Att göra tavelramar - IKEA bild Hackköpte vi lite bilder från IKEA, och de är typ av små för rummet vi vill ha dem i, plus att färgen kommer att smälta in i väggfärg också, men vår dotter verkligen gillar att bilder, så vi beslutade att skapa vissa tillägg RAM arbetar för att göra dem pop i färg och under tiden , göra dem nära lämplig storlek.
Se Steg
Relaterade Ämnen

IKEA MYDAL hack

detta är IKEA MYDAL säng hack jag gjorde för vår flicka. De flesta delar är IKEA baserat.1. MYDAL våningssäng ram www.ikea.com/us/en/catalog/products/201024512. SULTAN Lindberg spaltgolv säng bas www.ikea.com/us/en/catalog/products/600797883. BRODER...

Lätt IKEA SUNNAN hacka (icke destruktiva)

lätt IKEA SUNNAN hacka (icke destruktiva)Jag har alltid en massa saker som rör sig i min leksak butik shop-fönster. För att göra det lite lättare på batteriförbrukning och bättre för miljön använder jag IKEA SUNNAN för att göra sol leksaker-powerd. S...

IKEA Futon Hack

jag ville ha en uppgradering från typiska collegiate Ikea trä futon i vardagsrummet till lite mer elegant vuxen vardagsrum soffa. Forska soffor & soffor jag hittade; Jag kunde få en begagnad av craigslist (inte en väldigt snygg val), en ny från Ikea...

Hur att helt hänga en bild som kräver flera naglar

Denna "kompatibel" beskriver stegen för ett dumt litet trick (som jag plockade upp år sedan) för att helt hänga bara om något som kräver mer än en spik/skruv/cleat. Det fungerar lika bra för bilder, som den gör för grenuttag (eller bara om något...

DIY lap & skrivbord laptop stand [Ikea & eBay hacka]

jag gillar faktumet att...Ikea stativet håller min lap svala,och eBay fans att hålla min laptop cool.Men jag kan inte använda dem båda på samma gång :(Eller kan jag?!?! ;)Steg 1: Köpa några fans. Köpa den billigaste (dubbla) usb (vikning) fan tillgän...

Att göra en en bild INstaComic

Detta visar hur man gör en Instacomic. En InstaComic är en tecknad serie som är för instagram, i en en bild struktur, som liknar den klassiska verken av NY Times komiska remsor.Steg 1: Komma upp med en bra idé.Så brainstorma, men du brukar brainstorm...

IKEA ljus hacka en snygg och säker förbättring

Detta "vänners kompatibla föddes ur min dotter-in-law behov att visa ljus säkert i deras sovrum.Tre år gamla pojkar och ljus är inte en bra kombination.Steg 1: IKEA ljusMin son och hans fru bor i ett gammalt viktorianskt hus och de älskar originaldet...

IKEA soffbord hacka

Ikea kaffe bord hacka.Materialet används Base skåp lock panel och sultan Lindberg. Denna punkt var plocka upp som IT IS avsnitt, priset är billigare från att köpa en ny tabell. Detta är bra även för dem som gillar praktiskt arbete.Material lista:1) P...

IKEA Expedit hacka

idag, vi ska hacka IKEA expedit.Expedit är en av IKEAs mest varor som säljs med ett billigt pris är trotsigt värt det.Men expedit saknar färg, den finns i vitt eller svart men de är inte färger, så jag lagt några RGB automatiskt ändra lysdioder som j...

Fotografiska ljuslåda - IKEA lampa hacka

Här är en mycket enkel men effektiv Instructable.Solljus är en av de mest kraftfulla (och billigaste) ljuskällor för makro photograpy. Dock om ljuset är ljus, skuggor kommer mestadels att förstöra bilden.Detta Instructable visar dig hur du använder e...

Robotarm från en skrivbordslampa (IKEA Tertial hacka)

detta projekt svarar mot ett behov som jag hade: en tredje hand som håller en kamera medan jag utföra ett test och tar foton/video (användbart när du har fastnat på labbet sent på kvällen, och plötsligt behöver en fotograf).Nackdelen med en robotarm...

IKEA Clock hacka: Gummy Bear klockan

Hej! Här är en video av mig visar du hur till hacka en billig IKEA klocka för att göra en awesome färgglada och roliga gummy bear klocka! Njut!Min Youtube-kanal...

Alex Ikea Desk hacka

Det finns så många Ikea Hacks ute och vissa är så fantastiskt, men fortfarande kunde jag inte hitta något jag verkligen gillade eller ville för mitt hantverk rum. Efter ungefär en månad för att gå fram och tillbaka mellan 2 stilar av skrivbord beslut...

Naglar - n-motion (lentikulär bild hacka)

Okej! Så här är min första riktiga hacka, (hacka det upp, det vill säga).Nuförtiden finns det så många lentikulär bilder (som är de bilder som flip, morph, är 3d, kommer på paket, bokmärken, komiska kort, DVD-omslag du namn den) jag vet, du har sett...

Konkreta brist: Ikea Tabell Hack

jag ville ha ett billigt soffbord, så jag gick till Ikea och plockade upp en brist på soffbord för $20. Det var en liten slätt, så jag beslöt att anpassa den lite.Steg 1: Material och verktyg Materials:Soffbord IKEA brist ($20)12 ft 1 x 6 brädor ($10...

Återvunnet Ikea ljus hacka (PMB pt2)

Det är dags för min andra instructable på instructables jag kallar Pimp My Balcony(PMB) som syftar till att förbättra min balkong på olika sätt-serien.Första delen kan ses härDen här gången jag har gjorde en gammal Ikea golvlampa som, efter några re-...

LED-desktop / arbetsyta / tangentbord lampa (IKEA Tertial hacka)

Detta instructable visar dig hur du enkelt konvertera din gammaldags IKEA Tertial skrivbords lampa till en mer samtida, energi effektivare och snyggare arbetsyta, skrivbordet eller tangentbordet belysning enhet.Obs: Detta är min första instructable o...

Lotus lampa "Knappa" IKEA lampa hacka

Hej alla!Detta är min första Instructable, så som konstruktivt kritiska som möjligt :DJag köpte en Knappa lampa i den mest underbara platsen i världen - avsnittet "som är" i IKEA... för $10 :) (det är normalt $30)Jag försökte hänga upp det i min...

Att sätta användbara bilder på ditt Barclays kredit/betalkort

Barclays erbjuder möjligheten att sätta en bild eller ett foto på din kredit eller betalkort, jag gissar att andra kommer snart. Jag bär mitt kort runt med mig överallt, så jag började undra vad jag kunde sätta på det, jag inte lust något personlig (...