Att göra Survival Kit från Dollar Store...Min fru skickar mig till Dollar Store när vi är låg på ett objekt i huset... och vi har inte fått våra Social trygghet kontroller så kan inte gå till Super marknaden. Jag får henne en rulle av vax papper eller en liten behållare kaffe tills vi kan gå till butiken för våra veckovisa marknaden kör.
Jag älskar verktyg och som en "prepper", fick idén att samla saker från Dollar Store som en del av min "prepping". Den första artikeln jag köpte var en hammare hängare. Detta är en bit av läder med ett snitt för en 2" bälte. Det finns en "U" del av maskinvaran, sticker ut från läder galgen i 90 graders vinkel. Du glida din hammare i det när du är ute och arbetar på ett jobb och behöver ta med hammare, tills du behöver den. Jag ändrade flygbolaget för att bära en yxa hade jag köpt för en del av min survival kit. Jag förkortat "U" hårdvara så yxan bars närmare till min kropp. Jag gjorde då en täckmantel för att täcka ax bladet så det inte skulle skära mig samtidigt som den. Jag hade en gammal bit av läder så gjorde omslaget, sätta på ett kick, knöt den till "U" bulten och sådär. Nu vet jag att folk kan säga att jag kunde ha köpt en cover, överskott för ca $3-5 dollar men sedan är det frakt, etc. Det skulle ha kostat mig $10-15, när jag fick den med posten. Om du inte har en bit av läder (du kan köpa en påse med skrot läderbitar från överskott hus) kan du göra omslaget från tyg och sy på en knapp.
Den andra överlevnad objekt jag köpt från dollar store var en tändare. Nu, jag röker inte men jag bär en tändare i min dagliga överlevnad redskap bära. Jag har använt en ljusare kanske 3 - 5 gånger Tina upp frusna lås att komma in i min bil under vintern och även att få in våra förvaringsenhet. Jag siffra $1 ljusare definitivt betalat för sig själv... det varade ca 5 år, och Japp,... Jag fick det på Dollar Store. Då var det lättare bränsle,
Jag hittade en påfyllningsbara butan gas lättare tillgänglig för $1, och en behållare av bränsle för $1. Så för $2... Jag bära omkring ett år leverans av butan bränsle och en tändare... (se foto). Obs, jag svepte ljusare med silvertejp... tändaren var mycket rosa... och jag är sådan macho kille (lol) att silvertejp täcker rosa samtidigt ge mig ca 1ft tejp att bära.
Jag gjorde mer tänka få föremål från Dollar Store eller liknande rabatt hus. Jag har gjort upp survival kit som innehåller 24 artiklar för ca $79. Nu uppenbarligen inte alla av dessa objekt är $1 dollar poster, men de levereras till rabatt hus av grossister... SÅ. Om du köper Dollar Store typ objekt, kan du få en sovsäck för < $20, som ett tält, etc... Min kit kostar ca $79... om jag köpte GI överskott objekt, tält, sleeping bag, knivar, etc, skulle kosta $500-1, 000...
Prova din Dollar Store och liknande lågprisbutiker i ditt område. Du kommer inte vill erövra Mt Everest med detta redskap, men dess billigt nog att ha flera kit... 1. i ditt fordon, 1 på jobbet, hemma, på din retreat... bör du inte att kunna få till ett kit, du kan falla tillbaka till Dollar Store. För fler förslag, kontakta me...barbuto
Relaterade Ämnen

Tetraedrisk Kite från Dollar Store!

Detta instructable inspirerades av en av mina favorit historiska siffror: Alexander Graham Bell. Detta är inte en hyllning eller en historielektion, så om du vill veta varför han är så awesome, google honom! Det räcker med att säga replikerar att det...

Hur att Linda en julstjärna gryta med Dollar Store omslagspapper

Efter att din julstjärnor eller blommor, dekorera potten är viktigt att göra det komplett.Steg 1: Hur att Linda en pott med dekorativa förpackning papper Vad du behöver:En kruka (du kan avgöra om det är en plast vas eller porslin som)Omslagspapper (h...

Altoids Survival Kit 2.0

Hej jag är BudgetBugout och i detta Instructable jag visa er min nya och förbättrade Altoids survival kit! Även om detta kit är anpassad efter mina behov och miljö anser jag att grunderna i detta kit är tillämpliga för alla! Välkommen att lämna komme...

Survival Kit i en Tic-Tac box

Hej! Detta är min första Instructible, så snälla rösta på mig i första gången författare och överlevnad tävlingar!Jag får inte att campa ofta, men när jag gör, jag gillar att vara beredd på allt. Det innebär att ha något på min kropp som hjälper om j...

EDC Urban Survival Kit

Ahh ja. Altoids Tin Survival Kit. Sådan en kliché. Det finns bokstavligen hundratals instructables om hur man gör en altoids tin survival kit. Ändå anser jag dem alla saknar en sak eller de andra som gör dem ofullständig. Jag har har gjort dessa för...

Wearable Survival Kit (med Tech tillägg)

Hej där! Här är en instructable om att göra en survival kit som kan bäras på handleden! Allt ni behöver är:En liten plastlåda (används här är en TicTac låda)Tändstickor (2)Del av tändning remsan på sidan av matchboxPlåsterEn dongel med en fungerande...

$4 spetsade skor (för målning) från Dollar Store

Jag är redo att bli matta i mitt hus och refinish plywood undergolv med Sanitred (vilket är det billigaste och enklaste sättet att skapa hållbara slät yta golv jag hittat efter viss forskning). Detta handlar främst om att måla plywood med flera lager...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...

Att göra en nr Budget 72 timmar utomhus nödsituation personliga Survival Kit (liten)

Hej, alla.Jag tror alltid att utomhus säkerhet är en helhetssyn och det går långt utöver än att bara ha en grundläggande Altoids survival kit. Men med detta i åtanke, jag har denna "baseline" no-budget 72 timmar-tills-rescue utomhus överlevnad s...

Att göra en Combo vissling/vattentäta Survival Kit

jag alltid bära en Leatherman och ficklampa i en höft påse. Jag letade på Altoids survival kit och ville ha något hållbart och små jag kunde bära på min person hela tiden. Jag hade mycket begränsat utrymme att arbeta med och var tvungen att vara krea...

En idé jag har att inprove många survival kit ute

jag var uttråkad ur min skalle och jag bläddrade www för att hitta någon idé för en survival kit och jag märkte något vissa saker var saknad som jag whould sätta i min egen överlevnad kit som är atm arbete ärendepostermen kanske dessa tips fungerar f...

Pocket Survival Kit

en begåvad person kan överleva med bara kläderna på ryggen och vad de har mellan öronen, men det är trevligt att ha lite hjälp. Till skillnad från en GPS, satellittelefon, tält, cook spis, ryggsäck, första hjälpen kit och mer tills du drar 200 pounds...

Introduktion till byggnad enskild survival kit

Hej Instructables gemenskapen,Tack så mycket för den positiva svar och återkoppling, favoriter & abonnemang för mina tidigare projekt. En sak jag insåg genom meddelanden och kommentarer för min tidigare Pocket Survival Kit Deluxe och omfattande Altoi...

Den "Everyman" varje dag bära (EDC) Survival Kit

jag har sett dussintals Altoid Tin och liknande survival kit här på Instructables och på andra håll. Många av dem är ganska bra, medan andra--både hem byggda och off-the-shelf--lämnas saknar några viktiga komponenter. EDC kit är lika skiftande som mä...

Survival Kit / idéer

Steg 1: Kit Ditt kit bör vara liten och kompakt, så det kan passa nästan var som helst. En annan bra sak att tänka på när en survival kit är att om du kan koka vatten eller laga mat i det som mitt är. De flesta människor glömmer bort det men det kan...

Små / stora Survival Kit

en mindre survival kit inuti en större en.Steg 1: Hitta en bra fallDenna mint behållare jag har haft för evigt. Jag såg alla instructables på här och bara beslutat att göra min egen. Jag är i kosmetologi skola så jag bär alltid extra stift bobby och...

Enkel Urban-utomhus Altoids Survival Kit!

Ja, det är en annan altoids survival kit. Men denna täcker allt från första hjälpen brand börjar matlagning till signalering till, du får idén. Så, vill du se vad du ska sätta i den? Ja gör du.Steg 1: Folie och näsduk Detta steg täcker folien och näs...

Vattenflaska survival kit

ansvarsfriskrivning jag inte är ansvarig för eventuella skador eller saker däri natur.Detta är min första instructable jag har gjort. Lämna gärna kommentarer.När jag var i scouterna, åkte vi på en 6 mil vandring och vi fick "förlorat". Ledarna v...

E.D.C pocket survival kit (inte Altoids tin)

detta är en liten kompakt survival kit i en första hjälpen kit låda från Dollar Store, har:Brand: 1 te ljus ljus, 2 böcker av matcher, 8 Strike anywhere trä matcher, 1 brand börjar sticka (kan brytas i massor av små)Verktyg: En halv penna lindade med...