Att göra en swap hyllaHej, vi är PhillyBookShare. Vi konstruera enkla att göra bokhyllor av kartong, fylla dem med böcker och placera dem runt staden Philadelphia. Du kan lämna en bok eller ta en bok. Vi vill expandera projektet och sprida projektet till städer över hela landet. Vår grundfilosofi är att vi vill göra det lätt att läsa, och lätt för ivrig läsare att dela denna passion. Hyllorna är lätt att göra och kostar väldigt lite att göra. Vi vill att detta skall bli en självständig rörelse som andra kan börja i deras område och har människor bidra böcker och låna böcker, allt för gratis.

Kolla in vår hemsida och Läs mer.
http://www.wix.com/phillybookshare/Philly-Book-Share#! Home|mainPage

Se Steg
Relaterade Ämnen

Antikt Piano hylla

Jag hade en gammal Steger & Sons piano från början av 1900 som var helt ur kommissionen. Jag tog de fyra främsta 4 X 4 inlägg ur det år sedan för att bygga en prototyp plattform säng, och jag var kvar med en hel del andra bitar liggandes. Om den del...

Gigantiska källaren eller garaget hylla för $36

Jag behövde hyllor för min källare, men jag ville ha lite kul med det och se hur mycket hyllor förvaring jag kunde bygga till lägsta möjliga pris, medan det fortfarande är mycket stark. Denna hylla använder en enda OSB 4 fots x 8 fots blad och 2 x 3...

Ambient LED hylla belysning

jag hittade några bra instructables på här och används lite info från var och en för att skapa min egen omgivande hylla belysning. Jag är vanligtvis inte en att bli alltför involverad, men eftersom jag har tagit så mycket från platsen, jag kände att...

Guide till att bygga en inverterad bokhylla

Om du är typen av person som älskar att läsa och samla böcker, måste du vara beredd att ta itu med ett problem: förr eller senare kommer du till slut på tillgängligt utrymme för dina böcker. När du har nått gränserna för bokhyllan, kommer du att behö...

17 enkla sätt att organisera ditt kök

Med lust att börja spring-cleaning på väg, denna månad vi firar alla genius idéer som Sugru gemenskapen har haft för att göra mest av våra utrymmen.Köket är ett bra ställe att börja - rensa själv lite extra utrymme och har allt du behöver till hands...

Lätt och Awesome pall hylla

jag älskar att arbeta med lastpallar. Trä är svårt att arbeta med, det är svårt att få och det tar mycket mer arbete till slut. Men även med alla som jag älskar dem. Jag vet inte om det är det unika sättet projekten vända ut eller om det har att du a...

En hylla tillverkad av överblivna bitar av trä

jag hade massor av oanvända hyllor och cut-off bitar från andra och jag beslöt att göra en innesluten hylla med dem. Jag ville att det skulle designa själv, vilket betyder bitar skulle bo samma längd så långt som möjligt så att det måste passa ihop p...

PVC pipe hylla

PVC pipe är stor byggnadsmaterial. Den är billig och har många användningsområden, som att göra en UNDERKYLA hylla.Steg 1: material Material1. 10 fot 2" diameter PVC pipe2. 2 L formad 2" PVC rörskarvar-kontakt3. sex bultar (storlek ingen spelar...

Verktyg arrangör hylla

En av våra tre teatrar är på motsatt sida av byggnaden att springa tillbaka till butiken för "en verktyget" obekvämt. Som en lösning vände vi en av lagring garderober in en mini verktyg rummet att hålla en grundläggande uppsättning verktyg i. De...

Enkla stora Plywood och 2 x Lumber hylla

jag älskar hyllor. Om du gillar men här är en hylla design som är inspirerad av en annan hylla jag gjorde kan du läsa min galna hylla kompatibel. Detta är en större konstruktion än tidigare hyllor jag har gjort och gjordes för min flickväns nya dagis...

Hylla Panel Power Supply

i detta Instructable kommer vi att lära hur till omvänd en 350W dator ATX Power Supply Unit i ett Lab nätaggregat som är inbyggd i en panel som kan passa in i ett cubby hål / hylla i din arbetsplats / skrivbord.Steg 1: Gammalt makten tillförsel konfi...

C-Clamp trä hylla

Jag inspirerades av Areaware vägg klämmor och ville skapa något liknande för mitt hemmakontor. Jag trodde en c-clamp hylla skulle vara ett bra komplement för mitt hemmakontor och kände att det skulle samordna bra med mitt rörtång bord instructable. S...

Console Gaming hylla

För alla oss gamers förstår vi att organisation och display kan vara lite av en handfull ibland. Att uppnå den ultimata display/samlingen är en pågående kamp.Mitt mål var att skapa en konsol gaming hylla som visar min favorit och mest använda konsole...

Garage hylla instruktioner

Beskrivning:Hyllorna längs sidan av 3 car garage. Byggt i två sektioner... hög och kort som sömlöst passar ihop. Kort avsnitt möjliggör garage dörren clearance.Obs: Hyllor visas med MDF delar omålad. Så småningom kommer jag måla eller försegla MDF fö...

Måla en Visa hylla

dag jag måla min displayen hyllan som jag gjorde innan.Steg 1: Ändra till Paint jag ändra för att måla denna display hylla.Steg 2: Lägg en plastfolie jag satte en plastfolie på golvet.Steg 3: Ta det i bitar jag tar det i bitar.Steg 4: Använd denna fä...

Återanvända en gammal soffbord för att göra en Osmanska

detta projekt föddes beror på att jag börjar från början i mitt vardagsrum, och jag hade ingen plats att vila fötterna.Jag hade en mässing inlayed soffbord som pappa kom tillbaka från Afrika. Ja, det är ganska, men det är Gud hemskt för att vila fött...

Enkel hylla för en garderob - TechShop

bestämde jag mig för att min garderob behövde rensas. Varje gång jag har rengjorts mitt rum under de senaste åren, har min garderob fått mindre ren. Jo jag hade fått nog av detta och beslutade att det enda verkliga sättet att rengöra garderoben skull...

IVAR hacka - gör en 2-sidig manga hylla/avdelare

detta instructable visar hur man gör en 2 dubbelsidig manga hylla med IVAR hyllor från Ikea och kvartal-runda. Det gör också en rumsavdelare avsnitt av områden (i mitt fall, område för en säng och ett område för att arbeta på hantverk). Dessa hyllor...

Öka naturlig belysning i ett rum på mindre än en timme eller spegel hylla

jag är en sucker för dagsljus och verkligen vem är inte? Studier visar att klassrum och kontor med naturligt ljus orsakar passagerare att känna sig gladare, mer energisk och poäng bättre på tester. Att göra maximal användning av dagsljus minskar ocks...