Att göra mer skåp utrymme under en bar counterjag bodde i mina föräldrars hus under och efter min skilsmässa, försöker återhämta sig ekonomiskt. Deras övervåningen hade en bar counter och en liten bar sjunka. När jag bodde ensam, var det kök utrymmet inte ett problem eftersom utfodring en person det var verkligen inte svårt med mikrovågsugn och andra små apparater som jag redan hade köpt för hotel matlagning när du besöker mina pojkar. Men när mina pojkar flyttade ner jag behövde mer utrymme att lagra mat sedan gå ut och äta när jag inte känner matlagning var inte möjligt ett alternativ utfodring tre i stället för en. Jag gjorde bättre användning av bar skåp, och jag ska visa dig hur här.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Det fanns utrymme under mitt skrivbord

Hi, det är mitt skrivbord. En ren arbetsyta.Kanske liknar ditt skrivbord mig.Steg 1: Leta upp och markera det perfekta utrymmet Det finns utrymme under skrivbordet. Men vi måste vara försiktiga med det visuellt bruset och komfort för våra ben.Använd...

Att få ut mer av din billiga digitalisering broderi programvara

flera år sedan jag köpte några digitalisering programvara för min Husqvarna Designer jag. Jag köpte inte toppen av linjen programvaran, men vad jag köpa (4D broderi Extra) inte arbete som jag trodde det skulle. Jag trodde att den skulle kunna ge mig...

Rijido, att göra mer prisvärda & bekväma protetiska sockets.

Rijido, att göra mer prisvärda och komfortabel protetiska sockets."Den amputerade Coalition of America uppskattar att det finns 185.000 nya nedre extremiteten amputationer varje år bara i USA och en uppskattad befolkning på 2 miljoner amerikanska amp...

Att göra mer plats i din verktygslåda

*** Obs *** om det finns extra bild anteckningar överallt jag kommer fixa det när Instructables blir glitch fast:)Många verktygslådor Använd blow-gjuten plast, som lämnar massor av ihåliga skrymslen och vrår. Om du noga med att inte helt ta bort ruta...

Häng din LCD utan att bryta väggen och spara utrymme

Hej människor, detta är min andra instructable. Det är ett riktigt enkelt trick men kanske någon tänka inte på det. Är att hänga LCD i ett scenario där det finns hyllor (eller något) upp, så att man undviker bryta mot väggen, spara utrymme som underl...

Hur att återanvända en advent kalender för att göra mer choklad!

Helloooo! Detta är en enkel guide till en funky sätt att använda gamla advent kalendrarna. Du behöver:1. om 180-250 gram choklad är Cadbury bäst att använda (DUH!).2. en gammal (kartong) advent kalender.Steg 1: Smältande choklad Bryta din choklad i s...

Att göra mer för mobilt Internet

detta "vänners kompatibla är inriktad mer på standard och smart-ish telefonerna förbrukaren, iPhone är bra men de är dyra och sådant, plus alla inte har antagit dem eller helt enkelt inte gillar dem.Överraskande det har kommit på en enorm, både beten...

Att få ut mer av en kan Lifehack

Målet med denna kompatibel är att visa dig en snabb och säker (inga vassa kanter) tips på hur du får det senaste lite av varje kan. Detta är användbart för att få en extra klunk, men också att göra ett bättre jobb på rengöring ut burkar så du inte få...

Otroligt lätt att göra PVC Nunchaku för under $10

jag har skapat en stor par nunna-chuckar ut några vanliga PVC-rör, kedja och lite tid. Jag hittade det mesta runt min pappas butik och resten köpte jag för mycket billigt på min lokala järnaffär. Dessa är bra för karate praxis, låtsas att du är en Ni...

Handheld Yahtzee hacka - 5 nya sätt att spela

Handheld elektronisk Yatzy är ett bra komplement till någon bilsemester, camp-ut, eller, låt oss vara ärliga, besök till pulver rum. Det är små och enkla komponenter gör det en Välkommen vapen mot tristess i alla åldrar.Med tillgång till moderna smar...

16-nyckel knappsatsen avkodning med en AVR MCU

detta instructable visar dig hur gränssnittet en 16-nyckel knappsats till din AVR microcontroller och läsa nyckeln när en tangent är nedtryckt. Jag ska presentera knappsatsen först, sedan 74HC922 16-nyckel dekodern IC som pin-saving mekanism, sedan s...

Knölig alla terräng gummi plånbok med valfria Smack-lampor

en av mina grannar sätta en hög med mtb däck ute på gatan för sopor plocka upp. Naturligtvis mina jägar instinkter tog över och jag släpade dem alla tillbaka till min lya att skryta över. Det är möjligt att jag har för många gamla cyklar (nevah!). Ka...

Skjul Ramp

Mitt garage började få trångt så jag bestämde att jag behövde ett skjul för gräsmatta/trädgård utrustning. Jag tänkte bygga en men räddats och beslutade att köpa en 10' x 14' skjul med 6' breda dörrar från närliggande Amish gemenskapen. För att inte...

Hård Fleece Dragon Hat(s)

Att göra fleece hattar är ett bra sätt att komma igång i sömnad. Det är en förlåtande material som syr enkelt.Dessa dragon hattar är baserat på en modifierad kommersiella mönster som var bättre att lägga till skalor och tänder. Det är en enkel 4 pane...

DIY anpassade tavelramar

undvika de höga priserna för att köpa egna ramar genom att göra egna. Det är lättare än du tror.Steg 1: IntroduktionInget hjälper förbättra utseendet på ett fotografi, teckning, print eller andra teckningar än en bra bildram. Ramar är tillgängliga i...

Bygga och kod en MONSTER musikaliska teslaspole med en mikrokontroller

besök min youtube sida för fler projekt: http://www.youtube.com/channel/UCksEFn8xaLP0z4rsiHa9zcA?feature=mheeNär vintern kommit, att många tvingas stanna inomhus... För många är innebär detta spelar Alfapet med mormor, titta på TV, gör pussel och sit...

Minimalistisks Magic plånbok

en ändring av den magiska plånboken att hålla kreditkort. Trimmade till den kala minimien--tjockleken på en kort plus gummiband,Kredit- och ID-kort kan inte 'vändas' i magisk plånbok mönster. Denna design erbjuder en elastisk exteriör för att hålla d...

Ljusna Planter

förra året köpte jag några växa ljus som jag älskar att odla färska grönsaker speciellt på vintern. Inte bara är de friskare och bra för dig men de är billigare än vad du kan köpa dem för i supermarketss. Inte bara att de smakar bättre.Att vara min f...

Hur man gör en kan arrangör av kartong

syftet med projektet är att bygga en låg kostnad kan-arrangör system av kartong för att göra effektiv användning av det begränsade utrymmet i mitt skafferi och underlätta en först-in, först-ut (FIFO) rotation schema för konserver med ett förfallodatu...