade för oss att inte kalla det s...

Cirkelträning Scribe ritning Robot

Är processen att dra kretsar med ledande bläck pennor för nära besläktade kroppsarbete för dig?Eller vill du bara se en cool grej hända?Detta kan vara lösningen för dig. Vid ett av våra hackerspace februari bygga nätter w / Krets Scribebeslutade vi a...

Rita maskin med Arduino

Min första användning av Arduino i ett projekt. En skoluppgift att göra en ritning maskin. Detta var 2 veckors projekt, så snälla ursäkt trådarna som jag inte hade tid för att löda något.Jag tycker om beröringsfria-gränssnitt. Jag använde en fotocell...

Billigt, trevligt och konstiga du plotter med A4 rutat ($25 + några skrot)

Uppdaterad den 2 juni, 2014Min tävlingsformulär accepterades - nu kan du rösta för det här projektet om du gillar det! Tack!----------------------------------------------------------------------------------------------Hej du!I början måste jag varna...

CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplast

SammanfattningDetta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fi...

Hur man bygger en annan värdelös maskin: lätt att göra, och svårt att använda!

Så många onyttiga maskiner byggs, varför bygga en annan? Helt enkelt, det är riktigt kul:), kul för att bygga och kul för att leka med.Jag försökte att ge denna version en karaktär, som jag alltid känt att det finns någon "tänkande inne i lådan"...

Ritning tips: att få proportioner rätt

Eller åtminstone få dem närmare till höger!Ritning från en foto referens utan spårning kan vara lite av en utmaning. Det största problemet de flesta människor ansikte, blir proportionerna fel. Ögon alltför långt ifrån varandra, näsan för långt ner, ö...

Hur att skulptera från någon ritning handledning

det är en ofullbordad Instructable, kolla tillbaka snart för fler bilder.När jag var yngre, ville jag hitta tutorials om hur man skulptera vissa karaktärer från TV-serier, TV-spel och filmer. Tyvärr, jag kunde aldrig hitta någon bra lera skulptera tu...

4 grundläggande kommandon för att göra ritningar i AutoCAD: Använd dem för att rita en stjärna

Detta Instructable är skriven för dem som bara lärande och börjat med AutoCAD med syfte att förmedla några goda råd. Det förutsätter vissa anläggning med datorn.Jag kommer att visa hur man gör stjärnan ovan med fyra grundläggande och mycket användbar...

Tur ett barn ritning i en broderad Plushie

För inte länge sedan en mor kontaktade mig och frågade om jag kunde vända hennes barns ritningen i en huggable plysch kudde. Hon bifogade en mycket detaljerad teckning skapad av sin 5-årig dotter som heter det "Googly ögongloben Dam." (Det finns...

En skissa maskin ur en låda

bör skissa, inte utarbeta, eftersom skisser är gjorda för någon typ av ritning, utarbetande, du namn den.Det är så lätt som det blir, en kartong, några extra tjock kartong från en annan låda, en spegel och en bit glas eller genomskinlig akryl.Klipp u...

Teknisk ritning och utarbeta Primer

När jag gick i gymnasiet, det var en tid när butiken klasser fortfarande fanns och du kan lära dig vissa färdigheter som är viktiga för din framtida maker själv. Det var värst av tider. Det var bäst av tider... Jag tror en av de viktigaste färdighete...

Sound (ljud) maskiner

som en del av att vara en konstnär i bostad på Instructables, tog jag på mig att bygga av par brus maskiner / speldosa. Mitt intresse ligger i att utforma objekt som skulle möjliggöra för människor att utforska världen av solid syntes och för mig att...

Att göra en Kinemat

idén var att skapa en kurva-dawing maskin som kallas Kinemat beskrivs i Ivan Moscovich bok "Leonardo's spegel och andra problem". Enligt boken, "även till synes enkla, enheten kan användas till att rita ett praktiskt taget oändliga antal an...