Att göra Scrapwood soffbordInte känner för behandlingen? Kolla in filmen ovan visar en översikt av byggprocessen.

Om du är fortfarande med oss och vill göra detta, kommer att följande steg gå igenom processen och de lärdomar jag längs vägen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra ett soffbord från regenererats pall trä

I detta Instructable Visa jag dig hur jag gjorde en awesome rustika soffbord från regenererats pall trä.Denna pall trä projektet är enkelt att göra och kräver inte några fancy verktyg eller tiptop träbearbetning färdigheter.Material du behöver; 1 ell...

Kaffe runt världen-skapa dina egna anpassade soffbord

Vill du ha kaffe i Europa, ta ut i Kina och en hamburgare i USA på samma gång? Så skulle jag! Tyvärr är detta inte en Instructable om hur man kan vara i mer än ett ställe i taget eller resa världen. Men med din egen anpassade världen karta soffbord k...

Kartong soffbord

efter att ha köpt ett par bitar av möbler, jag hade ett antal stora bitar av kartong kvar. Snarare än att bara kasta det hela i den container, beslöt jag att göra ett soffbord med det istället! Jag ville göra det ganska stadiga, så jag tänkte jag sku...

Soffbord - Mackintosh inspirerad

det, min första riktigt instructable...Detta är en av de mycket få mönster som jag faktiskt har byggt, och den jag är mest nöjd med både design wise och bygg klokt. Att säga jag blev förvånad över att jag kunde bygga den (och gör det bra) är lite av...

Soffbord från regenererats bowlinghall lane - för en icke-woodworker bor i liten lägenhet

Aldrig gjort något av trä innan? Har trä-arbetsredskap? Eller ens, ärligt talat, ett garage eller uppfart att göra träbearbetning på? Inte jag heller! Men jag fortfarande slutade göra tabellen, och här är hur.Först beslutat att göra ett soffbord efte...

Serietidning soffbord

Hej alla, detta är min första Instructable, så snälla ursäkta min formatering, men jag hoppas ni alla kan hitta en användning för gamla serier som jag gjorde!Detta är en super lätt att göra dekorativa soffbord för ditt vardagsrum. Denna process kan v...

Stuga fönster soffbord

medan jag bläddrade runt vår lokal återställning (Habitat for Humanity återförsäljning shop) kom jag över deras högar av gamla fönster. De testar för blyfärg, vilket är trevligt - bly fri garanti! Jag lutar åt att göra ett soffbord, eftersom vi inte...

Glödande återvunnet Drum soffbord

detta projekt är verkligen en av mina favoriter. Det tog inte mycket tid eller pengar och ser bra ut. Tabellen ser ut som det var skräddarsydd av en professionell, men egentligen bara kräver vissa enkla elarbeten. Det är den perfekta storleken för et...

LED Pinball soffbord

det var, jag skötte mina egna affärer, när plötsligt (som alla goda historier start) jag hittade en gammal flipperspel på soptippen. Jag tog hem och har hjälp att sätta den i huset där det satt i mitt vardagsrum tillräckligt länge för att sätta rostf...

LP soffbord

jag behövde ett smalt soffbord för som skulle tillåta det utrymme som jag behövde för mitt hemmakontor.Detta soffbord var snabb och lätt att göra...1) Jag använde 2 gamla metall mjölk lådor för stativet som vi använder för att lagra gamla LP-skivor.2...

Vävda Top soffbord från skrot

Jag hade sett en vävd bänk design på ett hem förbättring visar att jag avsåg att kopiera för att göra ett soffbord. Jag hade några skrot trä kvar från en trasig ner staket, en bruten ner hängmatta och sedan en dag såg jag en glasskiva kaffebord på Go...

Pringle soffbord

detta soffbord var handgjord med gamla Pringles rör, en gammal spegel och en gammal pizzabotten. Jag försökte använda så många kasserade objekt som möjligt för att bygga min nya soffbord för att visa att något kan användas och gick tillsammans för at...

Soffbord av en... bilen rullar

Jag beslöt att göra ett soffbord av ett hjul som jag verkligen gillade. Här är en snabb flyga över stegen.Hjulet är ett Ruffino 20 tums hjul.Nedre plattan är en 19-tums stål cirkel och bas stålröret är 3 tum i diameter. Allt är svetsat samman och hju...

DIY Faux marmor soffbord

DIY heminredning design och blogg Arts & Classy, drivs av Meredith Greenberg, är en resurs för praktiska inredning inspiration. Hon har byggt konst och Classy på sin dröm om att skapa en kostnadseffektiv renovera high-end utseende för mycket mindre,...

Ännu en annan Daft Punk soffbord (5 x 5 ledde matrisen)

Ja, jag vet att detta har gjorts tidigare, men jag ville bygga min egen, med så få delar som möjligt. Jag byggde detta som en bordsskiva eller wall mount modell, men det kan skalas för att göra ett soffbord. Jag byggde den som en studie för ett mer a...

Kortregister soffbord

jag ville göra ett soffbord som man skulle kunna sitta på med en stol, så jag skissat upp några mönster och bosatte sig på den här. Soffbordet skulle se ut som ett kortregister från ett bibliotek, jag hade inte riktigt någonsin sett en så här, så jag...

Soffbord - enda pall

För detta mycket lätt DIY instructable kommer jag att visa dig hur man gör ett soffbord från en enda träpall. Min fru och jag nyligen flyttat in i vårt första lilla hem och insåg plötsligt att vi har en allvarlig brist på möbler. Detta är det första...

Soffbord, regenererats trä

en vän gav mig denna vackra pjäs av körsbär som brukade vara en mantel. Jag funderade om det en tid innan beslut fattas om att helt enkelt göra det till ett soffbord. Jag trodde naturliga benen skulle vara en fin kontrast till den tänkte cherry.Steg...

3-in1 table

3-i-1 tabell som är en TV bricka, en laptop stand eller ett soffbordTillverkad av 16mm marin plywood 3-i-1 tabellen är snabb och lätt att göra om du har alla dina styrelser tillskuret och montera med ett kex joiner.Du har möjlighet att ställa in stå...