Att göra en telefon täcka med en ballongjag vill ha en telefon täcka billigt så en idé kom till mig att göra det med en ballong
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dekorera din din gamla tråkiga telefon täcka

göra din gamla telefon täcka ser underbaraSteg 1: jag har använtsvart tryckvattenvatten färgerakryl colour(golden)penselsccisorSteg 2: Nu tar omslaget och göra vissa linjer genom kranenSteg 3: Nu färg hela omslagetSteg 4: Nu ta bort raderna tapSteg 5...

Telefon täcka notebook

Idag jag presentera en idé för att återanvända gamla telefon täcker. Förvandla det till ett omslag för en bärbar dator.Steg 1: materialMaterialDu behöver bara 3 material:Gamla (och nya) telefon täcka,En liten anteckningsbokDubbla side bandVerktyg (ej...

Värme känsliga telefon täcka

HejSå under senaste veckorna jag har varit inblandad i ett projekt kallat A Shedload of Science i samarbete med Glasgow Science festival (länkar till deras hemsidor nedan) och dess gett mig möjlighet att arbeta med några av de material jag inte har a...

Anpassa din trä telefon täcka

några veckor sedan köpte jag en bambu iphone täcka för min flickvän. Hon letade ett tag, så jag köpte den som en överraskning. Men jag ville göra det mer personligt...Ha roligt anpassa din täcka!Steg 1: Hitta rätt bild När sett för en bild, är det vi...

Praktisk telefon täcka

Jag tar dig igenom steg för att göra en robust telefon täcka. Jag kommer att göra en för en iPhone 5s men du kan göra det för oavsett vilken telefon du har. Locket har ett bälte loop som gör det möjligt att ha locket fäst på bältet (användbart om du...

Att göra en Cat(?) Mask med glasfiber

jag är inte ny på Instructables, men jag tänkte att det är på tiden att jag får ett konto och ge tillbaka till en webbplats som har gett mig så mycket inspiration och information. Detta är mitt första inlägg, så alla kommentarer och kritik är välkomn...

Nybörjarens guide till att använda Webhooks för hemautomation med Prota OS

TL:DR: webhooks är lätt att använda och ställa in med Prota OS. Använda webhooks till hundratals automation arbetsflöden.Lär dig hur du konfigurerar och använder Prota OS för Raspberry Pi här.Hämta Prota OS för Raspberry Pi här.Vad är webhooks?Google...

Att hålla din värld synlig med The Batch öga Saver

om du är intressant i kod eller batch skript, kolla in min senaste kompatibel här.Dina ögon är mycket viktiga. Skruv med din vision och det ska skruva med dig. Vi lever i en värld av närbild arbete och våra ögon gillar inte den. Våra ögon fungerar pr...

Udda strumpa telefon täcka

fick en udda socka kvar från en tvättmaskin som åt andra? Fick en shiney bit av electrickery som du vill skydda i fickan? Gör en telefon strumpa!Steg 1: material Behöver du:1 x gamla strumpa (inte så stinkande är bättre)1 x hårdvara för skydd (i mitt...

Den perfekta (Universal) DIY telefon står med endast tre bindemedel klipp

syftet med denna handledning är att skapa en "Universell" telefonen stå med hjälp av enkla stationära utan några verktyg eller lim.. Telefonen står bör vara robust nog; inte bara för att visa men praktiskt nog att använda medan är den placerad p...

Att göra en kartong djävul med 123D göra

HAlloWeEn!Jag gör vissa saker live skrämmande upp kontoret och jag kom över en riktigt bra modell av djävulen karaktär från Legend. Tim Curry-Satan killen. Allt jag minns är honom väsande på Tom Cruise, "Boiyyyyy...".Denna modell är cool efterso...

Öka You'r telefoner Audio ljud med denna 1 lätt knep - Life Hack

öka You'r telefoner Audio ljud med denna 1 lätt knep - Life Hack...

Hur man gör ett läder pass täcka (med laserskärare)

när du är en erfaren resenär (som min partner), passet tar en hel del slitage. Lyckligtvis kan du förebygga en försämring av ditt pass (aka "din biljett hem") i några korta steg!Detta projekt kräver användning av en laserskärare som jag åt på Te...

Hur att ta ut en telefon med hjälp av ficklampa

För detta ändamål vi USB-sladd och ficklampa minsta på 3 batterier eller andra 5-6v. Vi klippte av штекер för USB och hitta polaritet +/-, vi ansluter till ficklampan av tråd och få värdefulla laddningen. Om du av chans попутали polaritet +/-, sedan...

Air Vent täcka med USPS låda

så du bara beställt 200 lådor från USPS eftersom de var fria och du har förmodligen använt nära ingen. Heres ett snyggt projekt jag gjorde på hur man kan använda mindre rutorna. Inte har några lådor? Gå till USPS.com och beställa något, de är gratis....

Att skapa en hem Media Center-Streaming med Ubuntu

låt oss inse det. Skivor är ett minne blott, och externa hårddiskar är skrymmande och obekvämt. Med denna guide, kommer att jag visa dig hur du skapar ett hem Media Center, kan strömmande filmer och musik direkt till din dator. Bästa är, det är grati...

5$ DIY telefon täcka/fall

Min telefon såg typ av gamla eftersom baksidan täcker opaintstarted skalar av. Så i en anda av att beslutat jag att göra en egen telefon fall/cover/back platta att komplettera min kärlek till iron man.Verktyg-Spray färg x 2spray lackMaskeringstejpPen...

Att skapa en DIY pall trä golv med gratis trä

Det tog lite ansträngning, det tog lite tid, men i slutet, vi är super nöjd med den.Steg 1: Komma igångVårt skafferi golvet var en katastrof. Eller, den litet skrämmande meningslöst rum vi förvandlats till ett skafferi hade denna hemska billiga matta...

HÅRDDISK täcka med ÖVERBLIVNA bröllop kort

säsongen av indiska bröllop eftersom det är.. .u kan använda den för att göra en fullständig diy hårddisk täcka eller nästan alla omslagSteg 1: Vad alla U behöver * scisors* skala* lim* penna & radergummi* ju ett bröllop kortJag hade en en med papp m...