Att göra WabbajackSKYRIM! Min favorit spel. SHEOGORATH! förmodligen min favorit daedric prins.

Thoses av er som inte spela Skyrim eller har ingen aning om vad en daedric prince är. De är ganska mycket magiska odödliga varelser som bara vill ställa till problem. Efter kidnappar du i ditt eget sinne, eller Pelageous tredjedelar eller Sheogorath's (jag har ingen aning om vad som verkligen händer), daedric prinsen av madness kontrakt att hjälpa klara upp gamla Pelageous huvud, och ger dig wabbajack att göra så. för alla er clueless folk där ute får du i princip en cool pinne att skjuta magi mot människor med.

Jag älskar denna quest, och jag älskar Wabbajack, så jag bestämde mig att hålla för mig själv i mortal världen.

Det finns nog bättre sätt att göra detta, med bättre material, men för närvarande är jag pank, så arbetar jag med en ramen noodle budget.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur WABBAJACK övre PROP!

Vi kommer att göra ett projekt så cool ens Daedric prinsen av sinnessjukdom skulle uppskatta det!Bara så alla vet detta har min egen personliga utflytning till det, så att inte jämföra alltför hårt. Även regeln om "det finns inga misstag, bara ovänta...

Att göra en vertikal rökare och Grill

I en tidigare Instructable gjort jag en rökare från en gammal expansionskärlet. Det kom ut awesome, så jag tänkte jag skulle prova att göra en större rökare men kan fungera som en grill, inspirerad av japansk Kamado spisar ("ägg" ser bbqs). Om d...

Hur att marknadsföra ditt företag på Instagram

I år bestämde jag mig för jag ville komma tillbaka in i min hand broderi företag, att göra jiggy, och verkligen växa en följande på Instagram. I början av detta år hade jag ca 350 anhängare på Instagram. När detta skrivs, jag har lite över 1800 anhän...

Hur att snida en sked

Detta är en fortsättning på min sista instructable, där jag täckte bush craft verktygssats. Här kommer jag att täcka att göra en sked.Steg 1: Verktyg för val Kniven används för för att forma kroppen av sked. Skål mejseln att urholka sked. Och sandpap...

Liten filt Box/hoppas att bröstet

Denna liten filt box/hoppas att bröstet är tillverkad av del av en gammal swing dörr och pall trä. Gångjärn och handtag är från ett Kina skåp som jag använder i andra projekt!Steg 1: Gammalt swing dörrar.... Skär sjunga dörrarna i 2: levered portion...

5 fantastiska Science knep att göra med dina vänner!

Detta är 5 fantastiskt enkla tricks som du kan utföra hemma och du behöver veta. Är så lätt och roligt här i livet hacks!https://youtu.be/3O38qaBUIC0Steg 1: Nr-läcka magisk väska Du behöver är en zip baggy, bambu spett och vatten. Fyll påsen nästan t...

Enkelt sätt att sprayfärg skruvar

så var jag på att måla mitt nya metall leviton vägg plattor att gå i mitt rum när jag insåg min skruvar var förbehandlats som plattorna. BF var som... Hur tänker du besprutning som? Min lösning var fruktansvärt enkel, och jag har inte sett någon anna...

Bälte klipp för att skydda telefonen & hörlurar sladd

Detta instructable visar dig design komponenterna krävs för att skapa en bältesklämma för att skydda din telefon och hörlurar klipp.Nödvändiga verktyg & material:* 3D-skrivare (högre upplösning föredrog men inte nödvändigt)* CAD-program* bromsok (ell...

CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplast

SammanfattningDetta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fi...

Att göra imaginära dricka brandposter

Imaginära dricka brandposter är en kartläggning och tillverkning projekt, som är en del av ett större projekt, kallat vattenverk.Vattenverk är ett data-visualisering och kartläggning av San Francisco vatteninfrastruktur: rör, brandposter och reningsv...

Ett smartare sätt att mala

Bara för att du har bäst, mest dyr toppmodern verktyg gör dig inte rockstar. Och bara för att du inte har tillgång till de dyraste toppmodern verktyg betyder inte att du inte kan vara en rockstar.Steg 1: Standard fräsning är dum Standard fräsning i e...

Att välja en 3D modellering av programvara för 3D utskrift

på våra MakerSpace, jag får ofta frågan om råd om vad du bör någon använda för att skapa 3D-objekt för 3D-utskrifter.Det är inte bara ett enda svar eftersom det beror på några parametrar så jag gjorde en liten beslut diagram:http://www.Gliffy.com/go/...

Att visa upp facebook sida inlägg på nyheter foder av människor som gillade sidan

Det är mycket viktigt för Facebook sida ägare att visa deras varje post på nyhetsflödet av människor som gillade deras sidor. Denna video förklarar du att varför dina inlägg inte har nått till någon av dina fans och till utställning upp facebook sida...

Hur att dokumentera din upptagen bin

Många bee djurhållare inte är bara nöjd med att öppna sina bikupor för att kolla på deras bin, men vill ha en mer djupgående erfarenhet med bin. Att hålla en observation Kupan är ett bra sätt att lära sig mer om din bin och se vad som händer i kupan...

Med Fusion att göra Collaborative skulpturer med bin

För denna serie av collaborative skulpturer ville jag göra en ekologisk ram som min bina kunde bygga kam. Eftersom kam är tung när fylld med honung och mycket bräcklig när det tas från kupan, beslutade jag behövde för att bygga en struktur stark nog...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

Att skapa en enkel 3D-modell på Fusion 360 och skapa en verktygsväg MYDIYCNC

Hej därTory på MyDIYCNC här. Idag vill jag visa dig hur du använder en mycket användbar bit av programvara från Autodesk kallas: Fusion 360. Med denna programvara kan du skapa enkla 3D-modeller till avancerade och komplexa 3D-modeller.Vad jag hoppas...

Att lägga till rörelsekontroll en projektion klocka

mål: lägga till en rörelsesensor som tänder upp klockan på natten när den upptäcker rörelse och göra bakgrundsbelysningens ljusstyrka manuellt justerbara.Varför: Jag har bara några krav på en bra säng-side klocka. Det måste vara väl synlig, men inte...

Hur att köra ett batteri elektrisk klocka på solenergi--del jag

Denna första del visar hur ett konventionellt batteri elektrisk klocka kan drivas med hjälp av en enda 2 Volt solcell och en super kondensator. I vissa delar av världen året runt drift är möjligt men säsongsbetonade brist på solljus kan begränsa drif...